Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poniedziałkowy wieczór

młodsza kobieta jest ze mną w ciąży. nie wiem co robić

Polecane posty

Gość Pytam, bo dla mnie to ważne
Jak można mieć rodzine, bzykać dzifke i patrzeć w oczy zonie...Facetów normalnych już nie ma, nikomu nie można ufać, no potwór i śmieć!

Gość gdzie ją poznałeś autorze?
??? czy przypadkiem nie na portalu randkowym?

Gość coś ci koleś powiem
jako kobieta po 30, z dziećmi - kurwa, jeśli myślisz, że 4 tys zł to dużo to jesteś skończonym debilem. a dwa jeśli tak ci zależy na rodzinie to płać nawet 4tys EURO za jej milczenie i jeszcze bądź dla niej miły. chciało się młodej dupy - no to teraz masz.

Gość kozieradka
Ale spryciula ta A. :)

musisz działać szybko ! znam przypadek , że dziewczyna powiedziała ze jest wciazy , był płacz i lament , bunt u tego faceta , ale w końcu powiedział że dla dobra dziecka sie z nią zwiąże i co ? A no , w ciąze miała niby zajść w grudniu , a dzieciaka urodziła z końcem października ... Znaczy się , najpierw go wyczuła , co zrobi itp , a dopiero potem zaszła w ciążę ... I też ponoc pigułki brała . Uważaj , musisz gówniare do gina zaprowadzić , bo jak będziesz sie z nią szarpał o te 4 tysie , to jezeli nie jest w tej ciązy , to szybko sobie podruchiwacza znajdzie i w tej ciąży będzie . Tak na marginesie miałbyś dużego niefarta jakby zaciążyła na pigułach , bo to wcale nie jest proste , nawet jak zapomnisz o jednej tablcetce to nie jest tak , ze odrazu kobieta staje sie płodną królicą . Zwłaszcza że pisałeś że bzykaliście się raz w tygodniu w soboty , JEZELI w tej ciaży jest to i tak musiała się nieźle natrudzić żeby akurat w dni płodne trafić .

Gość takajedna2200
no i dobrze Ci tak autorze,wcale Ci nie wspolczuje,zachcialo sie ruchanka to teraz masz za swoje!!!!jak mozna byc takim czlowiekiem, wspolczuje Twojej zonie ktorej slubowales "na dobre i na zle" a przy lepszej okazji poleciales do dziwki;/

Gość takajedna2200
Ach, jaka solidarność chujów ;/

Gość a właśnie że można
ludzie zdradzają swoich partnerów z róznych powodów, czasem właśnie partner jest temu winien bo nie liczy sie z potrzebami męża/żony. Taka jest prawda. Seks jest bardzo ważnym elementem w związku, więc jeśli jedno ma potrzeby a drugie unika to zawsze kończy się podobnie. Czasem ludzie cierpią wiele lat w takich niedobranych związkach, ale zwykle kończy się podobnie.

Gość vhggyfyffuygu
Szokuje mnie twoje chamstwo w stosunku do tej dziewczyny. To też człowiek i też czuje. Nawet dziwki czują a ona nią nie jest. Skąd wiesz czy nie darzy cię uczuciem. Twoja żona jest kobietą i ona też. Tu wychodzi brak szacunku mężczyzn do kobiet. Uprawiałeś seks z kobietą tylko dla przyjemności a jak jest z tobą w ciąży to teraz jej nienawidzisz. Współczuję wszystkim kobietom, które trafiły na takich dupków! Jakbym była żoną to było by mi jej i tak żal a tylko dlatego, że każde dziecko powinno czuć się kochane! Tylko ciebie mi nie żal w ogóle bo jesteś chamem bez uczuć!!

