Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdeterminowana28

KENIA JESIENIĄ (WRZESIEŃ-LISTOPAD)- POSZUKUJE CHETNYCH NA TAKI WYPAD:)

Polecane posty

ja rozwazalam samodzielnie kenia i zanzibar, ale zdecydowalam sie na cos leszego:) Kenia jeszcze poczeka ale z agencja???jak juz z kims to razem bez agencji.....

Pytałam już o szczepienia i powiedzieli ze m-c wcześnie wystarczy żeby szczepienia się przyjęły wiec jak zrobimy to dwa m-ce wcześniej to będzie wystarczająco. Co do okresu to jednak polecają nie wrzesień a LISTOPAD -MARZEC i w biurze też mówili ze wtedy najtaniej nie będę wiec zmieniała uz tematu wątku ale termin wylotu trzeba będzie zmienić.

Gość aśśśśśśśśśkaDorota to ja
no i bardzo dobrze :-D mi to nawet na rękę :-) i szczepienia i wyjazd :-) wcześniej skoczę do Egiptu wygrzać się ;-) Kochana, abrdzo Cię pzreporaszam, wiem, ze czekasz na miala, ale naprawde nie mam teraz czasu, tak tylko dzisiaj wskoczyłam do neta na sekunde dosłownie sprawdzić pocztę, zresztą jestem narazie w miejscu, gdzie dostep do neta to luksus, o który trzeba się nie źle postarać, wychodzić i wyprosić. Niedługo się odezwę! :-) Pozdrawiam!

No to wyleguj sie wobec tego póki co Egipcie a otem uderzymy w kierunku Keni i tylko nie przepuść wszystkiego hhheh żebyśmy mógłby jak najwięcej zwiedzic w Keni:) Ja już odłożyłam sobie kasę na Kenie i nie zamierzam jej rozkopać:p