Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratatu_i88

pierwszy taniec , hm ?

Polecane posty

Gość ratatu_i88

witam! od jakiegos czasu zastanawiałam sie nad pieosenka na pierwszy taniec...nie chciałam zeby było to cos ...oklepanego. Dzis znalazłam cos takiego. Mi sie podoba , jestem ciekawa obiektywnych opini :) http://www.youtube.com/watch?v=9DNvWZ4BwOE

Gość Nha
O nie.. mi się nie podoba...

nie chce mi sie sluchaj calej piosenki, ale melodia bardzo fajna.

Lubisz ją? Relaksujesz się przy niej, kojarzy Ci się z miłością? :) Jeśli tak - tutaj jest odpowiedź. ;) Nie słyszałam jej nigdy - ładna :)

Gość zonaaaa
yyyyy jak kto woli... Ja wyszlam za maz 4 miesiace temu i nawet sie specjalnie nie zastanawialam nad pierwszym taniec. Poprostu wiedzialam ze nie chce zeby to bylo cos oklepanego, wolne, i takie tam wiec my zrobilismy mix 4 numerow mniejwiecej po 30 sekund. Napoczatek bylo wolno - Prince, pozniej szybki przeskok na michaela Jacksona bo moj maz uwielbia udawac ze robi moon walk'a, potem byl cos z reggaetonu i to byla moja dzialka niby i na koniec daft pank "technologic" i taniec robota :D byl szal, nie powiem. Chcielismy pocwiczyc ale nie mielismy czasu wiec bez zadnego treningu ani zadnej proby weszlismy i wszystkim sie super podobalo :)