Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sweet_neta

absurdy z seriali jakie znacie. PISAĆ!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość sweet_neta

To ja zacznę od dość fajnego ale przeabsurdalnego serialu jakim jest nie igraj z aniołem. Główna bohaterka ma na imię iMaria de Jesus Velarde Santos de San Roman potocznie zwana "Marichuy" i jako że jest główną bohaterką telenoweli jej życie jest niezwykle barwne np.: - wychowywała się w sierocińcu - uciekła i została zgwałcona - zaczynała jako modelka (pozowała dla kumpla w jego chacie, hmm cóż za imponująca kariera) - następnie chciało jej się pić i ukradła mleko, za co trafiła do więźnie, skąd wyciągnął ją niejaki doktor Juan Miguel San Roman, i wziął pod swoje skrzydła - okazało się że nasz kochana Marichuy nie jest zbyt wykształacona więc postanowił ja poduczyć - jako że jest normalną 20 latką wypisywała na końcu zesztytu że kocha Juana Miguela i rysowała serduszka, przecież tak robią dorosłe kobiety - wzięła ślub z doktorkiem i na drugi dzień dowiedziała się że to właśnie ON ją zgwałcił - uciekła i zamieszkła na jakimś zadupiu z Leopardem (czy jak mu tam było) i tam rodziła przez kolejne 20 odcinków dziecko - następnie wyjechała z tamtąd i została WIELKĄ gwiazdą teatru - na jednym z przedstawiń okazało się że broń wcale nie jest atrapą i po postrzeleniu straciła wzrok - będąc już ślepą potknęła się i dziwny,m trafem dziecko wyleciało jej z rąk i tarafiło do kontenera, skąd wyciągneli je jacyś biedacy - doktorek z psychologa stał się w 2 miesiące światowej sławy okulistą (a jakże !!!) Inne: - gadający sam do siebie Juan Miguel - poród przez spodnie - córka doktorka rozmawiająca z nieżywą babcią w jakiejś magicznej krainie (znajdującej się na strychu) - siostra doktorka po poważnym wypadku, uzyskła serię zabiegów po czym wyglądała jak nowa albo i lepiej ! - nieżywa żona doktorka jednak żyje żeby potem znowu umrzeć, a zabija ją guwernantka córeczki - guwernantka ma rozdwojenie jaźni

Gość sweet_neta
a wy jakie znacie, pochwalcie się wybierzemy najlepszy absurd ! ;D

Gość aniula_hehe
oj ja tyle tego znam że szkoda gadać, ale faktycznie ta cała Marichui to powala :D ;p spotkało ją chyba wszytsko co może się zdarzyć ;p

Gość fggjgjhklfgsdfs
up

oglądałam to czasami, ale to tak max. 2 razy w tygodniu, hahaha. No i nie wiedzialam, ze jakis gwałt był. Oni sie przeciez hajtnęli wiec jak to?