Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skromnyiniesmialyfacet

Jak zmienic swoje zycie bedac prawiczkiem po 30 roku zycia

Polecane posty

Jak znalezc dziewczyna? Co zmienic w swoim zyciu i jak? Jak stac sie bardziej aktywnym i miec wiecej bliskich znajomych? Jak przestac byc niesmialyjm i byc bardziej pewnym siebie?

Gość chodnikowa83
isc do dobrego terapeuty i ...to nie było złosliwe ;]

Gość kolejnt taki temat
zmiany sa konieczne - ocala nas

Gość zycie nie ma sensu
a przeciez niepelnosprawni zdobywaja szczyty

Gość lomax
po co ci kobieta? nie wystarczy ci jeden ciezar na glowie?

jedak wolalbym zyc z kim, kazdy ma jakies potrzeby uczucia, sex; jednak moje hamulce sa silniejsze

Gość lomax
uwierz mi seks nie jest dobrym pomyslem na zycie

wiesz, ale ja nigdy tego nie robilem i mam potrzebe byc z dziewczyna i kochac sie z nia, jestem po 30 i nie wiem czy kiedykolwiek to zmienie - starszne na dz-wki nie pojde

mam 36 lat:(

Gość Bin
A dlaczego na dziwki nie pojdziesz? Ja jestem w podobnej sytuacji i wieku i planuję wizytę. To może przełamac niesmialosc.

Gość Drżący Listek
To coś Ty robił , gdy większość Twoich rówieśników zaczynało myślec o sparowaniu się?

Gość Bin
Nie no, az 36 lat to ja nie mam ;)

Tak naprawde mam 32 lata. Wyzej to byl podszyw. Pojscie na dzieki nie przelamie mojej niesmialosci. Moze co nie co bede wiedzial o tych sprawach. Ale po dziwkach mialbym ogromnego kaca moralnego. Co robilem jak znajomi sie parowali? Ja po prostu bylem i jestem zbyt niesmialy. Nawet dziewczyny mnie podrywaly, ale ja unikalem ich. Nie majac doswiadczenia z dziewczynami teraz jest coraz gorzej. Poza tym jest kilka dziewczyn z ktorymi mial bym sznase na sex - ale nie o to chodzi ( to takie typy nimfomanek ).

Gość Drżący Listek
To może faktycznie zacząć od tych nimfomanek....na dobry początek.Tak sobie myślę, że im dłużej to potrwa u Ciebie , tym gorzej bedzie Ci stworzyć jakiś związek.Poza tym coraz więcej dziewczyn pasujących do Ciebie wiekiem będzie juz zajęta.

Gość lomax
pojscie do -powiedzmy to sobie otwarcie- burdelu pomoze ci przelamac lody ;) bądz co bądz przy takich profesjonalistkach odprezysz sie i nabierzesz pewnosci siebie , nimfomanki o jakich piszesz bym ci odradzal

jednak wole ten swoj 1 raz dokonac z kims do kogos cos czuje; po nimfomankach bede tez mial kaca moralnego; wcale nie oczekuje od dziewczyny aby byla dziewica, ale zeby nie miala jednak wielu partnerow

Gość exvirgin
Autorze, a jakimi kobietami sie interesujesz? Tak szczerze. Sa to przecietne kobiety z wygladu czy raczej te super atrakcyjne?

uroda to czesto pojecie wzgledne, chcialbym byc z taka ktora mi sie podoba; oczywiscie wole szczuple, m.in. sam waze ponizej 80 kg., czesto mozna spotkac nieatrakcyjne dziewczyny ktore maja zawyzone mniemanie o sobie - i czy one sa piekne? poza tym mieszkam obecnie w duzym miescie i mozna zaobserwowac ze czesto ladne dziewczyny sa z nieatrakcyjnymi facetami ( u faceta wiadomo wyglad liczy sie mniej )

Gość sekniz
"jednak wole ten swoj 1 raz dokonac z kims do kogos cos czuje;" Też tak kiedyś myślałem. Takie myslenie jest dobre, ale jak jest sie mlodym, a nie facetem w wieku 25+

w ten sposob myslac i w pewnym sensie bojac sie kobiet zostane prawiczkiem do konca zycia :-( jak przyszlosc przede mna?

Gość lomax
skromnyiniesmialyfacet byc moze kiedys odkryjesz w sobie aseksualizm,czego ci życze

ja sobie tego nie zycze, ale bedac cale zycie poza zwiazkami jestem jednak zielony w tych sprawach zapisalem sie niedawno na silownie, a wkrotce sie zapisze na kurs tanca - moze na tym kursie poznam kogos

Gość ares...
:-(