Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomarzyc dobra rzecz

Fajnie by było byc ładną dziewczyną...

Polecane posty

Mnie np nie pasuje kreska, wygladam okropnie, moze to przez to, ze raz sprobowalam i po prostu to nie dla mnie, nie potrafilam sie pomalowac eyelinerem..

Nie za wysoka. Ale smieszy mnie, kiedy jakas laiczka probuje mi wmowic ze kreski nie dla mnie. Bo to gowno prawda. W dzisiejszych czasach wielkie galy to nie atut, wiekszosc wielkookich tuszuje swoje "atuty" Chodzi o to, zeby nie mowic komus - ladnie sie umaluj, ladnie sie ubierz, bo wg mnie to rady z doopy wziete, skoro nie wiemy jak dana osoba wyglada, jaki ma typ urody, kolor wlosow, w czym czuje sie dobrze.

Gość japierdzieelle
rhovanion idiotko,jestes piekna..przestan w ogole..widzialam zdjecia

Gość Sheisbrokenstill
Dlaczego paskudne wlosy?ja podejrzewam ze lysieje.mam ogromne przeswity na czubku glowy,z dnia na dzien coraz wieksze.zawsze mialam geste dlugie i piekne wlosy,teraz walcze a nwet nie mam pieniedzy na wcierki...powiem ci tak...co mi po ladnej twarzy?skoro moja samoocena to gowno,jestem przez to zalekniona i znerwicowana?mam wrazenie,a raczej jestem przekonana ze kazdy widzi tylko to,nigdzie nie wychodze,najchetniej schowalabym sie pod koldra i wyla....nie mam juz sily.....a to zapewne genetyczne,bo mo ojciec mial pol glowy lyse w wieku 20 lat

sfjoiewfjsiew Kreska niemalze kazdemu pasuje, ale to zalezy jak jest zrobiona. Nie widzialam Twoich oczu wiec nie wiem. Choc same oczy to nie wszystko, od tego zaleza proporcje calej twarzy

Chodzilo mi o OGOLNE rady.. wiem ze to prosto tak mowic jak ja powiedzialam. Ale powinna patrzec i zwracac uwage na to co ze soba robi. No i Twoja sylwetka - wiele osob wlasnie, kupuje dosc duze ubrania by to zakryc, albo na odwrot, zbyt male - i to nie ladnie wyglada. Pamietaj o tym kolezanko :)

Takamala - Moge dac Ci swoje zdjecie, ale troche sie obawiam. Oczy mam podobno piekne;) Ale ja uzywam tylko tuszu do rzes i cienia do powiek w kolorze zlotym. Zawsze mi sie wydawlo, ze sa male, wiec brzydkie. Z tego co Ty mowisz, to tak nie jest. Wiec nawet mnie to cieszy.

Dla mnie nie ma problemu, prosze - kochamkafe@o2.pl Ja nie rozpowszechniam ZADNYCH zdjec. Nie uwazam tez, ze sie Bog wie jak znam, ale interesuje sie tym od lat wiec jakas wiedze posiadam

bo tak na marginesie, powiem CI, ze dla oka nie ma nic gorszego niz nalozenie tylko jednego cienia, w dodatku badziewnycm pedzlem badz aplikatorem..

Gość faraway3
Mała,a ja tez bym mogła Ci wysłać dzis ale pozniej bądź jutro około 19-20? Byś mi doradziła,ale szczerze i przy okazji oceniła, bo zazwyczaj słysze jak sie domyślam, zakłamane opinie

faraway No pewnie, ale tak jak mowie - zdjecie samych oczu niewiele da, musze widzec cala buzke lacznie z kolorem wlosow i uczesnaniem na codzien Jak cos to slij:)

a czemu tak uwazasz ... ? Nie scieram dokonca tuszu na powiece, ktory zostal, i nakladam na to akurat zloty cien, co ladnie sie tez rozprowadza. Tak mi sie wydaje.

Takamala ladna bardzo jestes, zazdroszcze. Tez bym Ci wyslala i poprosila o porade ale teraz to nie ma sensu poki nie schudne. Wygladam jak wieprz to nawet makijaz nie pomoze. Ale Twoj mi sie podoba. Pozdrawiam. A co do autorki to ja tez bym chciala byc ladna i szczupla do tego wiec nie bardzo pomoge

Jolka30 I tu sie my;lisz, waga nie ma NIC do rzeczy, uwierz mi. Nieraz ogladalam ze tak powiem dziewczyny przy kosci, ktore potrafily z siebie cudenka zrobic. Kwestia odpowiednich kosmetykow i konturowania twarzy. Jak sie odwazysz to wyslij fotke buzki, cos poradzimy:)

No ja tez jestem tlusta i sadze ze makijaz nie wiele by pomogl nawet gdyby... dziunia dlaczego pytasz? nie chce sie ujawniac za bardzo

Gość aztecxc
to ty ewa??

pomarzyc dobra rzecz Z takim nastawieniem nigdy nie bedziesz wygladac dobrze, zawsze bedziesz uwazala ze Tobie to juz nic nie pomoze, a to blad.

pomarzyc dobra rzecz - nie chcesz to nie pisz ale jakbys byla z moich okolic to moze moglabym Ci jakos pomoc :) Jolka30 - to jest najgorsze myślenie, że dopóki nie schudniesz to nie będziesz nic robić. Ja tak zawsze myślalam, dopoki nie schudnę to nie kupuję fajnych spodni, dopoki nie schudnę to po co mi ładne bluzki, bizuteria, wysokie szpilki .. bzdura! własnie kiedy poczujesz się dobrze sama ze sobą, to latwiej bedzie Ci schudnąć! Bedziesz patrzyć w lustro i myśleć ze jestes ładna i zadbana a do pełnej satysfakcji brakuje Ci tylko szczuplej sylwetki i to będzie motywacja :)

to do mnie? jak cos to nie Ewa :) no niestety nawet jak jestem na dobrej drodze do akceptacji to zawsze znajdzie sie ktos kto mi uswiadomi ze jest inaczej, ze jestem gorsza... przez zeza i te zeby duzo trace... dziunia - jesli chodzi o wyglad.. to chyba musialabym miec kilka operacji i w ogole.. a o rzeczy materialne- w lipcu ide do pracy to sobie cos kupie..

a jesli chodzi o rzeczy materialne* tak mialo byc.

no ja wygladam gorzej niz ta dziewczyna,którą wczoraj zjechałaś na jakims topiku, pobieznie widzialam

Gość dobra rada.....
Brzydkie dziewczyny powinny czerpac sile ze swojego wnetrza. Zrobic cos dobrego dla innych, tworzyc, dac z siebie wiecej...pokazac piekne wnetrze, bo to sie z czasem odbije na twarzy. Znam kolezanke ktora wcale uroda nie grzeszyla. Wziela sie za wolontariat i tam poznala bardzo fajnego i przystojnego goscia. Teraz sa malzenstwem a on kocha ja za to ze jest dobrym czlowiekiem, i nawet mi sie wydaje ze jej rysy twarzy z czasem nabraly szlachetnych cech. Zamiast jeczec i narzekac rozejrzyjcie sie dookola. Swiat jest pelen zla i cierpienia....a wy tu o krzywym zebie i rzadkich wlosach. Echhhh zenada!