Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Czy można otatuować prawnie niemowlaka?

Polecane posty

na tyłku to nie bo potem jakby ktoś sprawdzał to by na pedofila wyszedł, no ale taki unikatowy tatuaż na czułku

Gość J_oasia
Twój niemowlak ma czułki???? Ja pierdziu, z kim (z czym) Ty się parzyłaś???

a tak naprawde to chodzi o mnie, rodzice powinni mi to zrobić jak byłam nieświadoma bo teraz to ja nie mam jaj żeby dac se igłe wszczepic pod skóre :O :O

Gość J_oasia
To, że ktoś ma błony pławne między palcami stóp, nie musi oznaczać, że pochodzi z obcej planety.

naprawde żałuje że nie mam tatuazu i nigdy miec nie bede, a Wy byscie sie odważyły? a może macie juz jakis?

ooo dobrze, że mi przypomniałaś! dzisiaj robiąc porzadek w biurku natknęłam sie na takie tatuaże :classic_cool: no to spełnie swoje marzenie a wiesz, że w końcu nie spałam? :( bo zastanawiałam sie jakiego masz psa?

hahaha :D:D mam psa brzydala. Ma na imie Antonio! :classic_cool: ja mam takie tatuaże z bravo, haha. Dostałam od babci tę zacną gazete jak w szpitalu leżałam :D:D Chyba sobie nalepie coś na czoło.

ja mam jakieś motyle pedalskie :D mam ich kilkanaście wiec jak jeden sie zmyje to zrobie kolejny i wmówie wszystkim, że to taki na stałe :classic_cool:ale im szczeny opadną :classic_cool: rasowy czy kundelek?

Gość J_oasia
stary kundelek

Gość 989489344
jesli juz to zaczipowac...

miał być york no ale wyszło jak wyszło :P ja mam łeb rihanny, bibera i miley cyrus i jakies tam male ich tatuaze :D:D:D

Czkawkaaa a jaki byś chciała tatuaż?:D:D ja sobie zrobię kokardę kiedyś :P:P

chciałabym jakąś literkę... albo pierwszą mojego imienia i imienia ałstralijczyka :D (nie wiem czemu :D ) albo pierwszą mojego exa...

Gość Panicz Kafka
Choć sama jestem szyldkretowym, syberyjskim kotem.

ewentualnie jakąś sentecje..jakiś kawał :D żeby w prosektorium mieli ubaw... nie wiem może na lędźwiach adres kafeterii żeby potomni wiedzieli? a co znaczy kokarda?

o nie powiem, ale jak mi powiedział to o mało nie spadłam z krzesła :D imie kogos sławnego i w sumie niepopularne ogólnie... ale nie jakiś michael czy coś... zupełnie inne :D