Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstydliwa sprawa

mega wstydliwy problem prosze pomożcie... :(((

Polecane posty

Gość wstydliwa sprawa

witam wszystkich , zwracam sie do was Kochani Kafetariani o pomoc, mam mega wielki wstydliwy problem a mianowicie chodzi o to że wtedy gdy lekko sie czyms denerwuje zaczyna boleć mnie brzuch i od razu musze leciec do łazienki.... Bardzo mi to przeszkadza poniewaz pracuje od 7-17 i jezdze ze starsza kobietka z pracy samochodem. zawsze stoimy w korku okolo 0,5-1h w drodze do pracy i tak samo gdy wracamy, i zawsze rano jak sie budze i pomysle ze zaraz bede musiala wyjsc z domu i stac w korku chyba nieswiadomie moj organizm zaczyna sie troszke denerwowac przez co zaczyna bolec mnie brzuch i boje sie ze stojac w korku bedzie chcialom mi sie '' kupe''co jest niemozliwe , tak samo z powrotem do domu juz od 16-17h mam na uwadze ze znowu bedziemy jechalyu i staly w korku i znowu zaczyna bolec mnie brzuch i znowu mi sie chce....dlatego co 2 dzien musze brac tabletke przeciwbolowa zanim wyjde z roboty zeby z nerwow nie bolal mnie ten brzuch :(( wiem ze to glupi problem ale nie moge sobie z nim poradzic mimo ze staram sie o tym nie myslec albo tlumaczyc ze wszytsko jest ok i czym mam sie denerwowac to jednak nawet jak wydaje mi sie ze o tym niemysle to i tak brzuucho zaczyna mnie bolec, ten problem nie tylko mam jesli chodzi o dojazd z pracy i do pracy ale takze wtedy gdy musze jechac gdzies dalej np tramwajem , lkub gdzies wyjsc np na spacer... przez to w ogole nie wychodze z domu bo zawsze konczy sie to tak samo:( blagam was doradzcie mi co mam z tym zrobic bo nie umiem z tym zyc.....:(((

Gość -ABC-
to wcale nie jest wstydliwa sprawa ze nerwy powoduja potrzebe wyprozniania... idz do lekarza pierwszego kontaktu pogadac...a jak okaze sie ze nie jest w stanie pomoc niezbedna bedzie wizyta u psychiatry...

Gość fffffeeeeeee
idz do lekarza kobieto bo to pewnie zespól jelita drażliwego, oprocz tego czeka cie zmiana sposobu odzywiania.

Gość Yachu Chrystman
pierdnij to ci ulży