TakaMALAjedna 0 Napisano Styczeń 31, 2012 a byla jakas? poza Twoimi szyderczymi i wrednymi docinkami w moim kierunku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieboszczyk z Montparnasse 0 Napisano Styczeń 31, 2012 TMJ, nie udawaj świętej bo też mi docinałaś i szydziłaś z mojego prawictwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieboszczyk z Montparnasse 0 Napisano Styczeń 31, 2012 Ok, może ja zacząłem, ale Ty podjęłaś wyzwanie i też mi dokuczałaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieboszczyk z Montparnasse 0 Napisano Styczeń 31, 2012 To co przestajemy sobie dokuczać TMJ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaMALAjedna 0 Napisano Styczeń 31, 2012 oko za oko:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaMALAjedna 0 Napisano Styczeń 31, 2012 no przestajemy przestajemy Puszku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieboszczyk z Montparnasse 0 Napisano Styczeń 31, 2012 Ale nie pisz do mnie Puszku... Niedziel jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieboszczyk z Montparnasse 0 Napisano Styczeń 31, 2012 No... ale ja jestem wspaniałomyślny, taki konflikt i teraz zawarty pokój został. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaMALAjedna 0 Napisano Styczeń 31, 2012 To co, juz Ci weselej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieboszczyk z Montparnasse 0 Napisano Styczeń 31, 2012 Nie weselej... dalej mam doła :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaMALAjedna 0 Napisano Styczeń 31, 2012 Chcesz pogadac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieboszczyk z Montparnasse 0 Napisano Styczeń 31, 2012 Ale o czym? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaMALAjedna 0 Napisano Styczeń 31, 2012 No o tym, co Ci sie tam dzieje w watrobie 39266741 wskakuj jak chcesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach