Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiadudaduda

nierozumiem mojej mamy

Polecane posty

Gość kasiadudaduda

witam mam taki problem moi rodzice zadluzyli sobie mieszkanie i zostalam ja tym obciazona i moja siostra blizniaczka ja musze 5 tys splacic ale cos jest nie tak bo zjakiej racji dlugi rodzicow przechodza na dzieci wiec ja normalnie z moja mama otym zaczelam rozmawiac jak czesciej sie otot upominalam kiedy oni to splaca bo tam jest okolo 20 tys.... do splacenie wiec jak mamie czesto muwilam to sie wkurzyla i powiedziala zebym sie jej dlugami nie interesowala i sie wogule do mnie nie oddzywa i powiedziala ze nie mam do niej wogule przychodzic jeszcze mam jedna siostre najstarsza i na nia wogule dlug nie przeszedl niewiem co jest grane nikt z rodziny sie do mnie nie oddzywa wszyscy na mnie jada ze ja jestem najgorsza tylko dlatego ze sie odezwalam oten dlug kilka razy i nawet nie moge isc do pracy bo mi komornik wejdzie na wyplate przez ten dlug rodzicow z nikim nie gadam z mojej calej rodziny wszyscy sa przeciwko mnie i nawet moja siostra blizniaczka czymie strone mojej mamy moj chlopak mojej mamie pozyczyl 2 tys... i prawie 2 lata nie oddawaja potem pozyczyl tysiac mojej siostry blizniaczki mezu i tez nie oddaje ja mieszkam za granica kilka razy moja siostre wzielam tu do mnie za nic nie placila wszystko miala za darmo a chociaz sobie tu pracowala zeby sobie zarobila cos dla siebie i tyle jej pomoglam z chlopakiem a ona wogule sie do mnie nie oddzywa a ona tez nie moze isc do pracy przez ten dlug jak przyjezdzam do polski raz na rok i chce zostawic moja corke u mojej mamy to moja mama bierze kase odemnie za pilnowanie ajak moja starsza siostra zostawia swoja corke to moja matka nic nie bierze ja niewiem czy moja mama mnie nie lubi czy co mieszkalam kiedys w polsce to sie wprowadzilam na nowe mieszkanie i moj ojciec kupil nam uzywana loduwke na nowe mieszkanie to byl prezet a teraz po 3 latach powiedzial ze mam zwrucic kase za ta loduwke niewiem co zrobic pozyczylismy im te kase te 2 tys i oni powiedzieli ze nam wogule nie oddadza tych pieniedzy sory za bledy ale szybko pisze moj tata byl wporzadku dopuki moja mama nie zaczela go buntowac na wszystko on byl taki ze wogule sie do niczegoii nie wtracalmoj tata siedzi za granicaa i jej przesyla kase a ona zamiast myslec o dlugach zeby splacic to biega po sklepach i traci kase na bzdury kiedys mi grozila ze mi odbierze corke jak sie dowiedziala ze chce wyjechac za granice ale moja tesciowa ja przegonila wszyscy z mojej rodziny juz mi powiedzieli ze jak przyjade do Polski to nie mam sie u nikogo pokazywac prosze moze to sa jakies bzdury ale mnie to boli ze nikt niechce ze mna rozmawiac moj facet powiedzial ze zalatwimy ta sprawe z tym dlugiem prosze o odpowiedz i dziekuje

wez to przepisz ze znakami interpunkcyjnymi, to nie angielski do cholery!!!

boze jaka patologia idz do prawnika jakiegos

Gość kasiadudaduda
patologia to z ciebie

Kur va .... najpierw naucz sie pisac. Temat zaciekawil, a ni cholery nie moge tego czytać. jakie Ty dziewczyno robisz blędy. Aż oczy bolą... I brak interpunkcji.... Nie tylko mi zapewne nie chce sie tego czytac....

Gość kasiadudaduda
chyba napisalam idioto ze sory za bledy czytac nie umiesz czy co

Gość Ganta
Tępa szmato, nikt ci nie pomoże, bo tego się nie da przeczytać. Nie proś o pomoc nigdy więcej, jak nie potrafisz uszanować zdania innych.

