Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomarzyc dobra rzecz

Fajnie by było byc ładną dziewczyną...

Polecane posty

i mieć spokojne życie

Gość lepiej mieć spokojne życie
;)

A co u Ciebie jest w wyglądzie brzydkiego? Mi bardzo na psychike siadł wygląd,a najgorsze że nie mogę NIC zrobić, nawet zatuszować ubraniem, makijażem, bo jestem na utrzymaniu rodziców,którzy sępią mi każdy grosz. Byle jakie spodnie musze nosic az sie zetrą w kroku i na dole :(

Nie moge na siebie patrzec w lustrze. Mam bardzo dziwną twarz. Do tego zeza, i strasznie krzywy ząb, z boku wyglada jakbym pod tasak wpadła, przebarwione szkliwo(fluor) cholernie paskudne włosy,wiecznie wracające kilogramy i nie proporcjonalna sylwetka

ja osobiscie uwazam ze kazda kobieta jest ladna tylko musi się nauczyć podkreślać swoje atuty a ukrywać wady;)

Spokojnego zycia miec nie mozna bez jako takiego wyglądu... Fajnie byloby miec chlopaka i normalna psychike:o Okej zgodze sie przy przecietnej twarzy mozna ukryc wady uwydatnic zalety,ale nie przy odstraszającej!:( Zapomnialam dodac,ze mam straszny nos:(

Ale napewno da sie cos zrobic.. Zrob z wlosami porzadek. Idz do akademii denstystycznej(tam gdzie odbywaja staż) tam robia darmowo, bo to jest panstwowe - co nie oznacza gorsze. Ladnie sie ubieraj i maluj..no i wlosy myj codziennie.

Ok, bylo juz wielu ludzi, ktorzy mowili jacy to oni nie brzydcy - dasz mi swoje prywatne zdjecie ? Ja Cie ocenie kolezanko.

Wszystko. Twarz, figura , a raczej jej brak. Nie lubię siebie. Fajnie byłoby mieć faceta, ale mój chyba musiałby być ślepy, bo póki co, żaden facet mnie nie chciał. Przyjaźnić, to by się każdy chciał. Bo taka fajna, bo coś tam, ale związek? Wszyscy uciekają.

Nie.. wybacz ale wstydze sie po tym co tu napisalam, swiat jest maly, a moze sie znamy? ja udaje w miare twardą wsrod ludzi Z wlosami nic nie da rady zrobic, chyba musialabym sciac na lyso wlosy myje codziennie, i jest ich coraz mniej... wyzej napisalam ze ubierac sie ladnie=moge pomarzyc

no musisz się wziąc za siebie moze zmienić fryzure:) czasami niewielka zmiania wiele zmienia:) mialam kolezanke ktora byla przecietna obciela grzywke i pół szkoly się za nią uganialo

grzywka mi nie pasuje, juz mialam wlosy sa zniszczone, wygladaja jak zmietolone siano, rzadko kto ma takie jak ja

Gość jarakota89
A ja całe życie probuje przytyć...nawet ostatnio po 4 latach facet zdradził mnie okazło sie ze z powodu mojej szczupłej sylwetki...

sfjoiewfjsiew Wez mnie nie rozsmieszaj z tymi textami "ladnie sie maluj myj wlosy codzienjie" PO PIERWSZE TRZEBA WIEDZIEC JAK OWA DZIEWCZYNA WYGLADA aby jej cokolwiek doradzic, czasem pierdula potrafi cos bardzo zmienic. PO DRUGIE co ma codziennemycie wlosow do rzeczy? Masz na mysli to, ze ladnie pachnace wlosy zastapia dobry wyglad?

Gość samotny...23
Rhovannion Popiszemy prywatnie na mail ??

Autorko, jesli masz odwage wyslij mi swoja fotke juz ja Ci cos doradze widzac jak wygladasz a nie PRZYPUSZCZAJAC

to moze stosuj jakiś fajne odzywki do wlosów niby nic a ja mialam siano i zaczelam uzywać róznych rózniastych i mam gładziutkie prost wlosy

Gość zcxvzsdvzdcv
???? a ile masz lat???

takamala - inni sie nie umieja malowac. robia jakies durne kreski na powiece i mysla ze ladnie wygladaja. Trzeba wiedziec i znac sie na tym. To samo brwi :O A mycie wlosow co ma do rzeczy - umyte wlosy, dobrze jest modelowac i ukladac, ladnie sie na dodatek prezentuja, a nie o zapach chodzi 🖐️

pomarzyc dobra rzecz - mnie sie nie musisz obawiac. Nawet jak sie znamy z widzenia, to co z tego ? :) takamala - sadze ze to byla aluzja do mnie skierowana - otóż musze Cie zaskoczyc. O to samo autorke poprosilam ;)

właśnie nie mam odwagi.. po tym co tutaj napisałam..poza tym przestraszyłabyś sie , nie ma co ukrywac moje wlosy nie daja sie modelowac, jak wyprostuje to 2 piora zostają oklapniete, a jak naturalne to szkoda gadac... odzywek mialam setki...z natury mam zniszczone bo ni to krecone ni jakies falowane, plus kilka lat uzywania zwyczajnej prostownicy zrobily swoje mam 18 lat

sfjoiewfjsiew hah, niezbyt trafna aluzja co do mojej osoby. BO jakos nie kazdemu wytrzeszcz oczu pasuje - WYOBRAZ SOBIE ZE NIEKTORYM KRESKI PASUJA, poza tym wiekla znawczyni chyba poza kreskami nie widzisz NIC wiecej prawda? NO popaatrz :) I Ty chcesz dziewczynie rady dawac:):D Akurat ja UMIEM sie malowac, zreszta swietnie mi to wychodzi, wiec mozesz mnie delikatnie mowiac cmoknac tam gdzie slonce nie dochodzi😘

ja mam zdecydowanie proporcjonalne rysy twarzy, oczy, czolo, nos i usta, wszystko umiejetnie maluje wiec sie nie wysilaj zeby komukolwiek wmowic ze nie mam racji🖐️

Gość zcxvzsdvzdcv
ja też mam kreski. Mi pasują. Moja uroda jest uniwersalna i moge z sibie robic co chce :) moja kolezanka ma wyupiaste duze oczy i kreska na jej oku wygladala okropnie.

zcxvzsdvzdcv Sama widzisz, ale znajda sie stare dewoty dla ktorych kreska jest czyms obciachowym, wrecz ohydnym, bo sie gowno znaja jednym slowem:classic_cool:

No Ty akurat jestes ladnie pomalowana. Ale innym to nie wychodzi. I wlasnie napisalam co o tym sadze. Tymbardziej, ze to forum publiczne i kazdy ma prawo do zdania jak i opiniowania innych. Co do Ciebie takamala - chyba za wysoka ocene sobie dajesz, tak mi sie wydaje.. :) Troche przystopuj.