Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie nie nie znajoma

czy da sie zwiedzić cały park łazienkowski w kilka godzin ?

Polecane posty

Gość nie nie nie znajoma

bo wczesnie zamykają go w zimę. i ile kosztuje jedzenie w tych kawiarenkach i herbaciarenkach ?

Gość nie nie nie znajoma
zwiedzić nową i starą pomarańczarnie, belweder, pałac na wyspie, biały domek, zamek ujazdowski, stajnie.. wszystko

Gość nie nie nie znajoma
podglądacz chipi (reaktywacja) , a jak się kształtują ceny w tych herbaciarniach ? ile herbatka ? żeby nie wyszło tak, że wejdziemy a herbata 7 zł, a z cukrem 10.. co już mnie spotkało...

ogólnie drogo :o mają tam chore ceny, nastawieni na turystów, dokładnych cen nie podam, bo tak jak wspomniałem mieszkam zaledwie 500 metrów od jednego z wejść do Łazienek ale chodzę tam raczej po obiedzie na spacer tylko ;) wiem że w lato kupowałem gofra to było ok. 10-12 zł, lody w kulkach drogie ale teraz zima to nie wiem jesli chodzi Ci o gruntowne zwiedzanie, to faktycznie 3-4 h niewyjęte

Gość nie nie nie znajoma
ok. dziękuje za informacje. właśnie weszłam na strone jakiejś knajpki prawdopodobnie w lazienkach i ceny faktycznie porażające, obiad dla jednej osoby ponad 100 zł. więc jednak pozwiedzamy najpierw, a potem pójdziemy na obiad do normalnej restauracji, gdziś na uboczu ;) jeszcze raz dzięki ;)

Gość nie nie nie znajoma
a co można zimą robić w warszawie ? chodzi mi o walentynkowy wypad gdzieś..