Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiewiórrrra

Co myśli facet kiedy wyzna mu się miłość?

Polecane posty

Gość Wiewiórrrra

Jak on się wtedy czuję , czy się cieszy z tego powodu czy jest zły?

Gość Wiewiórrrra
na pewno pomyslał ze to przez alkohol...

Gość Wiewiórrrra
Może jakiś meżczyzna by cos powiedział. Np jesli nie jest w zwiazku, ale dowie sie o czyms takim to czuje przyjemne uczucie i sympatie czy jest zly i wsciekly?

Gość mariner
U FACETA MUSI pojawic sie naprawde silne uczucie do dziewczyny a by takie wyznanie zostalo pozytywnie odebrane.Na ogolbudzi sie wnim sygnal ostzregawczy ze chcesz go wmanipulowac w zwiazek uczuciowy a to oznacza zobowiazania i cos powazniejszego! a on chce sobie tylko pobzykac :)

Co myśli facet kiedy wyzna mu się miłość?" To zależy jak i ile mu zalezy na tym związku Jesli zdobywa kobietę i owa kobieta wyznaje mu miłosc oczywiscie po pewnym czasie ( muszą sie poznać,musi iskrzyć miedzy nimi , nawet jakis fajny sex ) to facet jest bardzo szczesliwy :) Jeżeli wyznaje mu miłość a koles tarktuję ją jak 5 koło u wozu to może parsknać smiechem i ja po prostu opluć:P rada: wyznanie miłości powinno być naprawdę czymś wyjatkowym i powinno byc wypowiadane osobie którą naprawdę sie dobrze pozna W dzisiejszych czasach słowa "Kocham Cię " sa nagminnie nadużywane i nie niosą za tym żadnego poparcia i przesłania

Gość Wiewiórrrra
hmmm pewnie tak... wyznałam milosc po 0,5 l wodki i teraz jak widze tego faceta to wybucham smiechem... ale on tez, wiec pewnie jemu kompletnie nie zalezy, wiec nie mam sie czym przejmowac...

Gość larisaXXX
na pewno się śmieje

Gość pirania_udomowiona
Trzeba uciekać co sił w nogi.