Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;(c

Patologia! ZakochałAM się w dziewczynie,której nie znam...

Polecane posty

Gość zboki
no i dobrze masz problem

Gość wruuuuuuuuu nie c
tez tak mam tylko ze ona sie nie potrafi otworzyc do kogos co cos czuje moze to bys smieszne ale ja nawet nie wiem ile ona ma lat i mnie to boli

Gość zboki
no to masz pproblem

Gość Dreamed I was an eskimo
Szansa, że ona jest homo wynosi jakieś 5 - 8 % do 100

Gość ;(c
ja wiem ale w tym przypadku ona jest homo,a ja nie, i wiem ze jej sie podobałam ale ją zraziłam do siebie przez wydanie opinii na ten temat... czuje cos do niej ale nie wiem chyba nie chcialabym zwiazku...dla mnie to jest obryzdliwe jakbym miala sie macac z dziewczyna..

Gość ;(c
skad takie wyliczenia?? wru nie c - ale o co dokladniej chodzi?? znasz ja z widzenia ? skad wiesz ze ona sie nie potrafi otworzyc ?

ile masz lat?:) ja w wieku 17-18 lat przeżyłam związek z dziewczyną, ani ona ani ja nie bylysmy homo, byl to moj pierwszy związek, a kiedy sie skonczyl, znow zaczelam interesowac sie mezczyznami, i nie wrocę już do kobiet. chociaz nigdy nie mow nigdy, podobno kazda kobieta jest bi, tylko niektore nie wiedzą ;)

Gość ;(c
17 mam :) Glupie pytanie ale co tam, jak wyglądał Wasz związek? Chciałabym sprobowac ale cos mnie blokuje,poza tym ona chyba sie obraziła za tamto, bo juz udaje ze mnie nie zna

Gość coś jezd se mna nie tak!!!
macałyśmy sie po ci*kach. taki to związek. lekarz powiedział, że to da się leczyć, a ja nie wiem.

Gość ;(c
oj tam od razu macac sie po wiadomo czym :P no z facetem to wiadomo ale z dziewczyna wszystko mi sie kojarzy co delikatne, zadnej nawet tej najbardziej lekkiej odmiany brutalnosci,namietnosci ,może jakis dziwak jestem ale tak mam

Gość coś jezd se mna nie tak!!!
spróbuj znależć porady w siecie. podobno są skuteczne metody leczenia tego zaburzednia homoseksualnego.

Gość wru nie c
"oj tam":)ja bym zamias palcow piorkiem jezdzil po ciele

Gość ;(c
czy od razu zaburzenie? nie umiem określić. facet podoba mi się pociąga mnie wskutek czego wiadomo dochodzi do seksu,a z kobietą nie potrafiłabym. chyba jest tak jak ktos wyzej mowi, ze podoba mi sie ta odmiennosc, ona mnie nie pociąga seksualnie, nie wyobrazam sobie macania dziewczyny, \przytulenie ok,z przyjaciolkami sie przytulam i nie widze w tym nic zlego, pocalowac na upartego by uszlo ale kurcze nic wiecej chyba nie..

Gość ;(c
Jak nietolerancyjnym? Inni na moje mogą wszystko robić i nie przeszkadza mi nic. Ale tu chodzi o to że JA nie mogłabym

Gość ;(c
Ona jest taka urocza, ze nie wytrzymam dluzej :o

Gość Izaura r32
ewidentnie masz jakieś problemy ze sobą. idz do psychologa, dobrze radze. zanim sie wpedzisz w jakies bagno i bedziesz tego zalowac do konca życia.

Gość Izaura r32
nie jesteś na pewno typową homo, więc łatwo powinnaś sie z tego wyleczyć.

Gość ;(c
po czym sadzisz ze mam problemy ze soba?w jakie bagno mialabym sie wpakowac?