Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poniedziałkowy wieczór

młodsza kobieta jest ze mną w ciąży. nie wiem co robić

Polecane posty

stało się, a ty mam wrażenei, że nadal tupiesz nóżką i krzyczysz, że nie chcesz! sytuacji nie odwrócisz, o konsekwencjach trzeba myślec wcześniej, naprawdę myślałeś, że ten brak zbowiązań będzie trwał wiecznie? do 70-tki? takiej młodej dziewczynie nie trudno zaimponowac, a już facet z własną firmą, stawiający romantyczne kolacje, dojrzały to świetna partia, co z tego, że żonaty jestem pewna, że ciąża była planowana (może nie przez ciebie) - inaczej nie dostałbyś prezentu z usmiechem na twarzy, tylko przerażenie w oczach podobnie jak w ten cały 'seks bez zobowiązań' wierzyłes tylko ty dziewczyna niestety dla niej - wierzyła w bajki posłuchała komplementów, popatrzyła ci w oczy, powiedziałes to co chciała usłyszec i dorobiła sobie teorię, że napewno ją kochasz, tylko nie masz wystarczającego powodu, żeby odejśc, więc niewiele myśląc dała ci powód ;)

Nie najezdzajcie juz tak na ta dziewczyne:O Mloda, glupia to i mogla wpasc i liczyc na to, ze on zostawi rodzine dla niej. Pewnie sie zakochala. A autor jak najbardziej powinien poniesc konsekwencje. Jesli ma watpliwosci co do ciazy niech idzie z nia do lekarza. I nie widze nic zlego w tym, ze dziewczyna domaga sie pieniedzy, zdradzal zone, oszukiwal (pewnie ta mloda takze) zrobil kolejne dziecko to niech placi. Skoro trojka jego dzieci ma zyc na dobrym poziomie to dlaczego to czwarte nie moze?

Marika, to daj mu do poczytania posty o wpadkach. Będzie pamiętał o gumeczkach (własnych, ze sobą przyniesionych, kupionych w aptece) :classic_cool:

Gość mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Jaj juz wczesniej pisalam mozna gdybac i gdybac! Moze ona zakochala sie w Nim?Moze chce tlyko Jego kasy?Moze to Jego dziecko a moze Nie? Po rozwiazaniu zrob test DNA.....ale kac moralny pozostanie do konca Twojego zycia i cos mi sie wydaje,ze zona dowie sie wnet o Twoim wybryku......oliwa zawsze sprawiedliwa i wyplywa na wierzch..

Marika, byle nie zapomniał w przypływie testosteronu ;) Poniedziałkowy wieczór, w sytuacji gdy będzie zupełnie sama z dzieckiem... 4.000 zł. nie wydaje się wygórowaną sumą :)

Ona teraz chce 4 tys.? hahahaha....w takim razie ona cos kombinuje i czekaj na rozwiazanie i rob te cholerne testy:P

niezadowolony autor i co poniektorzy mowiacy mu, ze oszukuje, ze chce tylko kasy:P w ten sposob uswiadamiacie autora, ze ona moze jest zla, a on biedny bo zostanie wykorzystany.

Gość przyznaj sie zonie
i blagaj o wybaczenie, bo jak mloda Cie szantazuje juz teraz to co bedzie pozniej? Pewnie teraz wyciagnie od Ciebie kase, a pozniej i tak poinformuje zone. Czy ten test jest na 100% jej? Nie ma kogos w rodzinie w ciazy lub jakas przyjaciolka nie jest w ciazy? Moze ona chce tylko wyciagnac od Ciebie kase?

Staszek za młoda jestem na babcię:D Chociaż przydałby się taki malec,zawsze większa rodzina:)

Gość przyznaj sie zonie
kup test ciazowy i przy Tobie niech zrobi jeszcze raz! Na 100% ona to zaplanowala. Pewnie masz kase co?

mówię, nie znam jej rodziny i znajomych, to był tylko układ, może pomyslala coś wiecej, ale ja nigdy nie dalem jej do zrozumienia ani nawet cienia nadziei że z nia będę. z resztą A. zarzekała sie zawsze że ona nie chce mieć dzieci, że chciaałaby podróżować, poznawac swiat i to też mnie w niej przyciągało. zaskoczyła mnie w niej taka nagła zmaina zdania

obawiam się, że od stawiania warunków w tym układzie jest ktoś inny.. możesz byc zły na nią, ale chyba powinieneś na siebie panna się zakochała, wmówiła sobei, że ty ją kochasz, wywróżyła wam długie i szczęśliwe życie i jestem pewna, że nadal jesy w szoku po twojej reakcji - bo ona naprawdę musiała wierzyc, że zostawisz dla niej tę rodzinę a teraz została z reką w nocniku, bez ciebie i z niechcianym dzieckiem ona tez poniesie konsekwencje - samotna matka, wstyd przed rodziną, problemy z ułożeniem sobie zycia - nie rozumiem dlaczego oczekujesz, że ty takich konsekwencji ponosic nie musisz i poprostu załatwisz sprawę jednym przelewem bankowym i nikt się nigdy nei dowie bzdura! mleko się już się rozlało i najlepszym wyjściem w tej sytuacji byłoby powiedzenie żonie - trudno, napewno nie będzie sielanki, ale daleko nei uciekniesz a szantaż wcześniej czy później ci się znudzi, bo dziecko będzie rosło, potrzeby wraz z nim, ukrywanie rachunków, twoje dzieci moga znaleźc się w potrzebie, może coś w firmie trzeba będzie podreperowac, może zdrowie, a może w końcu dobry sąsiad doniesie, albo tamto dziecko dorośnie i za 20 postanowi cię odnaleźc myśl! sprawa się wyda tak czy inaczej, lepiej dla ciebei, żeby wydała się wcześniej i żeby zona usłyszała z twoich ust, bez szantaży, bez topienia mnóstwa kasy cos co i tak się rypnie

Gość hyjhkjkljl
a na ile cie stac jej dawac kasy aby zona sie nie zorietowala?

autorze wydaje mi sie, ze chyba ja utrzymywales po czesci:P a jesli tak to coz pomnoz to teraz razy 2:P

Gość zy
autorko juz zarobilas na bulki a teraz pierdykaj z tym durnym tematem projekcie kafeteryjny

Trzeba było myśleć wcześniej. Żona i tak się dowie i cie zostawi

a ja uwazam - masz racje ale...co jesli ona nie jest z Nim w ciazy?Chce naciagnac na kase? Nie chce bronic autora tlyko rozpatruje rozne mozliwosci