Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poniedziałkowy wieczór

młodsza kobieta jest ze mną w ciąży. nie wiem co robić

Polecane posty

Gość mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
No wlasnie.....moze ona nie jest w ciazy?:P a moze jest?:P a moze nie jest z Toba tylko z kims innym?:P takie gdybanie......hehehe....w ktorym miesiacu jest NIBY ciazy??

jesteś udupiony, ale najpierw zaciągnij gówniarę do lekarza i każ jej udowodnić Ci, że faktycznie tak jest, może chce już wcześniej wyciągnąć od Ciebie kasę, a później się okaże, że Cie oszukała

akurat, że ślepakami nie strzleam najmniej mnie teraz interesuje... pokazała mi test ciążowy. w ogóle to była chora sytuacja. byłem u niej w sobotę jak zawsze, romantyczna kolacja, świece, i ona oznajmia mi ze ma dla mnie niespodzianke i dala mi ten test w pudełeczku. nie wiem czego oczekwiała , wkurzyłem się, powiedziałem, że chyba zartuje i wyszedlem, dopeiro wczoraj z nia pogadalem

Wiecie...mozna gdybac i gdybac! Jak (jesli) urodszi sie dziecko to natychmiast zrob badania DNA!!!!

Poniedziałkowy wieczór, nie spinaj się tak :) Będziesz miał czwartego potomka, z urodziwą zapewne, młodą mamusią :) Tylko pozazdrościć... :)

6 tydzien...za pozno na tabletke PO....zreszta,dziewczyna mowila,ze chce urodzic dziecko.....po urodzeniu testy DNA :P:P:P:P

Ja myślę, że młoda nie zdaje sobie sprawy z powagi sytuacji i dlatego entuzjastycznie podchodzi do swego błogosławionego stanu :)

Dla mnie to trochę dziwne. Młoda dziewczyna która studiuje,ma przed sobą przyszłość. Poznaje majętnego faceta i bach jest od razu dziecko.

weź nie pierdol - jak Ci zależy na rodzinie?? tak, że posuwałeś inna??????? ???????????????????????????? :[

Hmmm.....moze faktycznie Cie kocha i myslala,ze jak bedzie dziecko to zostawisz rodzine dla niej i Waszego dziecka,ze zerwiesz uklad? nie wiem....... Ona chce zebys juz teraz jej placil kase czy dopiero po urodzeniu???

Gdybyś mnie zapytał co masz zrobić zanim zdjąłeś majty, to powiedziałbym żebyś założył gumę (i to swoją, przyniesioną ze sobą, kupioną w aptece)... A teraz... sytuacja jest złożona bo dużo ludzi bierze w niej udział :)

Nie wiem jakie masz stosunki z żoną. Kuźwa jak sobie pomyślę że ja 21 lat w związku i tylko jedno dziecko.Co robiłam nie tak?:D Teraz tylko na wnuki czekać.

Gość ala 525
DO AUTORA , JAK SIE BZYKA TO TRZEBA PONOSIC KONSEKWENCJE. JESTES DUPKIEM BO NIE POMYSLAŁES O TEJ DZIEWCZYNIE , CZY JEJ ZYCIA NIE ZNISZCZYSZ , BEDZIE SAMA Z DZIECKIEM. JAK NIE CHCESZ TEGO DZIECKA TO CHODZIASZ PONOS KONSEKWENCJE MATERIALNE ZEBY TWOJE DZIECKO MIAŁO NA PIELUCHY , KASZKE ITP. POMYSLAŁES TYLKO O SOBIE CO BEDZIE Z TOBA Z TWOJA RODZINĄ!!! JAK BYLES ODPOWIEDZIALNY NA TYLE ZEBY WIAZAC SIE Z INNA TO TERAZ MIEJ TROCHE HONORU I SIE ZAMIJ TA DZIEWCZYNA A ZONIE WSPOLCZUJE I TO BARDZO!!!I RADZE SIE PRZYZNAC BO I TAK MOZE SIE WYDAC , A ZRESZTA CO MY TU CI BEDZIEMY RADZIC WOLIC UKRYWAC TO I ZYC W CIAGŁYM STRACHU ZE ZONA SIE DOWIE , ZE TAMTA BEDZIE CHCIAŁA WIECEJ TO ZYJ TAK JAK DASZ RADE.

poniediałkowy -- sam kup test , niech nasika przy tobie , ostatnio była tu na kafe jakaś nawiedzona baba , co chciała odkupic pozytywny test ciążowy , niby w celu zrobienia żartu chłopakowi . Ja tam w żarty nie wierzę , wierzę że są głupie małolaty które myślą że królewicza złapały jak raz czy dwa kupi jej jakiś ciuch , potem wybobraża sobie już życie do śmierci w luksusie , że jak zajdzie w ciąże to królewicz zostawi dla niej rodzinę . Trzeba se było dyskretną mężatkę wychaczyć , a nie taką siksę .