Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Morenaaa555

KRĘGOSŁUP A WŁOSY. Co zrobć ???

Polecane posty

Gość Morenaaa555

Jak juz pisałam wczesniej, jakis czas teu byłam na przedłużaniu na mikro ringi i jestem bardzo niezadowolona. Ringi czuć jak sie nawet lekko dotknie głowy, a na dodatek w nocy strasznie cisną i ciągną mi włosy, wyrywaja je po prostu... Na dodatek mam troszke krzywy kręgosłup, tj. lekarz zalecił mi żebym spała na plecach , no i w takiej pozycji jest mi najlepiej. Ale przez te włosy sie nie da... bo to strasznie boli, one wtedy ciągną mi naturalne włosy z cebulkami :-O Śpie cały czas na boku bez ruchu i przez to boli mnie kręgosłup... co ja mam zrobić według was ? ;/

Gość tak sie pytam
a mozna jakos zdjac te sztuczne wlosy? jak tak to je zdejmij bedzie ci wygodniej

Gość ja pierniczę
jak to mówią: chcesz być piękna to cierp a tak poważnie, na kiego to robiłaś :o zdejmij ten chłam z głowy i dbaj żeby mieć ładne naturalne włosy i śpij spokojnie a nie wszystko sztuczne, a strach się ruszyć bo się paznokieć złamie czy coś :o

Gość 34słońc
Zmień lekarza, bo bzdury opowiada! Od leżenia na plecach na pewno nie wyprostujesz kręgosłupa.

zdejmij te wlosy nie wspominajac o niklych walorach estetycznych - to takie doczepianie bardzo niszczy wlosy naturalne

Gość Kotkama
Bzdura 1. Mikroringi ciągną tylko na początku. Jak włosy ci trochę odrosną to nic nie będziesz czuła. Poczekaj 2-3 dni i nie rób z igły widły. Poczytaj jak pielęgnować takie włosy http://goo.gl/FPPdD 2 Jak masz krzywy kręgosłup to powinnaś spać na brzuchu nie na plecach!

Gość 34słońc
Matko święta, co wy pleciecie? Co zmieni fakt, że zamiast na plecach będzie na brzuchu spała? Moim zdaniem - nic! Problem jej kręgosłupa rozwiążą odpowiednie ćwiczenia (jeśli ma niewielką skoliozę) i tyle!!!