Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewnie matka alkoholiczka

Wlasnie pije piwo:P Czy jestem zla matka?:(

Polecane posty

Nie moglam sie powstrzymac:P Maz dopiero wroci po 17, a moze nawet i pozniej, bo mial do matki zajechac. Ja siedze sama w domu z dwulatka i kupilam sobie dzis Gingersa, no i jakos mnie podkusilo i nalalam sobie do szklaneczki:PMala ladnie sie bawi sama, a ja siedze i pije to piwko piszac tutaj. Znajde moze inne mamy, ktore nie boja sie przyznac, ze czasem wypija troszke przy dziecku?

a ja przy dziecku:( No, ale chyba dwulatka nie wie co jest w szklance:D Poza tym jej sprobowac nie dalabym:P

Gość mama na etacie
tu sie zgodze niestety choc czasem i ja mam ochote popoludniu przy gotopwaniu napic sie wina...ale moge xzapomniec szczegolnie jak jestem sama z dziecmi...

no bez przesady, nalalam sobie taka szklanke na 250ml a nie politrowa wiec nie przesadzajmy , ze bede miala promile:D Tym bardziej, ze to Gingers.

Gość jhgfdsertyue
coz to twoj wybor...sama sie usprawiedliwiasz...

Gość wariatkiiii
wy jesteście nienormalne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kurwa co za debilki tutaj siedzą. Przecież autorko nic się nie stanie jak wypijesz szklankę piwa a dziecko ma dwa lata i jest zdrowe i grzecznie się bawi. A tekst rozwalił mnie całkowicie. Nikt nie mówi o opijaniu się i piciu aby być wstawionym, ale jak kobieta napije się szklankę piwa albo kieliszek wina bo po prostu ma na to ochotę to chyba nie grzech. Sama jestem w ciąży nie piję ale jak urodzę dzecko to na pewno nie będę miała wyrzutów sumienia bo napiję się trochę piwa

"sama sie usprawiedliwiasz..." co ty pleciesz?:D Przed czym sie usprawiedliwiam? Po takiej dawce to moglabym wsiasc w samochod i normalnie prowadzic, bo nie powiesz mi, ze 250ml Gingersa, ktory ma raptem 4% bede pijana czy tez bede miala jakies prmile we krwi:D

Gość wariatkiiii
Autorko, weź nie słuchaj tych psychicznie spaczonych mamuś i delektuj się piwkiem w spokoju:)

tak autorko jestes wyrodna matka,nieodpowiedzialna alkoholiczka i wogole wszystko co najgorsze hahahahahahahaha! a tak powaznie to ja nie widze w tym nic złegp, piwka troszke delikatnego na smaka czemu nie? nie dajmy sie zwariowac! wlasnie przed chwilka przeczytałam fajny temat jakie to idealne mamy siedza tu na kafe hehe i w dodatku wszystkie to milionerki hehe

autorko według niektorych mam z kafe nie powinnas tknac alkoholu do ukonczenia przez dziecko 18-go roku zycia, podporzadkowac mu cały swoj swiat i absolutnie nie wychodzic z domu po zmroku na spacer. Według mnie jestes normalna matka ktora poza potrzebami dziecka ma tez swoje potrzeby.P.S. ide napic sie wina i tez jestem w domu sama z dwulatka:D

Gość jhgfdsertyue
to przykre ze nie potraficie sie powstrzymac chociaz do wieczora fajna taka cuchnaca browarem mamuska:O na dobranoc bleeeeee

cuchnaca browarem haha:D:D ja bede cuchnac jeszcze papierosami bo wez sobie wyobraz ze pale choc jako matka według ciebie zapewne nie powinnam..

witaj kasza w klubie cuchnacych mamusiek:D "cuchnaca browarem mamuska" Moze ty nie umiesz pic jak czlowiek i jak juz to chlejesz i cuchniesz browarem i na swoim przykladzie osadzasz innych:P

