Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mara senna

Co oznacza jak w śnie ktoś 2 razy próbował zabić mnie nożem?

Polecane posty

Gość Mara senna

Lub po prostu zranić tym nożem, ale chyba jednak zabić bo byłam bardzo przerażona. Pierwszy raz ktoś zza lustra rozbił nagle to lustro i zranił mnie w nogę, drugi raz wbił mi nóż w plecy. To był realny sen i bardzo straszny, jak najgorszy horror.

Gość Mara senna
up

Gość mariner
na kolacje jadlas duzo wedzonego miesa a moze i rybe wedzona:) To typowe sny po takim zarciu. Jak sie zje cos ciezkostrawnego to zawsze w glowie potem fruwaja "agresywne sny" Po 18tej nic nie jesc tylko pic herbatki i nie bedzie dzikich snow :)

Gość Mara senna
mariner Dzięki za odpowiedź, :) ale to nie o to chodzi w moim przypadku. Myślę, że bardziej ma to coś wspólnego z ostrą kłótnią z moim facetem wczoraj, bo wczoraj to nawet obiadu nie jadłam, tylko kanapki z serkiem twarogowym i troszkę sałatki :)

Gość mariner
No! to odpowiedzialas sobie sam na pytanie. Slad zostal w mozgu i w czasie snu sie uaktywnil:) Sny maj zawsze podloze psycho-chemiczne :jedzenie,przeycia . Cis sie zafiksuje w mozgu a potem jak sie nie zrelaksujesz to w nocy wylazi niczym zmora. Dobrze by zrobilo przed zasnieciem zrobic 20x glebokich oddechow lub jakis seksik co ci brzuch wycisnie jak cytryne:) Takie sposoby sa sprawdzone i praktyczne .Mozna tez pobiegac ok 30 min wokol domu :)

Gość Mara senna
mariner No tak, to może być spowodowane kłótnią, ale chodzi mi o to, co oznacza ten sen. Czytałam w senniku internetowym że widzieć nóż to znaczy rozstanie :( A co oznacza jak ktoś tym nożem dźga? To chyba jeszcze gorzej.

Gość VNQGNG
TO ROZSTANIE BĘDZIE BOLESNE:)

Gość Mara senna
aha...