Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ile tak moge schudnac?

ile tak moge schudnac jak bede jadla tylko obiady przez miesiac?

Polecane posty

jw

a nielepiej jeszcz 5 malych posilkow dziennie ? moja siostra tak schudla w ciagu 2-3 miesiecy 16kg schudla . jedla 5 posilkow dziennie ,ostatni o 17-tej . dieta niemogla przekraczac 1000kalori dziennie .

a cwiczyla cos?

oczywiście że trzeba jeść częściej a mniej, zawsze o równych godzinach, mięso tylko gotowane, nie łączyć węglowodanów z białkami, pić duzo wody - ja tak schudłam po ciąży 16 kg w 45 dni.

Gość Iza.W32
Jordan,chyba sobie jajca robisz

Gość gergertg
A ja straciłam pięć kg w ciągu paru miesięcy, jadając tylko obiady (i nie później niż o 19-tej) lub tylko obiady i np coś słodkiego do południa. To kwestia przemiany materii. Jakby miała jeść pięć posiłków to choćby były maleńkie, czułabym się przepełniona i na pewno nic bym nie straciła na wadze.

Gość myślisz że scudniesz jedząc
np zupę z dodatkiem tłustej śmietany, panierowanego kotleta smażonego na oleju z ziemniakami i kapuchą? :p Lepiej jeść 5 zdrowych posiłków dziennie niż jeden taki który jeden zawiera wiecej kalorii niż te 5

Nie jedz jednego duzego posiłku bo bedzie obfity, anwet jesli zjesz jakies 800 kcal to na raz organizm przyswaja tylko okreslona ilosc, reszta się odlozy bo organizm bedzie wiedzial, ze przez reszte czasu go glodzisz wiec bedzie sie zabezpieczal na przyszlosc. Zdecydowanie lepiej 5 posilkow dziennie. Wystarczy 1200-1300 kcal :-)

Gość xyzzzzzzzzzzzzz
takim sposobem zapewnisz sobie gigantyczny efekt jojo

Gość autorko a Ty nie
jak bedziesz tak jadla to owszem szybko schudniesz ale szybko nabiezesz spowrotem cialka z nawiazka :)

Gość kolka123456
Czy mi sie zdaje czy jest osobne forum o DIETACH ?

Gość cvbcvbg
zalezy jakie te obiady,jak dziewczyny pisały tłuste wieprzowe miesa,ziemniaki,sosy,surówki z majonezem to szybko ale przytyjesz...chyba ze to bedzie np grilowane piersi z kurczaka,do tego salata z winegretem itp

Gość gość
Tak kazdy sie wymadrza a nic nie wie jesli bedziesz jadla tylko obiad schudniesz dodego jeszcze cwicz nie bedziesz miec efektu jojo wiem bo sama tylko jem obiad i nie mam zadnego efektu jojo

Gość gość
mega zdrowo, radzisz jej że ma całe życie jeść tylko obiady, bo o efekcie jojo mówi sie kiedy kilogramy wrócą, bo zaprzestaniu diety.