Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filnonfilm

TYTUŁ FILMU- proszę o pomoc.

Polecane posty

Gość filnonfilm

Witam. Czy ktoś z was pamięta może tytuł filmu, który opowiadał o policjancie psychopacie. Wmieszał się w życie małżeństwa, dostał obsesji na punkcie żony, męża wsadził do więzienia chyba za narkotyki, na końcu został postrzelony. Czy ktoś wie o jaki film mi chodzi? Z góry dziękuje :)

Gość filnonfilm
są tu jacyś kino-maniacy?

kojarze...leciało to dośc czesto na tvnie chyba albo tv4..ale tytułu sobie raczej nie przypomne moze "fatalne zauroczenie"? czy cos w ten desen?

Gość filnonfilm
dziękuje za odzew :) niestety to nie to.

Gość filnonfilm
bardzo bardzo mi zależy

Gość filnonfilm
telewizyjny, lata 80/90, aktorów nie pamiętam, ale mogę podać więcej szczegółów dotyczących fabuły. Ktoś się chyba włamał do domu tego małżeństwa, policjant odwiedzał ich co jakiś czas żeby sprawdzić czy wszystko gra, dostał obsesji na punkcie tej kobiety. Jej męża wrobił w aferę narkotykową i wrzucił do aresztu, potem przyjechał do niej zabił jej przyjaciółkę, zaczął szykować kolację, ona zorientowała się, że coś jest nie tak, zaczęła grać w tą grę, udawać że coś do niego czuje, potem troche walczyli, mąż uciekł z aresztu i zabili tego policjanta.

Gość filnonfilm
tytuł po angielsku zaczynał się na literę U i to tyle co pamiętam ; (

Gość jack ill
Obsesja namiętności?

Gość filnonfilm
TAK! TAK! TAK! dziękuje ślicznie za pomoc ;*

Gość filnonfilm
Nie aż tak, ale jest mi potrzebny do prezentacji, dziękuje za fatygę ;)

Gość filnonfilm
Potrzebuje filmów które opowiadają o obsesjach, psychopatii, emocjonalnym niezrównoważeniu.

Gość to proponuje filmy:
1. PI 2. Urodzeni mordercy 3. Woodsmen -(świetny o pedofilu, który walczy, żeby nie być pedofilem - Kevin Bekon tam gra.

Gość filnonfilm
Wielkie dzięki, na pewno przeglądnę :)

podam ci kilka tytułów: Jeśli chodzi o dzieci to zdecydowanie: -Synalek oraz głośny ostatnio "Musimy porozmawiać o Kevinie" myślę, że jesli wybrałaś taki temat ten drugi powinien się tam pojawić obowiązkowo, prowadzi do ciekawych dyskusji a także "Fatalne zauroczenie" obsesyjnie zakochana kobieta próbuje na wszelkie sposoby zdobyć mężczyznę kolejny tytuł to "Misery" "Fan" z Robertem DeNiro, podobnie jak "Przylądek strachu" "Pachnidło" a nawet pod obsesję można podciągnąć potrzebę wymierzenia kary i sprawiedliwości jakiej dopuszczono się we wszystkich częściach Piły mam nadzieję, że choć trochę pomogłam i któryś z tych filmów wykorzystasz ;) jeszcze przypomniała mi się "Przerwana lekcja muzyki" szeroki wybór zaburzeń emocjonalnych, gdyż rzecz dzieje się w szpitalu psychiatrycznym Ted Bundy- jesli chodzi o morderców oraz takie tytuły, jak: Zodiak, MOrderca ze wschodu, Kanibal z Rotterdame (?? jakoś tak)- głośna bardzo historia z pierwszych stron gazet, film ponury, obsesja chęci zasmakowania ludzkiego miejsca...kurde nakrecilam się, na jaki przeedmiot ta prezentacja? :P