Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kalinkaa1234

Jak na nowo spodobac sie facetowi?

Polecane posty

Gość Kalinkaa1234

Jestesmy z chlopakiem od 2 lat,a mi zaczelo brakowac tych rozmarzonych spojrzen,takiego uwielbienia i ubostwienia z jego strony (w skrocie- chyba mu troche spowszednialam). Co zrobic,zeby na nowo rozbudzic w nim ten zar? Jakies okreslone zachowania wyprobowac? Seksowny stroj? Pomozcie.

Gość Kalinkaa1234
Probowalam,ale mu sie nie spodobalo? :p jakies inne propozycje?

Gość moze zamiast trabki
kija od szczotki? :classic_cool:

Gość latynoska25
kurcze,co za psychole tu siedzą.Dziewczyna pyta poważnie.Sama chętnie jakieś propozycje bym przyjęła bo też chciałabym rozpalić żar na nowo w mężu.

Gość Kalinkaa1234
Do latynoska25 ja mysle,ze nawet nie psychole,frustraci chyba... Myslalam o takiej gierce w zdobywanie,przez kilka dni udawac niedostepna,obojetna moze,zeby na nowo musial sie starac mnie zdobyc,ale nie wiem czy to skutku odwrotnego nie przyniesie...

Gość Evaxus
Ja jestem facetem więc może pomogę. Na początku zaczął bym od zmiany w ubiorze. Sam z własnego doświadczenia wiem, że fajny ubiór może zdziałać cuda. Jeżeli to nie pomoże to może zafunduj mu jakąś dziką noc? :D Zróbcie coś czego normalnie byście nie zrobili lub w miejscu gdzie normalnie byście tego nie zrobili. Możesz spróbować wzbudzić w nim nutkę zazdrości jednak jest to troche ryzykowna metoda :P

Przyłączam się :) mój też powoli chyba stygnie... Rok mieszkania razem..

Gość doświadczony życiowo facet
Niestety na to nie ma lekarstwa. Nie ma takiej siły ani sposobu, po pewnym czasie każda nawet najbardziej kręcąca na początku kobieta powszednieje i coraz częściej zaczynamy ogladać i myślec o innych

Gość Kalinkaa1234
Do evaxus fajny ubior znaczy jaki? Nie chce przesadzic w druga strone i byc wulgarna:p dzikie noce chyba na nic,bo mamy ich w nadmiarze,ciagle jakies nowosci,nawet w miejscach(od przymierzalni,lazienek pubowych,po plener w cieplejsza pogode). Niby wszystko jest okej,ciagle mowi,ze mu sie podobam,ale brak mi tych... Zabojczych spojrzen i tego takiego... Napalenia,ktore ledwo sie powstrzymuje:D

Gość Kalinkaa1234
Do doswiadczony zyciowo facet to na pewno nieuniknione,przyzwyczajenie,ale czy aby nie do nadrobienia? Czy to juz taka blokada? Raz sie kobieta ostala,to juz zawsze czlowiek na nia patrzec bedzie "zwyczajnym okiem"?

chcesz zeby facet non stop na Ciebie pożądliwie spoglądał przez 20 lat pod rząd, to napisz o tym książkę. bo w normalnym życiu takich nie ma :)

Gość Kalinkaa1234
A z ta zazdroscia to spore ryzyko:p dluzszy czas temu zrezygnowalam z kiecek i wielkich dekoltow,bo facet mial problemy z zazdroscia (nie powiem,ze nie mial powodow,bo rownoczesnie z nim krecilo sie dookola mnie kilku innych). Czy moze jednak taka forma zazdrosci bylaby wskazana?

Gość Kalinkaa1234
Do lucy windsor nie mowie,ze przez caly czas ma patrzec pozadliwie,ale juz od miesiecy tego nie udwiadczylam no i ostatecznie jestesmy ze soba 2 lata,nie 20,wiec cos mi sie tam nalezy:p wymagam,bo sama mu ciagle takie spojrzenia i dzikie zachowania sponsoruje,nie codziennie,rzecz jasna,jak bywalo w przeszlosci,ale ciagle daje mu dowody mojego uwielbienia

to albo domagaj się "wyrównania rachunków" albo ogranicz swoje dowody. Może chłopina się zorientuje, że w miłości nie ma lekko i trza się starać ;-)

Gość Kalinkaa1234
To co,mam mu powiedziec "ej stary,cycki mi jeszcze nie obwisly,docen je?":p dla mnie te docenianie jego jest takie naturalne,spojrze na niego pod odpowiednim katem,czym sie natchne i ma te swoje "achy i ochy" jaki to jest wspanialy. Moze nie umie tego odwzajemnic,bo to facet i nie wypada,jak juz sie zdobylo kobiete?

to druga sprawa, ze wszyscy faceci mają tendencję do spoczywania na laurach, więc nie powinnaś się zbyt czepiać. Ale od czasu do czasu tak mu właśnie powiedz, korona mu z głowy nie spadnie :)

Gość no wiesz jak już mu się
oddałaś na wszystkie możliwe sposoby we wszystkich możliwych miejscach, to nic dziwnego, że nie patrzy na Ciebie z napaleniem w oczach. obejrzyj sobie film "gorzkie gody" Polańskiego, to zrozumiesz

Gość Kalinkaa1234
Heh,no mysle,ze jeszcze duzo przed nami;) a mi po prostu brak tej namietnosci,ostatecznie czy wspomnienie przeszlych zdarzen nie powinno takze rozpalac faceta na przyszle czasy? Czy to juz wszystko po jednym razie sie nudzi?:p

Gość sassssssssssssssssss
moze zrob mu striptiz?

Gość pure homme 1
wystarczy wg mnie być oryginalną, zmienną w swoich zachowaniach flirtowo-erotycznych, mieć pasje i trochę umieć porządzić, uwodzić i zwodzić. Przebieranki, ubiory, zmiany uczesania itp też mogą pomóc, ale bez wspólnych tematów itd nie rozwija się związek no i zależy w jakim wieku się jest. Żar nieraz wygasa sam z siebie a związek to ciężka praca we dwoje