Gość 723819237921837
poniedziałkowy wieczór czy moje dziecko? nie wiem. teoretycznie to szósty tydzień, z tego co wiem nie miała nikogo, ale jak mówiłem układ bez zobowiązań, nie interesowałem się, nasz układ twrał 6 miesięcy Ja troche współczuje, zwłaszcza jesli to było z jej strony zamierzone... niezle mozna faceta udupic, chyba tez sobie dorobie tysiaka za free... :p

Gość Jak to czego brakuje
hmmm, dziewucha też niby godziła się na samo bzykanie dla przyjemności, potem pewnie wykalkulowała, że może się trochę ustawić i poszła na całość, a głupi facet maczał fiuta bez pamięci... eh faceci... młoda dupa tak łatwo może wami zakręci, szok pamiętajcie: jak już się bzykacie na boku to w dobrej gumce i zawsze ją zabierajcie ze sobą (strzeżcie swoich plemników bo mogą trafić tam gdzie nie chcecie!)

Gość o jojoj o jojoj
chyba już urodziła bo dość długi ten topik .

Gość 723819237921837
Teraz w dobie bezrobocia to złoty interes jak widze. Pensja jak dla ekonomisty i jeszcze dziecko sie odchowa...

zawsze młode cipy polowały na dobrze ustawionych facetów, po co pracować, męczyć się jak od razu można w dobrobyt i bez wysiłku mieć dom, samochód wczasy? nie jedna młoda siksa jeszcze tak zrobi, a facet heppy, że ma wzięcie u młodej, a tu w 90% o kasę chodzi...

Gość 723819237921837
Może nie tak ostro od razu- znajdz prace będąc ta młoda cipa... :p Chyba to życie ludzi zmusza do pewnych rzeczy. Ja skończyłam studia i przez kilka lat wysłałam ponad 1000 cv, nie znalazłam zadnej pracy. Nawet do Biedronki mnie nie przyjęli. A jak dałam ogłoszenie na gumtree= to zadzwonił jedne gosc i zaproponował mi prace za 4 tys. za samochodem i laptopem słuzbowym. Jedyny minus- ze wymagał dawania od czau do czasu dupy na tzw. firmowych wyjazdach... :p Po prostu takie jest zycie w tym jebanym kraju. W sumie na co przyjmowac taka prae w dawaniem dupy za 4 tys. jak mozna od kogos bogatego wyciągnąc tyle samo i to za danie dupy pare razy? Nie wierze tylko jak mozna byc tak naiwnym, żeby sądzic, że romantycznie nastawiona do zycia dziewczyna, mogła zgodzic sie na ten "układ".

ja jednak nie usprawiedliwiam takiego zachowania aby rujnować komuś życie, żeby samemu się ustawić? ten facet zrobił błąd, że bzykał się z obcą babą jak z własną żoną (do końca, bez zabezpieczenia)

Gość Emmett Fitz-Hume
No i biznesik się kręci... :classic_cool:

Gość majkaluz
Syndrom wieku średniego!!! testosteron górą.Nie żałuję takich ludzi.Oby takich przebiegłych pań było coraz więcej,tylko żal mi żon tych łosi.

Gość ha ! ha ! glupi staruch
pewnie myslales że jesteś strasznie przystojny .Dobrze ci tak . Stary powinien byc że starom a młoda z młodym jak chciałeś się odmlodzic to dobrze ci Mądrości trzeba sie uczyć i na starość.Nigdy nie za późno na naukę .Dziewczyna powinna ogolic ci konto i kopnąć cię w starą dupe.

Gość Janusz Juzefowicz
No to masz pozamiatane stary :) Takich młodych panienek nie puka się bez gumy :)

Gość osz przegapilam ciag dalszy
Jozek cos o tym wie ;)

Gość jaki flakon
oj, chyba autor woli już nie słuchać rad na forum i ma dosyć opinii

Gość jak bylam z wlochata klata
powiedz zonie. napewno sie z tym liczy jesli z Toba nie sypia. to oczywiste jestes facetem.

Gość pure homme
czytałem tylko poczatek...umieram ze smiechu:D:D Autor ruchacz i jeczy jak baba zamiast przyjac na klate konsekwencje a laska...cwana chyba jak na dzisiejsze standardy i zenujacy poziom. Trzeba gosciu zawsze wiedziec z kim sie puka i czego sie mozna spodziewac

Gość i tak i nie zależy kto co lubi
no i cisza.... ciekawe czy rzeczywiście jest w tej ciąży?

Gość więcej takich historii
i co?