Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona losem dziecka

uprowadzona Madzia a bezmyślność matki

Polecane posty

Gość cyuhj
młoda matka i głupia

Gość do widzenia papa.
a kuku. Tak mysle, ze predko stąd nie pojdziesz. Ale tak mi cisnienie podnioslas, ze w miedzyczasie szybciutko umylam lodówkę;-)

Gość wy chore baby jesteście !!!!!
co za pierdoły ,że o 17 to juz ciemna noc i nie wolno z dzieckiem chodzic !bo co ?! :O :O boszzzzzz co za ciemnota!Chowajcie sie po ciemnicach ,pozamykajcie drzwi na rygle i popodpierajcie kołkami !:O Matka miała zwyczajnego pecha ,że znalazła sie w niewłaściwym miejscu o niewłaściwym czasie i to wszystko !Pomyślcie duuurne tępe dzidy ,że mogło to spotkac jakąś z was wracająca np z przychodni!!! Ale co tam najlepiej sie na kimś wyżyć bo to takie ..polskie!

Gość Djijvdoinsvdni
Co w tym bezmyslnego, ze kobieta szla z dzieckiem popoludniu gdy bylo juz ciemno? Wiedziala dokad idzie. Nikt nie wie co na prawde wydarzylo sie tego dnia....

Gość cos wam powiem
czytalam kiedys taki ranking na temat wypadkow dzieci- i znaczny ( jak nie wiekszy procent) przydarza sie w domu. Czy to nieodpowiedzialne siedziec w2 domu z dzieckiem,. bo moze np. cos połknąc, spasc z łóżka, biegnąc uderzyc w meble????????????????

Gość jestem kobieta woda ogniem
jak tak czytam niektore wypowiedzi to stwierdzam, ze to nie matka Madzi byla glupia tylko wypowiadajace sie tu matki i przekupki od siedmiu bolesci :-0 zamknijcie juz te swoje rozklapione mordy i dajcie sprawie sie wyjasnic!! Jesli okaze sie, ze rodzice nie mieli z tym nic wspolnego to ciekawe czy ich przeprosicie jedzy durne :-0

Gość ;lfn e[ow
a w zyciu nie przeprosza:o

Gość mam umytą lodówkę
teraz tak myślę, jak nieodpowiedzialnie postąpiłam, mógł mnie kopnąc prąd, albo mogla mi sie zbic szklana polka, a ja moglam sobie nią przeciąć tetnice, a moje dziecko teraz spi, i co by bylo, jak sie obudzi?

Gość jagodkaaaaa
mnie ciekawi pare kwestii, wiadomo gdy to sie stalo byla 17ta, szla do mamy, wiec o ktorej miala zamiar wrocic?? Mala ma pol roku, przeciez to malenstwo. Ja jakos nie widze, zeby kobiety z wozkami po zmroku w mroz lazily. Z tego co wiadomo kobieta jest bezrobotna, wiec czas na spacer znalazlaby rowniedbrze w dzien.

jagoda jestes chora umyslowo przysiegam :-0 nie moge takich bzdur czytac bo mi slabo :-0

Gość mam umytą lodówkę
mam pomysl- niech superodopwiedzialna mama autorka poda limity- do ktorej ogdziny w jakim wieku mozna wychodzic z domu?

Widzę, że dyskusja wre i to na pomarańczowo :P Moim zdaniem NIKT bez względu na porę dnia i warunki atmosferyczne nie miał prawa zabierać dziecka matce. Nie uważam też za bezmyślne wychodzenie z dzieckiem po 17 - tydzień temu w Sosnowcu temperatura wieczorem wynosiła około 0 stopni, więc nie wiem czemu piszą tu niektórzy o strasznych mrozach. A z drugiej strony, uważam że w tej sprawie jest mnóstwo nieścisłości, ale nie mnie osądzać. Mam tylko nadzieję, że dziewczynka odnajdzie cała i zdrowa. Nie wiem jak Wy, ale ja ciągle o tym myślę i koszmary mi się śnią przez tą sytuację :O

Gość cyuhj
chyba była bezrobotna a lubi widać spacery po zachodzie słońca

Gość jestem również matką i nie
wyobrazam sobie aby mnie ktos lub coś ograniczało przy wyjściu na dwór albo ktoś ma mi mówić ,że nie wolno mi iść z dzieckim gdzie chce ! Ale wy jakie zołzy jestescie ale pewno wszystkie dewoty co to same nic nie potrafią zrobic a dzieci to ulica chowa bo wy całe dnie na kafe :O