Gość gfhkj
ja pierdole równie dobrze moglabys napic sie herbaty przy dziecku i miec wyrzuty sumienia jestes popierdolona autorko gingers to nie piwo to sok

Ja przy dziecku nie piję- tzn. zdarzyło mi się ale tylko jeśli był ktoś zupełnie trzeźwy kto się nim opiekował. Czasami po 3 piwach nic mi nie jest, czasami jestem zmęczona czy osłabiona i po pół piwa mi szumi w głowie, mogę mieć zwolnione reakcje i tyle... Jak mąż jest w domu to mi się zdarza. Palę też przy dziecku, tzn. ono przypięte w krzesełku za szybą a ja na balkonie, więc może jako wyrodna matka się łapię :P

o kurde co ze mnie za matka ..wlałam kieliszek rumu do herbaty bo zmarzlam:o

Taaa... piwa nie pij, kawy też nie bo za bardzo pobudzona będziesz, seksu nie uprawiaj bo jeszcze dziecko usłyszy, musisz żyć o chlebie i wodzie i koniecznie codziennie się umartwiać. No tak młodym mamom nic już się od życia nie należy, poczekaj aż Twoje dziecko wróci z dowodem- wtedy może zasłużysz na pół Reddsa. A do tego czasu nie słuchaj proszę chorych komentarzy chorych ludzi.

Gość kolka123456
Nie widze w tym nic nienormalnego... Sama czasem wieczorem jak mlody zasnie wypijam sobie desperadosa i jakos nie mam z tego powodu zadnych wyrzutow sumienia, nie popadajmy w paranoje... Ale na pewno jest to dobry temat , zeby cie zjechac od smierdzacych browarem... hehe

Gość lela***
O, a ja grzańca sobie zrobiłam z sokiem malinowym :)

Ja rowniez lubie sobie wypic piwo albo lampke wina , i nie mam zamiaru z tego rezygnowac dlatego , ze mam dziecko. Natomiast nie wyobrazam sobie upic sie, wypic wiecej albo robic zakrapiana impreze majac w domu dziecko. Ale ma smaczek-chetnie!

Do mam które teraz spożywają alkohol-MAŁPY Z WAS WREDNE! Ja od kilku dni mam taką ochotę na piwo i kiełbaskę z grilla-taką mocno przypieczoną z jakimś extra pikantnym sosem... a Wy tu jeszcze taki temat zakładacie i się chwalicie i jeszcze dodatkową ochotę mi robicie-oj złe z Was kobiety... a ja w ciąży i mogę tylko pomarzyć :( Buuuu...

Gość jhgfdsertyue
pewnie ze nie ale ja tylko jak zasnie,top wtedy moja wlasna chwila.a tak na marg. ostatnio taka syt. byla w "klanie: ogladalyscie?

Gość poszukująca job
Nie piłam w ciązy, nie piję gdy jestem sama z dzieckiem.Ale jak ktoś jest to pozwalam sobie na szklankę piwa czy winko. i nie ma w tym nic złego:)

Gość gola 23
autorko na zdrowie ja jestem w ciazy i o piwku moge pomarzyć :P

Gość gripostat CCC
a co Wy macie za "kompleksy Polaka pijaka"? dlaczego dziecko waszym zdaniem nie może wiedziec w ciągu dnia, że w szklance jest alkohol lub w lampce??? a co to alkohol to zbrodnia?? jak tak to jak mozecie z tym życ?? jak dzieciak nie widzi Cię codziennie wstawionej, nie zaniedbujesz go,to co w tym złego? alkohol to tabu? bez sens totalny... co innego jak alkohol jest dzien w dzien, towarzystwo itd. nie widzę w tym problemu jak po południu mam ochotę na lampkę wina i dziecko to widzi. Chyba trzeba uczyc dzieciaka , kultury a nie robienia tajemnicy, że dorosli czasem piją!