Nieboszczyk z Montparnasse 0 Napisano Styczeń 31, 2012 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczesciara na zawsze 0 Napisano Styczeń 31, 2012 Dlaczego smutasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieboszczyk z Montparnasse 0 Napisano Styczeń 31, 2012 mam doła :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieboszczyk z Montparnasse 0 Napisano Styczeń 31, 2012 zresztą... jak zwykle... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaMALAjedna 0 Napisano Styczeń 31, 2012 no wlasnie - jak zwykle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieboszczyk z Montparnasse 0 Napisano Styczeń 31, 2012 ... jak kiedyś nie będzie mi smutno, to będzie oznaczać że nie żyję :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieboszczyk z Montparnasse 0 Napisano Styczeń 31, 2012 TMJ mordo Ty moja :D yyy... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczesciara na zawsze 0 Napisano Styczeń 31, 2012 eee tam nieboszczyk nie ty jeden masz dola? a Jaka przyczyna? sorry ze pytam, nie znam Cie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieboszczyk z Montparnasse 0 Napisano Styczeń 31, 2012 A no bo przegrałem życie... ale nie chce mi się nic więcej pisać, bo to było wałkowane na kafe 1000 razy w ciągu ostatniego półtora roku :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaMALAjedna 0 Napisano Styczeń 31, 2012 co yyyy? Puchu marny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczesciara na zawsze 0 Napisano Styczeń 31, 2012 nie smutaj...skoro już tyle masz dola to powinieneś się przyzwyczaić :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaMALAjedna 0 Napisano Styczeń 31, 2012 przegrales bo jestes chamski wredny przemadrzaly i masz zaburzenia osobowosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieboszczyk z Montparnasse 0 Napisano Styczeń 31, 2012 No nic yyy... a Ty TMJ co? Przestuj na budowie, mrozy za duże? szczesciara na zawsze Ano powinienem ale nie umiem :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieboszczyk z Montparnasse 0 Napisano Styczeń 31, 2012 Nie jestem chamski, nie jestem wredny, nie jestem przemądrzały... i mam zaburzenia osobowości :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieboszczyk z Montparnasse 0 Napisano Styczeń 31, 2012 A przegrałem bo... bo, hmmm... no ok, jestem nieśmiały, małomówny i zamknięty w sobie... i mam zaburzenia osobowości :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieboszczyk z Montparnasse 0 Napisano Styczeń 31, 2012 Eh... to chyba mój pierwszy temat od jakiegoś kwartału... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieboszczyk z Montparnasse 0 Napisano Styczeń 31, 2012 ... więc w związku z tym mogłabyś być milsza dla mnie TMJ. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieboszczyk z Montparnasse 0 Napisano Styczeń 31, 2012 Idę obiad sobie zjem, o i Ci nie dam TMJ bo jesteś niemiła dla mnie... ja będę jadł schabowego z marchewką i musztardą, a TY będziesz się patrzyć. O! I nie proś się nawet żebym Ci dał trochę marchewki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieboszczyk z Montparnasse 0 Napisano Styczeń 31, 2012 Ooo... http://www.youtube.com/watch?v=b1KC7J8pe5I Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieboszczyk z Montparnasse 0 Napisano Styczeń 31, 2012 Paczajta i słuchajta co wujek Niedziel znalazł zajebistego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczesciara na zawsze 0 Napisano Styczeń 31, 2012 co ty sie tak łamiesz? wiesz ile osób ma zaburzenie? jojczysz a nie masz o co :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaMALAjedna 0 Napisano Styczeń 31, 2012 Niedziel jak dla mnie mozesz sie udlawic tym obiadem, jednego przyglupa mniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieboszczyk z Montparnasse 0 Napisano Styczeń 31, 2012 i kto tu jest chamski i wredny :( wiesz, przez swoją kulturę osobistą pozostawię to co napisałaś TMJ bez komentarza szczesciara na zawsze "co ty sie tak łamiesz? wiesz ile osób ma zaburzenie? jojczysz a nie masz o co " No a jak się nie łamać? Kiedy smutno samemu się żyje, a wszędzie do o koła szczęśliwi ludzie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaMALAjedna 0 Napisano Styczeń 31, 2012 "No nic yyy... a Ty TMJ co? Przestuj na budowie, mrozy za duże? " No wlasnie - kto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieboszczyk z Montparnasse 0 Napisano Styczeń 31, 2012 No ale o co Ci chodzi... no spytałem się normalnie, a Ty jakieś drugie dno którego nie ma widzisz chyba... no ja nie wiem, zawsze mialas jakieś pretensje do mnie TMJ nie wiadomo o co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieboszczyk z Montparnasse 0 Napisano Styczeń 31, 2012 No ale ok... dama poczuła się urażona, więc przepraszam najmocniej. Nie było moim zamiarem urażenie Cię TMJ. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaMALAjedna 0 Napisano Styczeń 31, 2012 Ja juz doskonale wiem o co Ci z ta budowa chodzi i przypomnij sobie kto to zaczal;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieboszczyk z Montparnasse 0 Napisano Styczeń 31, 2012 Ok, TMJ... więc skończmy tą wojnę... oferuję traktat pokojowy, moje warunki są następujące: będziesz mi prała skarpetki i bieliznę, kupowała piwo, robiła jeść i prasowała, no to co? Przystajesz na moją ofertę pokoju? Oczywiście żart z tymi warunkami, ale serio skończmy tą wojnę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaMALAjedna 0 Napisano Styczeń 31, 2012 Taaaa. a za 2 dni znow Ci palma odbije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieboszczyk z Montparnasse 0 Napisano Styczeń 31, 2012 No szczerze piszę. Koniec wojny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach