Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skazany_na_porażkę

dlaczego tak cięzko trafic na drugą połówkę ?

Polecane posty

"Spotkałem się z 4 kobietami każda z nich nadal chciała się ze mną spotykać, to ja stopowałem bo do żadnej nic nie czułem oprócz miłej znajomości. DRAMAT" już dramatyzujesz, koniec świata kuzwa, ja pierdole

Gość Dziedzic_Pruski
No faktycznie niezły dramat bo się z kobietami spotykasz... Dramat to jest jak się w ogóle z nimi nie spotyka. :D

A wg mnie własnie autor bardzo uczciwy jest nie robi komus złudnej nadzieji ani nie bawi sie cudzymi uczuciami na zasadzie z braku laku ..do pojawienia sie fajniejszej... Chemia, jakis pociąg do nowo poznanej osoby , fascynacja musza byc... bo ma to byc potencjalnie nasz partner a nie kolega kolezanka....

Gość stronger
skazany na porażke rozumiem cię ja już od 2 lat jestem sama

Gość rosalindajfjf
a dlczego autorze nic nie poczules do tych dziewczyn z ktorymi sie umawiales?jesli nie jestes w stanie sprecyzowac to faktycznie szukasz dziury w calym.

Gość mmmmmmmmmmmhm
autorze moze sie umowimy?jestem 25latka z wawy,niebrzydka,wyksztalcona,z szerokimi horyzontami;-)

Gość Dziedzic_Pruski
Dwa dni na imprezach i znowu nic...;/ Niedziele samotne są najgorsze.

Gość autorze spotykaj sie z laskami
ktore Cie kreca od samego poczatku,a nie z takimi z ktorymi fizycznie moglbys pojsc do lozka:o

i 4 to nie jest DRAMAT:o tym dziewczyna na pewno nie spodoablo sie rowniez min. 4 facetow, ale laski zwykle dluzej daja szanse facetowi

a i z Twoich postow zieje przecietnoscia, choc na sile pragniesz uwazac sie za 'lepszego'

Gość a ja jetsem mężatką
i jestem baaaardzo samotna :( Poznaliśmy sie przez neta, byłam długoo sama, spotkanie potraktowałam baaaardzo rozrywkowo. Nie liczyłam, że coś z tego będzie. Ale tak się stało, że się zakochałam, szybka decyzja o ślubie, po 1,5 roku znajomości wesele. Od ślubu minął ponad rok jestem zajebiście nieszczęśliwa :((( Latka lecą (27 tuż tuż), o dziecku mogę sobie pomarzyć przynajmniej przez najbliższy rok, wogóle nawet nie wiem czy chce być dalej z nim a co dopiero mieć z nim dziecko. Mieszkamy osobno, widujemy się w weekendy (teraz mija już 3 tydzień kiedy się nie widzieliśmy bo jakoś tak się złożyło). Kilka m0cy przed ślubem zaczęło się "coś" dziac między nami iedobrego. Ale kiedyś już zerwałam zaręczyny i nie chciałam teraz odwoływać ślubu. Właśnie ze strachu przed samotnością :( Bo wszyscy wokół mieli kogoś, planowali wesela, dzieci a ja znów miałam być sama?! Liczyłam, że wszystko sie ułoży.... A wszystko przez presję otoczenie: "jeszcze sama? a słyszałaś, że Kryśka się hajta, a Stefania już z drugim w ciąży? Widzisz, nie chciałaś Mietka a on już dom wybudował, a Gienek fundamenty zalał." Bardzo dobrze rozumiem autora, że szuka kogoś podobnego do siebie. Ja wyszłam za mąż za moje przeciwieństwo a teraz nie możemy się dogadać. On jest domatorem i niecierpi wychodzić ze znajomymi (moimi bo swoich nie ma), a ja jestem ekstrawertykiem i uwielbiam przebywac między ludźmi. Pochodzę z licznej rodziny i cenimy sobie więzi rodzinne, odwiedzamy się często, a on najchętniej czas spędzałby przed lapkiem :( Ehhh, głupie to życie :(

Gość Dziedzic_Pruski
To jest faktycznie trudne znaleźć bratnią duszę. Jak czytam niektóre opowieści jacy są faceci to aż nie mogę zrozumieć tego, że sam jestem. Jak można w domu siedzieć jak się jest młodym. Ja tam nie przejmuję się presją otoczenia ale własnymi wymaganiami, które nie ukrywam, że w dużej mierze odnoszą się do wyglądu.

Gość Dziedzic_Pruski
Aha i współczuje koleżance na górze, która jest samotną mężatką. Już chyba lepiej być samemu w takim razie. Ja też mam 27 lat...

Gość ArcaniteSoldier
W czasach w których jest tak łatwo o sex o wiele trudniej o miłość

Gość Dziedzic_Pruski
Sex powinien iść w parze z miłością...

Gość a ja jestem mężatką
Dziedzic_Pruski - > szef mi powiedział, że kochać to mam męża a seks uprawiac z kochankiem :P ale zgadzam się z Tobą. Ja unikam seksu jak mogę bo jakoś tak nie mogę od kiedy przestało mi zależeć :(

Gość Dziedzic_Pruski
Każdy kieruje się w życiu swoimi zasadami. Twój szef ma takie podejście - jego sprawa. Gorzej dla niego jeżeli jego żona też tak uważa... :D

Gość Dziedzic_Pruski
Zmieniło się coś u Ciebie skazany_na_porażkę ?