Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wściekła.....

moja szwagerka( siostra mojego męża) powiedziała

Polecane posty

Gość Wściekła.....

że mój mąż ( jej brat ) jest obleśny bo jest gruby... no tak mnie wqrwiła wczoraj że szkoda słów... no fakt że ma brzuszek.. ale ona powiedziała to w taki sposób że wow...powiedziała to tak:" ja tam lubie takich męższczyzn jak mój Karolek, chuda dupka, i wogóle...( chudzielec) no przesadziła jak tak można... ostatnio wogóle przesadza.. mi zwraca uwagę że ona przy mnie wygląda jak dziewczynka( jest innej budowy niż ja), ale proszę ja gruba nie jestem... że ma nóżki chudziudtkie.. no przegina...a jak cos się jej powie to płacz, obraza na cały świat.. Co mam z nią zrobić?? Co Wy byście zrobiły?????? Dzięki za pomoc

Gość Wściekła.....
Podbijam..

Gość khvhxx
Olej ją i to jej gadanie.

Gość Wściekła.....
dodoam że ona ma 32 lata a tak się zachowuje...:(

a ja bym jej powiedziala ze ty wolisz dobrze zbudowanych facetow a nie takich chuderlakow jak jej karolek;) ale oglonie to olej to;)

Gość oooo jeżu
właśnie. Olej to. Moja szwagierka też mojemu wytykała że "zmężniał" tak to ładnie ujmę. Sama miała chudzielca a po 3 latach jej Robercik poszerzył się 2 razy niż był i teraz już słowem nie piśnie.

Gość nfghfghr
kobieta jest niedowartosciowana i szuka pocieszenia w slowach, ktore rania innych. olej ja albo tez jej ciekawie odpwoedz zeby wiedziala, co masz na mysli miedzy wersami.

Gość Wściekła.....
Dzięki kochani... jakoś mi lepiej jak wyrzuciłam to z siebie.. czasem nie pomyśli jak coś powie i mysli że jest śmiesznie... nie wiem ja tak nie potrafie.. całkowicie sie zniechęciłam do niej... a ja potrafie dłuuuuugo pamietać....:P