Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przystojnyyy1985

Żadna mnie nie chce, ale walczę !!!

Polecane posty

Gość Przystojnyyy1985

Nie raz zapewne czytaliście opowieści w stylu. "Jechaliśmy tym samym autobusem. On dosiadł się do mnie tak, że siedzieliśmy na przeciwko siebie. Nie mogłam od niego oderwać oczu. Uśmiechnął się do mnie, a ja nieco onieśmielona odwzajemniłam mu go. Gdy wysiadał, wręczył mi do ręki kartkę z numerem telefonu. Dzisiaj randka!!!" Kobiety traktują mnie jak powietrze. Kiedy jadę autobusem, to patrzę prosto w zamyślone oczy kobiety, a ona nawet na ułamek sekundy nie chce na mnie spojrzeć... Dlaczego ?!? Obecnie marzę tylko o tym, by kobieta utkwiła we mnie wzroku. Chciałbym spotkać się ze spojrzeniem kobiety, na dłużej niż 1 sekunda. Gdyby jakaś kobieta pierwszy raz odwzajemniła mój uśmiech - byłbym wniebowzięty.

Gość siupsiup
witaj w klubie

Gość Mondrość
jesteś nieśmiały czy brzydki ?

Gość Przystojnyyy1985
jestem przystojny i śmiały

Gość Zatracona..
ja sie wstydzę patrzeć ludziom w oczy, facetom szczxególnie. Czasem jak jade autobusem to az mnie korni odwrócic głowę i spojrzeć w oczy przystojniakowi naprzeciwko ale nie wiem czmeu tego nie robie:/ jestem DZIWNA.

Gość Kasiulkinska
Autorze pomysl dlaczego?? powodów tysiace..1. Ma partnera/meza, narzeczonego/dziewczyne:P 2. Mysli nad wynalezieniem szczepionki na meska głupote:P...3. Ma jakis problem:P 4. Nie jestes w typie dziewczyn z którymi współpodróżujesz? a tak na serio a czy Ty cokolwiek zrobisz , takiego orginalnego, szalonego jesli Ci sie dajmy na to jakas dziewczyna spodoba?? a masz nick przystpjny to prawda obiektywna czy nieco subiektywna??:P

Gość paloma hanka
oo witaj w klubie , ty;lko ja jestem kobieta, wiek podobny, jesli wynik z nicka a jakie masz mniemanie o sobie? uwazasz sie za chocby w miare przystojnego czy maszkarona?

Gość Zatracona..
pewnie onieśmielasz dziewczyny. jak trafisz na pewna siebie, i swojej atrakcyjności to Twoje marzenie sie spełni.

Gość Przystojnyyy1985
Jestem przystojny niczym Brad Pitt. Wysoki, uczesany, schludnie ubrany.

Gość paloma hanka
o tak! jesli jestes przystojny i w moim typie to napewno bys mnie oniesmielil :( spojrzalabym moze, ale na sekunde, gdybys jednak podniosl na mnie wzrok,od razu ucieklabym ze swoim,to jest bardzo glupie i przykre ale takie amm zachamowania :(

Gość Zatracona..
widzisz przystojny. zagadka sie rozwiązała sama . po prostu oniesmielasz normalne dziewczyny, tylko określony typ dziewczyn pewnie dałby sie złapać w sidła Twojego spojrzenia;)

Gość Przystojnyyy1985
Gdy jechałem metrem, na desperata utkwiłem maślany wzrok w oczy kobiety, która stała zaledwie pół metra ode mnie. Pamiętam, że miałem wtedy bardzo przyśpieszone bicie serca. Postanowiłem, że nie zdejmę spojrzenia z jej pięknych oczów. Ona dziwnie się zachowywała wtedy. Była zmieszana, rozglądała się niepewnie na boki, co chwila poprawiała włosy, a gdy tylko spojrzała w moje ostre spojrzenie, natychmiast spuszczała wzrok szukając jakby drogi ucieczki. Świetne przeżycie, mówię Wam. Muszę koniecznie ten numer powtórzyć. :-)

Gość Zatracona..
aj domyślam się jak się czuła. Ja w takich momentach nie skąpie przekleństw ( oczywiście wszystko w myslach :D ).

Gość Przystojnyyy1985
ALE mogła przecież odwrócić się do mnie tyłem - nie zrobiła tego. A to uważam za dobry znak.