Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sequencee

Czy 40 km to dużo?

Polecane posty

Gość sequencee

Poznałam fajnego faceta, który niestety mieszka w odległości 40 km i zastanawiam się czy mogłby to być problem. W sumie oboje mamy prawko, ja mam 23 lata on 27. Czy dla was taka odległość byłaby problemem?>

Gość fjksfs
jesli uwazasz ze facet jest wart twojego zainteresowania to nie ma problemu...ja mialam chlopaka ktory mieszkal 70 km od mnie i nie bylo problemu...w twoim przypadku to tylko 30 minut jazdy

Gość Doradca premiera
A paliwko drożeje i będzie drożeć, zastanów się porządnie, bo kasy za paliwo nikt nie zwróci.

Dużo jak trzeba na piechotę iść w mrozie -20. Jak samochodem to raptem pół godziny jazdy. Pocieszę Cię, że niektórzy autem dłuzej do pracy 10 km jadą.

Gość cuśtam
40 km to raptem 6h marszu. Nie dramatyzuj. Paula Radcliffe robi ten dystans w 2h 15min.

Na nic nie ma reguł, ale 40km może piętrzyć siłą rzeczy takie problemy jak nieczęste widywanie się. CHoć tak naprawdę odległość nie ma nic wspólnego ze szczerością uczuć. Niemniej łatwiej może jest, a na pewno wygodniej, gdy mieszka się bliżej. To facet z netu? Jeśli tak, to proponuję szczególnie wzmożoną ostrożność :)