Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nadiana123

Pytanie do panów - jak to jest?

Polecane posty

Gość fotel
a twoje IQ też 9/10 ,czy z tym już gorzej?

Gość Ogniem i Mieczem
Nie martw się autorko, nie dla wszystkich facetów dziecko to problem. Ale faktem jest że nie będzie łatwo.

Gość jest tylko jedno wyjscie,
musisz szukac faceta z dzieckiem 🖐️

Gość cOOle at work /R/
współczesnego człowieka od tego homo sapiens sprzed 60- 50 tyś lat różni tylko garnitur ;) ciesz się, że nikt cię nie ciągnie za włosy... 🖐️;):classic_cool:

Gość niekonieczny
chyba będziesz musiała zatajać to na jakiś czas gdy pojawi sie nowa znajomość, dać facetowi czas na to, by zobaczył w tobie coś innego niż ciało. Ja bym to chyba skojarzył tak, ze że kobieta, kiedy mówi od razu o dziecku, wkracza na tory rodziny i przyszłosci, a to zazwyczaj nie jest temat na sam początek.

Gość Nadiana123
Mówię o tym bo chcę być szczera.

Gość anty - rama
bez urazy , ale mozę uroda to jest wszystko to czym dysponujesz ? może faceci naprwdę porządni , warci zainteresowania ogladaja sieza czymś więcej niż tylko za ładna buzią ?

Gość niekonieczny
szczerość tak, ale chyba umiarkowanie. A jak Ci facet na pierwszej randce też powie coś, co wprawdzie byś tolerowała, ale nie była od razu gotowa to usłyszeć?

Gość maikon
nie masz racji wygląd ma znaczenie tylko tak się mówi że niema znaczenia stan finansowy też ma znaczenie na końcu iest zdrowie

Gość Ogniem i Mieczem
Droga Nadianno, to bardzo dobrze że mówisz o tym od początku. Też jestem facetem i wcale nie uważam, że mówiąc o tym od razu wchodzisz na rodzinne tematy. Jesteś po prostu szczera.

Kobieta z dzieckiem choćby nie wiem jaka była atrakcyjna staje się kandydatką najniższej kategorii.

Gość niekonieczny
sam pindolisz łobuzie jeden. :P

Mówiąc wprost. Szukaj wśród jakiś bezzębnych nieudaczników, bez grosza przy dupie

Gość niekonieczny
nie podskakuję gdyż siedzę i piwo piję :P i daję mądre rady :P

Gość niekonieczny
nie mam pojęcia ale to niezdrowe jest jakieś :)

Gość niekonieczny
A Ty autorko nie przejmuj się za bardzo, dla mnie byłoby bez znaczenia czy kobieta którą kocham ma dziecko z kim innym :)

Gość niekonieczny
no to przeczucie źle ci mówi, mam taki styl pisania i tyle.

Gość niekonieczny
fakt dobrze mi idzie, sypnę komplement i potem z górki, hłe hłe, ale nie wykorzystuję tego, jak jest sympatycznie to zupełnie inaczej prowadzi sie gadkę. A kobieta jest tak wrazliwa na słowo, że łatwo zyskać jej sympatię :) No dobra, autorka zwiała, ja widzę dno w puszce, siemka pozdro, spoko. :P

Gość Nadiana123
niekonieczny Cieszy mnie,że chociaż jeden porządny facet jest:) Myślcie sobie co chcecie- ze jestem pusta lala która poza wyglądem nic do zaoferowania nie ma - tak nie jest! Ale na co ja liczyłam pisząc na forum.... Chciałam obiektywnych opinii a nie ubliżania

Gość Nadiana123
Żaden ligicznie nie umie wyjaśnić dlaczego nie chce kobiety z dzieckiem NIE i już bo tatusiować nie będzie - nikogo o to nie proszę

Gość Nadiana123
rentajo no chyba to jest jedyne logiczne wyjaśnienie BO NIE MA ODPOWIEDZIALNYCH FACETÓW i tyle - każdy tylko kombinuje jak sie zabawić A kobieta z dzieckiem - zawsze chce go wrobić w tatusiowanie Jasne........A ja głupia myślałam że uczucie jest najważniejsze i nic innego sie nie liczy!

Gość niekonieczny
ale to nie reguła, niedawno poznałem kogoś, kto jak sam mówi - wziął żonę i w promocji dostał dziecko. I raczej wyglądał na zadowolonego z życia. I dzięki za komplement, miło coś takiego usłyszeć, nadźka :P

Gość pure homme
autorko, no to zbierzmy do kupy...Target faceta to sporo powyżej 30tki, bo tacy mogą być dopiero dojrzali(statystycznie najwięcej).Musi mieć pojęcie o życiu i związku, może mieć dziecko lub lubić i akceptować nie swoje.Ze szczerością w 1 fazie spotkań bym się nie obnosił, co nie znaczy,że masz kłamać.Wystarczy nie mówić wszystkiego zbyt szybko.Ciśnienia nie masz, nie? Najpierw w tym temacie sonduj co facet myśli o dzieciach w ogóle i samotnych matkach a potem wyciągaj wnioski. Przecież to proste a że na to nie wpadłaś...sugeruje jedno: jeszcze musisz dojrzeć, żeby sobie poskładać klocki zwane życiem. Poza tym najpierw jest czas na poznawanie a nie walenie z armaty o dziecku. Ja akurat byłem z kobietą, która ma córkę, bo mi to odpowiadało. Za szczerość się płaci wysoką cenę. Większość chce być oszukiwana(autorka była i niczego to nie zmieniło).Wybierasz wg niewłaściwego klucza.

właśnie zostało powiedziane że nikt nie chce partner z dzieckiem poza tym nikt tutaj nie uwierzy, że jesteś taka super, jak o sobie opowiadasz :classic_cool:

Gość pure homme
autorko...nie uogólniaj i nie lej frustracji

Gość niekonieczny
o przepraszam, że też zapomniałem, ja znam trzy małżeństwa, gdzie facet wziął kobiete nie samą. No widzisz :P

Gość bmkhiyu
może kiedyś się trafi ktoś, komu będzie wszystko jedno. tylko pewnie wtedy się okaże, że taki Ci nie pasuje mnie jest wszystko jedno mam pistolet przełożony do usta i ci panowie się też tak pytaja jak to jest? bo nigdy nie mieli tak

Gość bmkhiyu
naiwność nie zna geanic

Gość Dreamed I was an eskimo
Wymagania masz sporę, no ale jesteś z drugiego obiegu.