Gość jagodkaaaaa
dla mnie ta akcja jest przekombinowana. Za duzo szczegolow. Mam nadzieje, ze tylko dziecku krzywdy nie zrobili

Gość cyuhj
jak to przekombinowana tzn.?

kobiety odczepcie sie od rodzicow dziewczynki, za duzo serialow kryminalnych ogladacie.. co z tego ze matka wyszła na spacer o 17?? mam 2 dzieci i jakos nie uwazam ze wychodzenie na dwor gdy jest juz ciemno jest nieodpowiedzialne..wyszła sobie do rodzicow i tyle, co was obchodzi o ktorej godzinie?nawet gdyby raz czy dwa połozyłaby dziecko spac o innej porze to stałoby sie cos? wszystkie jestescie idealne i nie macie sobie nic do zarzucenia?

Gość zdgj
głupie jesteście, ciemnogród! Powinno być tak, ze nawet o północy nic nie powinno jej grozić! Matka winna? jak możecie baby wredne! Czy nie macie wyobraźni? Nie wiecie jak ona się teraz czuje? Skandal! Ja trzymam kciuki żeby dziecko się odnalazło całe i zdrowe. I tak pewnie będzie. Jadowite i wredne jestescie. ja nie lubię dzieciaków ale ogrom tej tragedii jest niezaprzeczalny. Wstydziłybyście się! Szok, jakie to Polactwo jest durneeeee.. Straszliwie durne!!! Po Madeleine McCann nikt tak nie jazgotał jak wy, tylko każdy w miarę możliwości się rozglądał. Na wszczęście wbrew pozorom nagłaśniacie tą sprawę i większa szansa że ktoś maą wyhaczy. Ja się będę rozglądać. I iinni na szczęście też.

Gość jagodkaaaaa
skoro potrafila opisac goscia, ktory szedl za nia, dzwonila do rodziny, to czemu np. Nie zatrzymala sie, zeby ja wyprzedzil, telefon miala. A pn Rutkowski chyba probuje ocieplic wizerunek, po sprawach porwan, w ktorych byl pp. sam zamieszany.

Gość anakinya
a wy głupie pizdy zamiast załozyć kurtki io pomóc szulac siedzicie i piszecie głupoty zycze wam aby wam jakiś pedofil porwał dziecko i wsadził mu kutasa w dupe aż sliczna buźka wyjdzie tylko potem nie szlochajcie,bo to bedzie wasza winażeście nie dopilnowały

Gość beatreebb
juz dajcie spokoj matce tej biednej Madzi, szla sobie kobieta i pech sie stal ze wlasnie ja sobie upatrzyli. Do porwan dzieci dochodzi tez w dzien, dzieci znikaja z supermarketow gdzie pelno ludzi i tez sie okazuje ze nikt nic nie widzial. Ale na pewno to porwanie powinno nam dac do myslenia, zeby bardziej sie pilnowac i nie przechadzac sie z dzieckiem po nocach i w miejscach malo uczeszczanych przez ludzi. Mam corke w wieku Madzi i ta sprawa mna wstrzasnela, ale sama tej zimy wracalam z wozkiem po 17 a to ze szczepienia a to od mamy. Zawsze ide miedzy blokami ale nigdy do glowy by mi nie przyszlo ze ktos moglby mi porwac dziecko w ten sposob.

Gość jagodkaaaaa
pamietaj, ze to co nam zyczysz moze wrocic do ciebie w podwojnej sile

Gość anakinya
a ty uwazasz się za lepsza -prowadze rozmowę w twoim tonie

Gość cyuhj
niewiem jakim trzeba być chorym gadem żeby komuś coś takiego życzyć jak ta autorka na a żeby pedofil dopadł dziecko

Gość anakinya
najpierw przeczytaj a potem cos pisz;)

Gość anakinya
bo mnie pedofil dopadł w ciemnym zaułku i teraz innym tego zycze bo mam traumę

Gość anakinya
a tak wogóle to jestem pierdolnięta i mnie nie słuchajcie koniec!

anakinya przeginasz i to ostro, akurat twij poziom tu jest najnizszy :-0 masakra :-0 kazdy jak moze unika tekstow, ze moze pedofil porwal dziecko bo to byloby straszne a ty potrafisz tak komus zyczyc ja pierdziele :-0

Gość anakinya
z radością zamocze nogi w gorącej wodzie

Gość a myślicie że to mógł być...
pedofil co porwał madzie?