Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dupasrakaxsa

mam w tym tygodniu 3 egzaminy i jestem juz zrezygnowana

Polecane posty

Gość dupasrakaxsa

juz tak blisko konca, bo od poczatku stycznia ciagle cos, non stop, ale nie moge sie juz uczyc, zawieszam sie, nie mam juz ochoty najmniejszej|! jestem juz po 1 egzaminie, poszlo mi zle, zapewne nie zalicze. oje sie, ze sobie nie proadze:O

Gość załamana992 :(
ja właśnie mam niezaliczone 2 egzaminy.,...

Gość eofjepofjeo0
jaki kierunek

Gość lalesoniarz
co studiujecie?

Gość dupasrakaxsa
ja zawsze szlam bez problemow, a teraz po prostu juz mam dosc, mam dosc studiowania, tej pierdolonej sesji:O jaki sens glupiego wkuwania byle zdac?powinni to jakos inaczej rozwiazac, bo takie cos jest chore. pierwszego egzaminu pewnie nie zlaicze, na drugi sie wlasnie ucze, a na 3 jeszcze nic nie potrafie, ajest w pt, wiec moge miec 3 w plecy. boze:O ne chce rzucac tych studiow, ale chyba juz nie podolam:( musialam sie wyzalic.

Gość dupasrakaxsa
prawo i drugi ekonomia-ostatani rok.

Gość Miraculum5
Ojojoj... A ja mam pracę, dwumiesięczne dziecko, z ktorym jestem sama od rana do wieczora, studia dzienne i właśnie zaliczyłam sesję z 6 egzaminami na 4 i 5. Wystarczy się systematycznie uczyć.

Gość dupasrakaxsa
wiadomo jak wyglada systematyczna nauka:O wiadomo, to moja wina, ale nie jestem w stanie po przyjsciu jeszcze sie pouczyc. fajnie, ze dajesz sobie rade, co nie znaczy, ze mi nie jest ciezko:O

Gość Miraculum5
No tak, jasne. Ale studia są dla ludzi, nie dla cyborgów, więc raczej troszkę wysiłku i dasz radę. Może zacznij od wyłączenia źródeł pokus odciągających od nauki w tym kompa i kafe? :D

Gość dupasrakaxsa
no, powinnam wylaczyc, ale w ogole mi sie to nie udaje:D:O jezu, czuje sie dennie.potrzebuje odpoczac, ale musze miec te studia, kurwa musze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:O jak Ty to robisz, ze sie uczysz systematycznie?po kazdych zajeciach doczytujesz i wkuwasz? dzien w dzien?

Gość Miraculum5
A i nie myślcie sobie, że studiuję jakiś badziewiasty kierunek humanistyczny. Rybactwo to bardzo trudny kierunek ale wystarczy odrobinę chęci:)

Gość dupasrakaxsa
chyba worek checi, anie odrobine.

Gość Miraculum5
Podszywie- nawet gdybym studiowała opierdalanie się wyższe zawodowe, to jakiś wysiłek trzeba w to jednak włożyć :) Pozdrawiam!

Gość Miraculum5
Autorko, tak codziennie przeglądam notatki, powtarzam. Dzieki temu dużo więcej amiętam przy sesji. No i studiuję to, co Kocham:)

Gość dupasrakaxsa
a co do systematycznej nauki jeszcze, to tez nie jest tak, ze nic nie umialam do czasu egzaminu. sa kolokwia w cw, wiec temat ograniam, ale gdy dochodzi do egzaminu z wykladow to obejmuje bardzo obszerny material, pokrywa sie z niektrymi zagadnienieami z cw, ale niewielki. a na ten pierwszy gezmian bylam obkuta jak ta lala, a dala takie pytania...