Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona losem dziecka

uprowadzona Madzia a bezmyślność matki

Polecane posty

Gość ale glupie jest to wszystko
JA wychodze ze swoim dzieckiem codziennie o 18 na spacer,by lepiej kolacja smakowała.Ale troche mnie zdziwilo to,że nie weszla do jakiegos sklepu jak zauwazyla,ze ktos ja sledzil.Ja raz jak wyszlam z synkiem wieczorem to zaczelo mocno padać i poszlam na skroty z parku do domu i jakis facet za mna szedl tak sie przzestrasylam,ze wykreclam ukratkiem 112,nic nie mowilam policja mnie sama namierzyla,jak zobaczyl patrol to uciekł.Od tamtej pory nie chodze skrotami nawet jak napotkam burze z piorunami

Gość kebab w sosie czosnkowym
popatrzcie teraz jest 17.13 i ona wtedy szła i co za oknami-ciemno! ciemno jak huj

u mnie jeszcze widno. No wlanie,ona szla do rodzicow,wracalaby pewnie po 2 godzinach,kurcze to juz calkiem byloby i zimno i ciemno. Dla mnie dziwne est to wszystko. Nie zdziwilabym sie jakby matka to porwanie upozorowala.

u mnie jeszcze widno. No wlanie,ona szla do rodzicow,wracalaby pewnie po 2 godzinach,kurcze to juz calkiem byloby i zimno i ciemno. Dla mnie dziwne est to wszystko. Nie zdziwilabym sie jakby matka to porwanie upozorowala.

a cholera ich wie co oni w głowach mają...jedynie podpiąć ich do wy6krywacza kłamstw i już sprawa załatwiona .

Gość faffafafafaf
Prokuratura napwno podejrzewa rodzicow ale bez dowodow nic nie moze zrobic,czekaja na momet kiedy rodzice sami sie zlamia lub przekreca zeznania.A do tego czasu musza mowic ze rodzice nie sa w kregu podejrzanych!To normalne!

jasne ze są w kręgu podejrzanych, tylko jackowski pomoże

Przeczytajcie sobie artykuł na wp jak były negocjator policyjny wypowiada się o całej tej sytuacji. Nie wyklucza że rodzina dziewczyny była w to zamieszana. Ona mi nie pasuje i tyle.

Gość cczp;a,msnbnx
do ale glupie jest to wszystko codziennie o 18 godz spacerujesz z malutkim dzieckiem w parku lub jego okolicach w zimie???????????? gratuluję i odwagi i rozumu. na pewno jak was ktoś napadnie to i Tobie i dziecku kolacja będzie smakować zdecydowanie lepiej. Jak można być takim bezmyślnym? jak nie myślisz o sobie to pomyśl o dziecku!!!!

no właśnie ktoś napisał że zawsze chodzi z dzieckiem o 18 super, ktoś cię wyczai jak tą matycznę

*matczynę

Gość no wlasnie dziwne to jest jaki
Hahaha! to sie usmialam.Nie mam malego dziecka i czasami nie chodze na spacery,bo mi sie nie chce.Moze u was jest zimno,ale ja mieszkam za granica w miejsu gdzie najnizsza temperatura w nocy wynosi -1..chociaz zapowiadaja wieksze mrozy,najwieksze od stuleci.Mieszkam w wielkiej metropolii,gdzie debili nie brakuje,ale u mnie o 18 sie dopiero sciemnia.Raz pisalam mialam taka sytuacje,ale z glupoty wlasnej,bo poszlam na skroty,tak zawsze ide glowna droga do parku,gdzie non stop chodzi cos takiego jak ochrona.

to wyzej to ja:)

Gość tych bzdur juz czytac
nie można.Waszym zdaniem rodzice są zamieszani w to porwanie.No nie zle i co zgodziła się aby ja walnąl w głowę aż straciła przytomność oj debile brak słów

Gość askas
Uważam,że jak kogoś spotyka taka tragedia to nie myśli o własnym bezpieczeństwie, tak jak matka Madzi i z tego powodu nie pokazywała twarzy w tv. Dla mnie to jest jakaś wielka zagadka. Zobaczcie jacy rodzice są spokojni i opanowani. Ja juz bym osiwiała i na pewno nie myślałabym w tym czasie o sobie.

do tych bzdur nie da sie czytac-a my uwazamy ciebie za debila bo wierzysz matce:D Ja tam nie wiem jak to bylo,ale bede robic matce dokladniejsze badania,by wiedziec jak dokladnie zostala uderzona. Wy wiecie ile roznie matki sprzedaja swoje dzieci?

Gość latooo
- To nie jest porwanie dla okupu - przekonuje w rozmowie z Wirtualną Polską nadkomisarz Dariusz Loranty, pytany o zaginioną sześciomiesięczną Magdę z Sosnowca. Były negocjator policyjny, który pracował przy dziesiątkach porwań, i szef platformy eksperckiej Studium Negocjacji Kryzysowych zdradza, że "nos gliniarza i doświadczenie podpowiadają mu dwie najbardziej prawdopodobne wersje tego, co mogło się wydarzyć". - Policja prędzej czy później dotrze do prawdy, odkryje też, jakie tajemnice kryje rodzina porwanej dziewczynki. Doświadczony policjant przez skórę wyczuwa, gdy ktoś kłamie - zaznacza.

http://uwaga.tvn.pl/55256,wideo,332448,co_sie_stalo_z_mala_magda,co_stalo_sie_z_mala_magda,reportaz.html

poprostu coś okropnego

on pojechał autem z kolegą a ona szła ciemnymi uliczkami no super! jakby nie mogli jej podrzucić do matki! jak ten mąż się nią opiekował?

Gość autorko zajmij sie swoim
zyciem a nie baw sie w krytykowanie innych bo tobie tez cos moze zginąć a wtedy wiedz ze nie zostawimy na tobie suchej nitki !:O co z ciebie za pinda!!!:O

Gość Madzia nie zyje
Rutkowski znalazł ciało ...

nadal nie ma ciała