Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ładna.

czy noszac dredy mozna studiowac prawo?

Polecane posty

Gość ładna.

zastanawiam sie nad tym kierunkeim ale boje sie że beda tam kazali mi zmienic mój zbyt mało prawniczy wygladad :-o

oczywiście że możesz ,niby dlaczego nie? tylko pomyśl czy będą cię tam traktować poważnie?? i co potem do sądu też z dredami?? no sorki ja takiej pani adwokat bym nie chciała :O

Gość ładna.
no własnie takiego negatywnego podejscia do mnie sie boje. a dlaczego nie chcialabys miec takiej pani adwokat, przeciez mogłaby byc kompetentna.

Gość THERA
skoro . twoim zdaniem dredy u prawnika to nic takiego to pójdźmy dalej . Może zrób sobie jeszcze kolczyk w wardze , bo niby czemu nie ?

Gość ładna.
akurat tu strzeliłas sobie w stope bo ja znam kolesia który ma kolczyk na twarzy i studiuje prawo :D

Gość THERA
ale rozumiem ,że ma zamiar z tym kolczykiem występować w sądzie ? bo studipować to sobie mozecie chodząc na zajęciea nawet w różowych tiulowych spódniczkach :)

:-D jeden z moich wykładowców miał fajnego bacika z tyłu :-D

Oczywiście że możesz. Zanim zostaniesz adwokatem minie wiele lat - studia + aplikacje. Jak będziesz się dobrze uczyć to możesz i mieć tatuaże na twarzy i nikt ci nic nie będzie mógł zrobić.

Gość faktycznie hoooyowy ten baleja
może i studiuje top prawo :D ale chyba na uczelni launsu und baunsu :D :D :D {czesc]

Gość powiem i ja.....
zgadzam się z wypowiedzią AlicjaAla

raczej mozesz sie obawiac szukania pracy bo pracowdawcy moga na to krzywo patrzec - ale do tego czasu jeszcze dluuuga droga

Co za durne pytanie :D No jasne ze mozesz :O Z tym, ze co bardziej tradycyjnym, starszym profesorom wystawiasz sie jako prosty cel do uwalania na ustnych :O U mnie np diewczyny na sesji zimowej na egz do facetow-pofesorow przychodzily w szpilkach (sic!) i mini, wymalowane- i niektore wlasnie przez to mialy warunki :D Pewnie, ze powinno sie oceniac za widze a nie aparycje- ale dla niektoryh wyglad tez jest wazny- szczegolnie, ze pretendujesz do wykonywania naprawde pestizowego i powaznego zawodu

Gość smarować
no niestety, sama się o tym przekonałam, że na takich studiach można dostać gorszą ocenę ze względu na np. strój