Gość kasiadudaduda
walcie sie wiadomo Polacy ja pisze o pomoc a wy tylko krytykowac umiecie ale to przeciez Polacy za was to wszedzie czeba sie wstydzic

Gość kasiadudaduda
zamknij morde lampuciaro za dyche stary cie rucha w dupe hahhahaaaa

Pierwszy raz jesteś na tym forum? Za takie teksty nikt Ci tu nie pomoże... zamiast przepraszać za błędy pisz poprawnie i przeprosić możesz, ale za te wyzwiska.... Taki, jak Ty tutaj sie nie pomaga... Wybacz kochana, ale chamstwo trzeba zwalczać i uczyć kultury...

Gość kasiadudaduda
co ty nie powiesz slepa jestes ze kurwa napisalam sory za bledy co za kurwa tuki

Serio lepiej to przepisz... ja nie dalam rady przeczytac, to strasznie meczy...

Uważam, że w tym momencie powinnaś wstydzić się sama za siebie.... Z resztą to Ty opisujesz jakies historie nie z tej ziemi. Wstydz sie za matkę, za rodzinę, za siebie, bo jak widac na tym forum wiecej kultury naucza Cie obcy ludzi, niż Twoja rodzina....

a jesteś zameldowana u rodziców ? bo jeżeli tak to mają prawą obciążyć Cię ich długiem. Jeżeli nie jesteś zameldowana to nie mają prawa. Chyba,że masz meldunek a nie przebywasz pod wskazanym adresem ileś tam lat i umiesz to udowodnić to ściągnął z Ciebie dług

Gość kasiadudaduda
jestem juz od 4 lat wymeldowana

Gość kasiadudaduda
i meldunku tez juz nie mam

Gość a jaka masz
ha ha sorry, ale "czeba" ???? co to kurde jest???? pisze sie TRZEBA!!! a co do problemu- wynajmij adwokata, sprawa nieciekawa, sama nic nie zdzialasz

Gość purk-purk
ojojoj, droga autorko, jak tak czytam Twoje "błyskotliwe" riposty to nie dziwię się, że Cię rodzina wyklęła...Albo masz nerwicę albo wrodzoną ku****ę. Odnośnie opisu problemu - ja jakoś (choć było trudno) dałam radę ogarnąć tekst, ale nie pisz proszę następnym razem na takim długim wydechu :) jak ktoś tu wyżej napisał, skoro nie jesteś zameldowana u rodziców to faktycznie nie mają prawa obciążać Cię swoim długiem...więc nie martw się, tą sprawę na pewno da się prawnie załatwić:) Pytanie tylko czy faktycznie chcesz się żreć z rodziną w sądzie...

Gość twoja mmmmm
Twoi rodzice popadli w długi, i nie wiedzą jak z nich wyjśc. Prawdopodobnie ciężko im powiązać koniec z końcem skoro najpierw dali Ci lodówke za frree a teraz chcą żebyś im za nią oddała. Może nie chcą Ci mówić o tym że maja problem finansowy bo są załamani. Przez brak pieniedzy, i niezaradnośc życiową zrobili się nerwowi. I stres wynikający z ich finansowych problemów wyładowują na Ciebie, gdyż prawdopodobnie Ty jako jedna jesteś zaradna i radzisz sobie.

Gość purk-purk
a może tu po prostu panuje tzw. nierówność co do traktowania własnych dzieci? Bo z tego co wyczytałam to siostrę autorki topicu traktują wręcz odwrotnie - są pomocni i "darmowi". I tu nasuwa się pytanie - jak Twoja siostra bliźniaczka radzi sobie w życiu?

Gość 344444444444
sama kurwa jestes tlukiem, nie potrafisz nawet pisac po polsku to nic dziwnego kurwa zemasz takie problemy ciekawe gdzie sbys nieby prace znalazła? NA ZMYWAKU?