Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poniedziałkowy wieczór

młodsza kobieta jest ze mną w ciąży. nie wiem co robić

Polecane posty

Gość poniedziałkowy wieczór

byłem w układzie z jedną kobietą , studentką, powiedzmy, że ma na imię A. . niektórzy pomyślą, że to był sponsoring, ale ten układ nie opierał się tylko na seksie, było mi z nią dobrze, czułem sie młodziej i atrakcyjniej, ale to nie o to chodzi. od samego początku mówiłem jej, że to układ bez zobowiązań; mam z żoną firmę, troje dzieci, dom, ustatkowane życie, nie chce tego tracić, bo mi zależy na rodzinie. żona dosłownie nie ma czasu na seks, uczestniczy w częstych kursach i szkoleniach. niestety A. powiedziała mi że jest w ciąży i jej nie usunie. rozmawiałem z nią, że spieprzy mi życie, ona mówi, że nie potrzbuje mnie do wychowania dziecka, a jedynie "godnych warunków", w przeciwnym razie moja zona o wszystkim się dowie. nie chce tracić rodziny i dzieci przez jedną nieodpowiedzialną decyzję. jedynymi dowodami naszego układu jest dziecko, i nieliczne zdjęcia, jakie sobie robiliśmy. z drugiej strony A. zarządała takiej meisięcznej kwoty na utryzmanie tego dziecka, że napewno nie kuryję tego faktu. co robić?

Gość ftnas
dobrze ci tak ch u j u

Gość ugew
Hmmm przecież jesteś sobie sam winien prawda? Masz pewność , że jest to twoje dziecko? Szkoda mi Twojej żony!

Staszek :D Autor popsuł sobie zabaweczkę. Trzeba ponosić konsekwencję swoich czynów.

Gość hdjfhgvvugyub
zależy ci na rodzinie? tym co piszesz przeczysz temu. Jesli by ci zależało nigdy nie doprowadziłbyś do takiej sytuacji.

Żona nie miała czasu na sex,dobre:D Nie ważne kiedy,gdzie przychodzi ochota i bęc.

Gość mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
"nie chce tracić rodziny i dzieci przez jedną nieodpowiedzialną decyzję" co Ty piszesz czlowieku!!! Przeciez ten romans troche czasu trwal,z tego co piszesz tak wywnioskowalam!!! Pytasz sie co masz ytearz zrobic....albo bedziesz placil alimenty i kochanka nic nie powie Twojej zonie albo nie bedziesz chcial placic i Twoja zona wszystkiego dowie sie od kochanki i wtedy na bank sprawa pojdzie do sadu i tak czy owak ,w koncowym efekcie,bedziesz placicl na kochanke i dziecko i ...zona odejdzie od cIEBIE BADZ ZOSTANIE Z Toba ze wzgledu na Wasze dzieci ale juz nioe bedzie trak jak kiedys...... Spaprales zycie sobie , kochance ,zonie i dzieciom.....GRATULACJE....Stary a taki glupi:/

A teraz na poważnie. Żona i tak się dowie,wcześniej czy później. Dostaniesz pozew o alimenty,to będzie matki zabezpieczenie.Bo albo dasz dobrowolnie albo nie.

Układ bez zobowiązań a gdzie zabezpieczenie? Ludzie,żyjemy w 21 wieku. Ona też nie jest bez winy.

Masz Staszek rację:D To już musi zrobić autor od chwili narodzin dziecka.Żeby później nie było za późno.

żonka się dowie i pewnie znajdzie czas, żeby się z Tobą rozwieźć swoją drogą uwielbiam te piękne historie " zdradzałem/am żonę/męża, ale ona/on nic dla mnie nie znaczy bo przecież ZALEŻY MI NA RODZINIE"

Marika10 - zona na bank dowie sie...jak "nie dzis to jutro":P Nawet pisalam o tym w 1wszym poscie w tym temacie...... Nie wiem jak mozna byc takim starym facetem a tak glupim....chyba emocje wziely gora i nie zabezpieczyli sie:P:P:P Teraz beda tego konsekwencje ....chyba,ze faktycznie laska nie jest z Nim w ciazy i chce Go na kase "wydoic"....autor ma jakas firme,jak wspominal sam....

@Marika10, na ustalenie ojcostwa nigdy nie jest za późno ale dla matki lepiej wcześniej niż później bo alimenty i połóg ;) Znam dwa przypadki wpadek mimo używania piguł anty więc wpaść mozna zawsze. Dlatego dla mnie "seks bez zobowiązań" to oksymoron :)

To fakt,autor napisał że ma firmę a to działa:D Tu musi być pewny na 100% że to jego dziecko.

taaa MALA BRAC hehehehe:P Cos mi sie wydaje,ze ona specjalnie Cie zlapala na dziecko:P

To ona tak powiedziała że bierze.A czy faktycznie brała? Młody facet z Ciebie:D

Gość dziewczyny z kafe to my
ale ta twoja żona to chyba w chuujowych szkoleniach bierze udział skoro dała sobie takiemu dupkowi jak ty zrobić trzy sztuki:D

Poniedziałkowy,może ona nie jest w ciąży? Powiedziała tak bo chciała zobaczyć Twoją reakcję. Jesteś pewny że jest?