Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brak nudnosci

Brak nudnosci...11 tydzien

Polecane posty

Gość brak nudnosci

Witam jestem w 11tyg + 3 dni w ciazy, do tej pory czuje sie swietnie, troche senna i zmeczona ale zadnych mdlosci, zadnych smakow, mam nadzieje ze tak juz zostanie;) Czy sa dziewczyne ktore tez tak mialy, czy cala ciaze dobrze znosily?

Gość mou
dwie ciąże i oba razy mdłości zdarzały się sporadycznie -nie wymiotowałam ani razu.

ja od początku też dobre samopoczucie..w późniejszym czasie niekiedy mdłości..brak sił na cokolwiek i wymioty..a teraz..przed porodem pozostał tylko ból..skurcze..

Gość brak nudnosci
ja mam nadzieje ze tez dobrze wszystko zniose, tym bardziej ze musze pracowac wiec obym miala na to sily

ja musiałam do szkoły daleko chodzić codziennie..na pewno :) ale jeszcze dużo czasu..bo to dopiero początek..mimo to szybko zleci

Gość Jo-------anna
Zazdroszczę.ja od 6 tc mam mdłości i wymioty,całodzienne.Nie mogę nic zjeść, a chciałam się dobrze odżywiać.. :)

Gość Jo-------anna
No zdecydowanie.Ponoć to od dużej ilości progesteronu..

Ponoc wymioty na poczatku swiadcza ze bedzie dziewczynka:) A brak wymiotow chlopiec:) Z pewnoscia nie zawsze ale umnie i kolezanek sie sprawdzilo!

Gość Jo-------anna
A ja mam przeczucie,że będę miała syna :P

a ja wciąż miałam mówione że dziewczyna..skoro ma się jeszcze to tyczyć tych wymiotów..a mogę rodzić w każdej chwili..więc chyba lekarz się nie pomylił :D

Gość Jo-------anna
Ciekawska, ale nie wymiotowałaś,więc wg tego co piszą powinien byc chłopiec,jeśli na początku się nie wymiotuje

na samym początku..czyli pierwszy miesiąc..później tak..co prawda rzadko..też sama myślałam że chłopiec..i tak chciałam..ale chyba wyszło inaczej