Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość belmondo111

dlaczego chudych facetow lubia tylko grube paszczury? :(

Polecane posty

Gość JakJakKajak
Poza tym jeszcze jedno: Wiadomo że facet woli mieć ładną niż brzydką. Jednak kwestia nazewnictwa może trącić - jeśli ktoś nazywa "paszczurem" ta ładna a wartościowa może się zastanowić, czy taki ktoś wogole szanuje kobiety.

Gość ciocia Zdzisia
Powiem tak ....nie należe do churerlaków. Mam bardzo kobieca budowe, figurę klepsydry o wyraźnym wcieciu w tali i szerokich biodrach. Mały brzuszek tez mam ale nic mi się nie wylewa, bo dobieram odpowiednio spodnie a nie rozmiar za małe. Mój rozmiar wacha się między M/L i niestety mam bary jak facet. Tutaj dieta niewiele pomaga, bo to genetyka. Tak jak każdy ma budowę gruszki, klepsydry...to tak samo może mieć w spadku takie "bary". Waże 55 kilo przy wzroście 154. Dla jednych duzo, dla innych normalna waga. Mogę powiedzieć jedno ..nie znoszę huderlaków. Facet to ma byc facet i musi umiec mnie obronić w razie czego. Jak pójdę z nim na dyskotekę i jakiś podpity chłystek bedzie sie do mnie podwalał, powinien coś z tym zrobić. Najlepiej po mordzie mu dać. Takie chuchro nie bedzie mnie w stanie obronić ;//// Ja nie mówię, że wole grubasów, ale mężczyzn o NORMALNEJ budowie ...180 i 90 kg to optymalna waga dla mężczyzny

Gość ale ostre ..............
iup up

Gość mlllllll
180cm i 90kg to NIE JEST normalna waga dla faceta. Albo misiek, pocący się i walący zgniłe bąki, albo paker. Taka jest prawda. Ja mam 186cm, 78-80kg i mialem zawsze szczuple (mniej-bardziej, ale zawsze szczuple) kobiety. Z tym ze ja na codzien zajmuje sie sportem, to i postawe mam bardziej sportową niz inni.

Gość hmmm cos w tym jest
bo jeśli kobieta jest szczupła i dba o siebie to tego samego wymaga od partnera, ja lubie chudych facetów, możesz nie posiadać tkanki tłuszczowej ale musisz mieć zarys mięśni i odpowiednia sylwetke a nie wyglądać jak anorektyczka, tak samo jak anorektyczne dziewczyny odrzucaja tak samo mężczyżni

Gość ciocia Zdzisia
No nie wiem ja widziałam mężczyzn co mieli taki wzrost i wagę i wygladali na prawdę w porządku. Mieli po prostu dobrze rozbudowane mięśnie. To tylko kobietom się mówi, ze jak ma wagę taką jak wzrost np. 160 cm i 60 kg to jest za gruba ;///

Gość szkoda czasu na czytanie
Tylko osoba z niskim intelektem mogła założyć tak głupi temat.

Gość Dlatego, ze cichodajki
Glupi temat.

Gość Samotny XX
Źle na to patrzysz, pozwól że sprostuję: - grubych kobiet nikt nie chce wiec one chcą kogokolwiek - grubych facetów jest znacznie mniej niż grubych kobiet - kobiety lecą na kasę, a jak widzą grubasa to podświadomość im podpowiada że on ma dużo pieniędzy, bo na czymś musiał się spaść. Chudy facet zawsze sprawia wrażenie gościa bez forsy Nie znam ani jednego chudego faceta, który z samotności uległby grubej kobiecie. Znam natomiast mnóstwo chudych facetów i wiem że oni wolą żyć nadzieją niż związać się z nieodpowiednią osobą.

Gość gosc84
j.w. Kazdy ma swój gust, a wg. mnie nie należy brać się za kogoś, kto tak naprawdę nam nie odpowiada. A autorowi siłka by nie zaszkodziła.

Gość ciocia Zdzisia
Ojj fakt autorowi siłka by nie zaszkodziła.... Chudy facet nie jest atrakcyjny. Można go porównać do anorektyczek.... Mam kolegę co waży tyle co ja czyli 55 kg, przy wzroście 170. No moim zdaniem taka waga nie jest normalna ... ;/ Ciekawe jakie autor ma wymiary :D

Znałam facetów chudziny, którzy troche przypakowali i zaczęli mieć naprawdę duże powodzenie.

Gość gość
Bzdura, przeażnie ludzie dobieraja sie na zasadzie podobieństw. Chudzi z chudymi, szczupli ze szczupłymi, grubi z grubymi, pakerzy z dupiatymi laskami z siłowni. Żadna gruba laska nie będzie chciała szczupłego faceta bo będziesie przy takim czuć za duża

Gość gośćagatka
Przecież faceci lubią grubaski o co ci chodzi

Gość fdfd

Facet pow 85kg nie zasluguje na szczupla dziewczybe

Gość Gość
1 minutę temu, Gość fdfd napisał:

Facet pow 85kg nie zasluguje na szczupla dziewczybe

A głupia dziewczyna na mądrego mężczyznę 

Gość Maciej

Najlepiej ważyć te 80-85kg /185cm oczywiście będąc wysportowanym i  być targacie tych szczuplejszych jak i grubszych kobiet.

Gość Hej
10 minut temu, Gość Maciej napisał:

Najlepiej ważyć te 80-85kg /185cm oczywiście będąc wysportowanym i  być targacie tych szczuplejszych jak i grubszych kobiet.

Ooo ideał faceta te wymiary 😍