Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuchareczka ;) a co !

pizza w Pizza Hut ???

Polecane posty

jak oceniacie ??? czy średnia pizza jest w sam raz dla dwóch osób ??? czy może lepiej wziąć dużą ??? dobre i bogate mają pizze ??? czy lepiej zrobić samemu w domu ??? nie wiem co mi lepiej wyjdzie, kupić czy zrobić jeśli chodzi o pizze z kebabem i sosem czosnkowym :) wolcie pizze z Pizza Hut czy kubełek kurczaków z KFC ???

- Albo moj facet i ja to lakomczuchy, albo ... ale wolimy duza - Jeszcze nie widzialam "bogatej" kupnej pizzy, ale ciasto smaczne - Nienawidze kurczaka i KFC

Gość głowamała
Jak już to lepiej weźcie dużą. Mnie ta ich pizza niczym nie powaliła. Nie jest najorsza, ale jadłam wiele lepszych. I pewnie, że lepiej zrobić pizze samemu, tylko najlepiej wziąć od kogoś sprawdzony przepis na ciasto. W KFC nie jadam, nie ufam :o

CZY TO WSZYSTKIE SKŁADNIKI DO PIZZY GYROS ??? ciasto na pizze ser żółty ketchup jogurt naturalny majonez czosnek przyprawa gyros sól pieprz filety z kurczaka kapusta pekińska pomidory zielony ogórek MOGĘ JESZCZE DODAĆ PIECZARKI I PAPRYKĘ ZE SŁOIKA ???

Pizza z PH najlepsza jest na miejscu - w dostawie zdąży się trochę "rozmoczyć". Ja osobiście ją lubię, ale muszę mieć nastrój :) Dodatków ma sporo, nie oszczędzają na tym.

Gość głowamała
Kapusta na pizzy? Jakoś mi nie pasuje :o

A ja sie usmiecham o przepis na prawdziwe pyszne wloskie ciasto do pizzy