Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba jedyna normalna 28

ludzie, jesteście chorzy!!!!

Polecane posty

Pisze o teoriach spiskowych dot.porwanej Madzi. Jesteście nienormalni i chorzy!!! Bardziej wierzycie w to, że matka morduje swoją córkę, niż że jakiś psychol ją zabrał?! Są mądrzejsi ludzie niż wy, wykształceni psychiatrzy i śledczy, którzy pewnie w pierwszej kolejności zbadali wersję matki i jej poczytalność i zachowania. Ludzie nie potrafią ukryć mimowolnych gestów, które wyłapuje psycholog czy psychiatra prowadząc rozmowę, wątpię by dziewczyna kontrolowała tak swoją motorykę i wypowiedzi, gesty, mrugnięcia, by zmylić BIEGŁYCH SPECJALISTÓW. Ale głupie kury domowe zamiast smażyć placki ziemniaczane siedzą i tworzą teorie rodem z porannych telenowel, które jako bezrobotne kwoki oglądają całymi dniami. Opierając się oczywiście na "intuicjach", profilach rodziców na fb i nk, "bo źle mu patrzy z oczu", "bo za mało zdjęć na fb mieli dziecka", "bo matka za mało rozpacza", albo "udaje rozpacz" lub" rozpacza za bardzo".. To wszystko takie podejrzane, że nie wiecie za co łapać w pierwszej kolejności.... A kysz do garów, pieprzone babsztyle!!!!

hmmmm placki ziemniaczane :P pycha. Nie należy obrażać innych użytkowników tego portalu, nawet jeśli ich zdanie jest mocno dalekie od prawdy bądź zwyczajnie fałszywe i rażące w oczy :) Należy ich jedynie korygować mocą argumentów za :)

jestem ynteligentkom wychowanom na filmach Zanussiego,mam szlacheckie pochodzenie wiec wiem co pisze i zaden plebs nie bedzie mi tu marudził

Gość Gość
chyba jedyna normalna 28 Jak mi się podoba Twoja wypowiedź :D. Nic dodać, nic ująć :D

Gość hffhue43g44
wy jestescie pojebani żyjecie tą madzią pojeby?! to jedno dziecko a codziennie tyle osob umiera !!!!!!!!! poza tym ładnie wam media oczka zamydliły tym bachorem ;) zupełnie nie przeżywacie ACTY hahaja

Gość ech.............
A ja ci odpiszę dlaczego jesteś "nienormalna" W obecnym świecie dziecko jest wartę nawet 1mln $. NIE MÓWIĄC JUŻ O NARZĄDACH. Nie znasz sytuacji tej matki. Nie znasz jej relacji z nim. Jej stanu finansowego. A głupotą w dzisiejszym świecie ( tą nienormalnością twoją) jest domniemanie niewinności. Bo coraz więcej zwyrodnialców na świecie. I czemu mam wierzyć tej matce?? Skąd wiesz że może urodziła bo nie miała kasy na aborcję. Sprzedała dziecko do usa czy uk. Bo o gorszych rzeczach nie myślę. A teraz jaka to ja biedna. Myśl troszę główką :) Dodaj do tego MONITORING NA 2 sąsiednich ulicach. I NA ŻADNEJ PORYWACZA NIE BYŁO. Zbadał ktoś tą kobietę??? Mówi że dostała w łeb. Na pogotowiu o wstrząs mózgu nie była. Nie ma żadnych protokołów. WIĘC DLA MNIE ŚCIEMA niż prawda. I nie uważam się za chorego a o rozsądnie myślącego.

Gość do meska rzecz
No przecież podała argumenty i ma rację te oblesne kury domowe szukają sensacji i co więcej one byy.chciały aby tak było miałyby o czym plotkowac.I wcale nie wspolczuja rodzinie.

Gość anonimowo to napiszę
Wiesz co opowiem ci o mojej "ukochanej". Była nauczycielką. Miała problemy psychiczne i ma do dziś. Poszła się leczyć. NAJLEPSZY LEKARZ W WOJEWÓDZTWIE ORZEKŁ ŻE JEST OK. Przyszła do szkoły po 2 tygodniach omal nie zabiła chłopaka. Rzuciła nim przez całą klase. W pokoju nauczycielskim zaczęła tego dnia rzucać krzesłami i stolikami. Taki 2 gi nauczyciel zasłonił nauczycielkę w ciązy bo by krzesłem dostała. TO FAKT. Ok wywalili ją. ALE TEN LEKARZ DO DZIŚ PRZYJMUJE I JEST NAJLEPSZYM W WOJEWÓDZTWIE. I CO MI NA TO POWIESZ??? Nie da się o szukać psychologów i psychiatrów??

eeeeech.. nie podniecaj się tak swoimi wypowiedziami, bo tryśniesz na monitor. To nie TY masz wierzyć matce, to nie TY masz stwierdzać jej wiarygodność i nie TY masz domniemywać bądź oskarżać. Zajmują się tym mądrzejsi ludzie od Ciebie i twoich krewnych w linii prostej razem wzięci, więc nie gorączkuj się tym. Jak możesz - pomóż, rozwieś plakat, poinformuj znajomych za granicą, ale NIE OSĄDZAJ - bo to nie twoja brocha. nie masz ani wiedzy, ani danych, ani prawa tego robić.

Gość fvgervbgergbe
narobilas mi ochoty na placki ziemniaczane :(

Gość Tochyba jasne, że
Tę dziewczynkę porwali kosmic...tumoki:classic_cool:

Gość Boematte
tez kiedys mozesz byc chora, a mowiac powaznie to co sie stalo z tym biednym dzieckiem wie tylko Bozia my ludzie mozemy sobie tylko pogdybac

Gość Linkkkkonjojio
Haha jaka z ciebie glupia krowa. Obnosisz sie tym swoim niby szlachetnym pochodzeniem, rzekoma inteligencja a co to kogos obchodzi? Fakty sa takie, ze psycholog poza testem na dyslekcje w wiekszosci przypadkow nie umie nic zrobic. Czemu nie ma zadnych dowodow, ze ktos ta matke napadl? Czemu ona plata sie w zeznaniach? Za dzieci i narzady dobrze sie placi w tych czasach.