Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana992 :(

Mam ochotę się zabic...

Polecane posty

Nie zaliczyłam wczorajszego egzaminu w sesji , dzis tez miałam i tez go nie zaliczyłam :O jestem załamana :( :(:( nie chce zyc!!!!!!

w sumie mam 3 egzaiminy, jak zadnego nie zalicze to co? wywala mnie ze studiów?

up

niewazne :(

Gość Dreamed I was an eskimo
Co wstydzisz się ? To nie jest powód by kończyć, z życiem.

Nie chcesz sie przyznać ,ze studiujesz zbyt łatwy kierunek i nie zdałaś?

nie jest łatwy, miałam egzamin z chemii i fizyki

są poprawki, przedłużenia sesji, przedłużenia przedłużeń, potem warunek... uwierz nie tak latwo wyleciec ze studiow za oblany egzamin... Najlatwiej za nieobecnosci

tak wiem, sa 2 poprawki..alee po tych poprawkach jak sie nie zaliczy to tez jest jakas szansa na inne poprawki? :(

Gość wielkie mi zeczy
po studiach nie dostaniesz i tak lepszej pracy niż na kasie w biedronce także nie martw się:classic_cool:

nie ma się co przejmować. przy studiowaniu bardziej liczy się silna psychika, niż umiejętności. Znałem zdolne osoby, które odpadały tylko dlatego, że ambicje i słaba psychika ich pokonała. Pewno Nie pierwszy to egzamin który nie zdasz, ale się nie ma ci przejmować, tylko dalej trzeba robić swoje. Są przecież jeszcze poprawki, komisy, awanse

Gość stasia 9090
Zamiast sie uczyć to siedziałaś do trzeciej na kafe,i popijałaś piwo wiec nie ma sie co dziwić ,jak sie chlaśniesz to tusk bedzie zadowolony wiecej szcześcia mu dasz pośmiertnie jak by mial zabrać psa do schroniska -przez tydzień nie mogą przyjechać zabrać psy z ok wieliczki,tu jest artykół na kafe,tak sie martwi o nas i naszych malych przyjacieli polska.;a teraz poczytajcie jaki sawickiego syn jest głąb ale ojciec jest ministrem i sza ,stolek sie liczy!!!!!!!!!!! , http://www.ppr.pl/artykul-syn-ministra-rolnictwa-weterynarzem-bez-egzaminu-166912.php

wstyd mi bo wiekszosc zaliczyła :O jestem zdołowana na maxa :(

Po poprawkach masz jeszcze egzamin komisyjny, a potem awans. U mnie za statystyki było 6, czy 7 poprawek plus komis :D Pomyśl, co czuły te osoby, które wylądowały na ostatnim terminie ...chociaż umiały i powinny zdać wcześniej. Ale to studia, tu nic nie musi być sprawiedliwe - "trzeba być twardym, a nie miętkim "

ale ja jestem dopiero na 1 roku, nie wiem czy mozna miec tyle poprawek :/

Gość swwwwwwwwwwwwwr
trzeba bylo sie UCZYC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IDZ DO KSIAZEK I UCZ SIE DO POPRAWEK JESLI CI ZALEZY, ZAMIAST TU SIEDZIEC I SIE UZALAC!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość swwwwwwwwwwwwwr
Wez sie w garsc

Gość stasia 9090
Z takich jak załamana 992;( składa sie nasz rząd i sie ma dobrze za ho....lere nie przyznaje sie do błedów a ciemierzy nas jak prasa do soków wyciska sok,a stołków nie puszczają sie,wzieli sie razem z ksiedzami wyciągają ostatnie grosiny babcią co mają na leki.ja na wpłaty od ksiedza biore nr konta ,nawet na 30 zł,bo niechce dać kwitka z kasy fiskalnej.