Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mlody2909

czy podobają się wam włosy na klacie u faceta albo tak zwana ścieżka od klaty w

Polecane posty

Gość Prostuje
Katarzyna R pierdoli się w głowę :D Taka mała rada może ci w czym pomoże

Gość Wielbicielka prawdziwych :)
Nie wyobrażam sobie faceta bez zarośniętej klaty to przecież nie facet.Bez włosów i bez sprzętu.Nie wiem Kobiety skąd bierzecie obrazy takich facetów bez zarostu.Straszne !

Gość owłosiony
droga Katarzyno R, chyba jeszcze nie dojrzałaś, albo po prostu jesteś taka infantylne, że wykluczasz związek z facetem tylko dlatego, że ma włosy na klacie. PS. Drogie Panie, bardzo miło mnie zaskoczyłyście, że jednak w większości owłosieni panowie was pociągają. Osobiście uważam, że ta moda z depilacją jest chora. Dla pań które są przeciwko mam do zakomunikowania tylko tyle. Włosy na klacie świadczą o męskości, są związane z wysokim poziomem testosteronu, który sprawia, że jesteśmy mężczyznami i ich golenie nie ma nic wspólnego z higieną. Wręcz przeciwnie, z punktu widzenia dermatologicznego jest to niezdrowe dla cebulek, ponieważ skóra na klatce piersiowej jest o wiele bardziej delikatna niż np. na nogach. Także takim paniom jak Pani Katarzyna R. zalecam ostre jeb*****e głową w ścianę, może wam to pomoże, bo przez takie osoby, prawdziwi mężczyźni wymierają, a chłopcy upodabniają się do dziewczyn. Jeszcze 20 lat temu taki Justin Bieber nie przeszedłby w ogóle, a teraz? Bożyszcze nastolatek...

Gość gość
Uwielbiam kłaki na klacie i kaloryferze mego goryla.I jego muskularne bary .I jego okazały sprzęt. Jako filigranowa kobietka czuje się bezpiecznie z nim i w jego objęciach.