Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona losem dziecka

uprowadzona Madzia a bezmyślność matki

Polecane posty

Gość klara @
i o jakiej bezmyślności matki piszesz??? nie zostawiła dziecka pod sklepem bez opieki, została napadnięta, gdzie tu bezmyślnosć?? jak Ci nie wstyd tak pisać o kobiecie która straciła dziecko ??

Gość szlam ostatnio z dzieckiem
do sklepu o 20:P W sumie moze nie musialam az tak bardzo, bo szlam po papierosy:P No coz zapomnialam wczesniej kupic, a maz dyzur dopiero o 22 konczyl. Wzielam wiec swojego dwulatka i poszlam, na ulicy ciemno, po chodniku nikt nie idzie. Matko gdyby wtedy nie daj boze porwali mi dziecko to juz sobie wyobrazam jakby mnie tu mamuski wyzywaly:D Na stowe by stwierdzily ze mam cos z tym wspolnego, a pierwszym argumentem pewnie byloby to, ze pale:D

nie rozumiesz o co chodzi z tym busem..stracił by ją z oczu i nie dogonił

Gość kiokjgfkmbtdfvb
najlepiej zabierać WCZEŚNIAKA na mróz po 17 godz czy 18 godz. ta mała i tak mogła zachorować z powodu takich nocnych spacerów. dla tak małego dziecka to poźna pora. poczytaj sobie o wcześniakach w internecie

no właśnie palaczko, co za głupota po faje latać:P

Gość klara @
lubicie dokopać leżącemu, co?? to Was rajcuje? chore :-0

Gość o wczesniaku
polroczny wczesniak moze wychodzic na dwor o 17 o ile nie ma ponizej -5 stopni. a wtedy nie bylo!

przy okazji kupilam tez wode do picia bo zabraklo i sok- czy to mnie troche coc usprawiedliwia, ze wyszlam z domu jak bylo ciemno?:(

Gość kiokjgfkmbtdfvb
nie wiem ile wtedy było w sosnowcu, u mnie było więcej niż - 5. ona dopiero szła do matki, i tak by pewnie wracała w całkowitych ciemnościach.

Gość kiokjgfkmbtdfvb
mialam taką koleżankę, mieszkała na osiedlu tzw. blokowisu, żadna pora nie była jej straszna, do czasu aż ją napadli o 22 godz, wracała z 2 letnim dzieckiem od siostry.

Gość o pogodzie
rozumiem, ze codziennie sobie notujesz temperature ile jest o ktorej godzinie? Nie bylo mrozow w tych dniach

ja też zawsze mówiłąm ze się nie boję jeżdzić pociągami... do czasu jak mnie nie okradli potem przez pół roku węszyłam czy ktoś mi się nie przygląda

Gość w biały dzień mnie napadli
No palaczko normalnie już pod blokiem szykuję szubienicę i Cię powieszę... he he he. A ja z dzieckiem jechałam pociągiem 620km i to nocnym! Wyjazd miałam z Warszawy o 22.35!!!!! tata mnie odprowadził na stację,a na miejscu kuzynka mnie odebrała. I co? kogo należy w tym momencie winić? mnie,bo zabrałam dziecko nad może? męża,bo zamiast z nami na urlop jechać musiał pracować? mojego tatę,bo nas wsadził do pociągu,ale nie pojechał z nami? różne sytuacje w życiu się zdarzają.

Gość kiokjgfkmbtdfvb
masz rację była wspaniała, letnia pogoda :-)

Gość w biały dzień mnie napadli
oczywiście miało być nad morze a nie może.:)

Gość a co mi zrobisz
kurcze to ja też jestem bezmyślna wychodząc z dzieckiem po 17 z domu autorka chyba nas prowokuje bo nie sądzę aby ktoś normalny mógł myśleć w ten sposób

jak ta biedna matka szła w tych ciemnosciach to tata madzi sobie siedział w domu na facebooku zamiast iść razem z nimi

ja mam rozumiec, ze w ogole mamy nie wychodzic jak jest ciemno czy tylko z dziecmi? Bo w sumie to juz sama nie wiem, jak tylko z dziecmi to istnieje jakas regula typu "gdy jest ciemno porywacz czyha na twoje dziecko"?

Gość jdgwfgqigef
ojciec byl wtedy w pracy plotkaro jedna!!!

Gość nie wytrzymam...
mogla wziąść przyklad z autorki- matki idealnej- siedizec na cafe i glupoty wypisywac! Poza tym skoro Ty wszystko wiesz, np co robil ojciec to powiedz, gdzie jest dziecko, mądralo!

..z dzieckiem a ty możesz sobie chadzać gdzie chcesz to ciebie zgwałcą twój tyłek tylko bądź odpowiedzialna za dziecko!

skąd wiem gdzie był tata madzi? bo jego znajomy to napisał na forum

Gość nie wytrzymam...
mamo idealna- czytasz tylko fora, plotki siejesz, moze sie tak zajmiesz swoim dzieckiem?

Gość omatkkkooo
Kobieto, a jak ktos inny napisze Ci na forum, ze widzial pomaranczowego smoka, hasajacego po lace, to tez uwierzysz? PS masz dziecko, ktore urodzilas po 30?

dobry pomysł idę stąd bo strata czasu, sam psycholog powiedział że matki są nieodpowiedzialne i przez to giną dzieci, bo przecież nie powie Pani katarzyna W. była nieodpowiedzialna i tak się stało co nie? będzie sobie w brodę pluć do końca życia

szkoda dziecka i tyle!pozdrawiam was. pa

zmarteiona losem dziecka- taaa na pewno nikt nic nie robi tylko gwalci i morduje kobiety wychodzace gdy sie sciemni:D Ty nigdy nie szlas zima o 17-18 godzinie? Moim zdaniem nie jestes strachliwa, a zdrowo stuknieta:P Rozumiem lazdenie o 23, polnocy, ale zima ciemno robi sie szybko. Nie kazdy ma cos z lbem jak ty i widzac zachod slonca kuli sie ze strachu:D

Gość do widzenia papa.
bardzo odpowiedzialna kobieto-żegnamy!!!

Gość fdsawe
Ją mampolrocznego synka, po18 to już go do spania przygotowune a nie laze niewiadomo gdzie, mam nadzieję że nadziwić nie jest i teraz ktoś lepiej o nią dba

fdsawe-właśnie! zgadzam się z tobą i tak być powinno. ..ps jeszcze nie poszłam!:P