jookko 0 Napisano Luty 2, 2012 "* mówi, że czuła niepokój już gdy zauważyła, że ktoś za nią idzie, czemu nie weszła do sklepu, gdziekolwiek..." -Może nie była do końca pewna, czy ten ktoś za nią na bank idzie, pewnie myślała, że dotrze uda jej się dojść do mamy. "* mówi, że nie jeździły auta, nie było ludzi, więc była cisza, to co niby nie słyszała, że ktoś znalazł się o krok za nią... przecież nie fruwał, jest zima, nosi się ciężkie buty i raczej usłyszeć można kroki tuż za sobą..." -Zauważ, że ona sama też szła i oprócz tego prowadziła wózek. Przyznała też, że miała kaptur na głowie. Nie zawsze słychać, że ktoś za nami idzie. Poza tym nie szedł za nią cały czas. Mógł wyskoczyć nagle. "* dostała w głowę TAK MOCNO, że zemdlała, a nie ma żadnych obrażeń, więc widać nie dostała zbyt mocno o ile w ogóle dostała..." -Moja znajoma też została napadnięta i uderzona w tył głowy. I jakoś nie miała zadrapań na twarzy. A mama Madzi dostała w tył głowy, bo pisali, że potwierdził to biegły sądowy. No chyba, że Ty wiesz lepiej.. "* szła do matki z którą jest w konflikcie ? i to jej chciała dziecko zostawić ? niby po co, i czemu nie teściowej, z którą miała dobry kontakt" -A gdzie zostało napisane, że jest z mamą w konflikcie? A nie jest to przypadkiem kolejny wymysł internautów, który Ty rozsiewasz dalej? "a matka ? jakby mi dziecko ktoś porwał to ja nie wiem wyła bym z bólu non stop, walczyła o odzyskanie i na pewno nie siedziała i nie uśmiechała się do panów na konferencji prasowej......" -Ja nie widziałam, żeby ona się uśmiechała. Widziałam rozpacz i ból, widziałam matkę, która cierpi po stracie dziecka. Poza tym, każdy człowiek jest inny i przeżywa inaczej. Proste. Jeżeli poddała by się badaniom wariografem, to co najmniej dwa dni przed musiała by przestać brać tabletki na uspokojenie, a wątpię aby była w stanie jako tako funkcjonować bez nich. "skoro zlozono jej propozycje takiego badania to widac istnieje juz taka mozliwosc - np. nie bierze juz lekow." -Złożono jej taką propozycję, a to nie oznacza, że jest taka możliwość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aj eibeic żet Napisano Luty 2, 2012 i już wszystko się wyjaśniło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jakijanos Napisano Luty 2, 2012 co się wyjasnilo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość faxxxx Napisano Luty 2, 2012 co sie wyjasnilo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość NIE WAZNE DZIS KTO Napisano Luty 2, 2012 DZIECKO NIE ZYJE!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość faxxxx Napisano Luty 2, 2012 a pieprzycie od rzeczy myslalam ze naprawde cos sie wyjasnilo, prosze nie piszcie głupot! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ghghhghg Napisano Luty 2, 2012 wlacz tvp info, matka nieumyslnie ją zabiła i ukryla ciało...najgorszy scenariusz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 828298w2ewew Napisano Luty 2, 2012 miałam racje.... o kurde... przeczytajcie mój post z 21.05... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jookko 0 Napisano Luty 2, 2012 Bardzo kiepski żart. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość borys27 Napisano Luty 2, 2012 wyjasnilo sie ze matka porzucila dziecko pod drzewem jak jej wypadlo ,bedzie oskarzona o nieumyslne zabojstwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość faxxxx Napisano Luty 2, 2012 tak..napewno :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość borys27 Napisano Luty 2, 2012 to nie żart tylko prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość takisobiektos...... Napisano Luty 2, 2012 http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/slask/madzia-nie-zyje-rutkowski-znalazl-cialo,1,5016225,region-wiadomosc.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ghghhghg Napisano Luty 2, 2012 wlaczcie tvp info, boze czy to takie ciezkie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jookko 0 Napisano Luty 2, 2012 O matko.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jookko 0 Napisano Luty 2, 2012 A ja ją tak broniłam.. Na wszystkich tematach.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość faxxxx Napisano Luty 2, 2012 jezuuuuuuuuuuuu prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ghghhghg Napisano Luty 2, 2012 jednak pol polski sie nie mylilo z oskarżeniami, ja tylko przepraszam tego ojca, bo to jego oskarżałam, a on jest Bogu ducha winny...bardzo mi go żal... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość borys27 Napisano Luty 2, 2012 jookko Czasem slonce czasem deszcz miala racje i ja rowniez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość faxxxx Napisano Luty 2, 2012 wiedzialam kurwa a wy nie wierzyliscie .............. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość faxxxx Napisano Luty 2, 2012 nie mogło sie tyle osób w necie mylic !!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jookko 0 Napisano Luty 2, 2012 Jak można zakopać w ogóle własne dziecko? Przecież mogła iść z nią do szpitala, wezwać pogotowie. Chylę czoła przed tymi, którzy podejrzewali matkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ghghhghg Napisano Luty 2, 2012 najgorszy mozliwy scenariusz, do tej pory ta sprawa mnie bardziej fascynowala niz smuciła, ale po prostu teraz jestem w ciezkim szoku i przerażeniu :( nie dosc, ze mała nie zyje, to jeszcze sprawczynia jest jej wlasna matka...potworne :( kurwa :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jin4bzu Napisano Luty 2, 2012 http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/slask/madzia-nie-zyje-rutkowski-znalazl-cialo,1,5016225,region-wiadomosc.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość faxxxx Napisano Luty 2, 2012 powiem wam, ze pisalam na tym forum pod róznymi nickami i pisalam o swoich podejrzeniach, niektórzy naskakiwali, ale ja czulam ze mam racje wiele ludzi to samo podejrzewało kurwa tak chcialam sie pomylic moj boze :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
...fabetka 0 Napisano Luty 2, 2012 i co teraz mysla te wszytskie osoby, ktore tak przezywaly, ze internauci "oczerniali" matke?:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jookko 0 Napisano Luty 2, 2012 Co myślą? Czują złość i smutek, bo to nie chodzi o dumę kto miał rację ale o śmierć małej dziewczynki.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czyli ten,ktory podawal Napisano Luty 2, 2012 cytat sie nie mylil 20:31 [zgłoś do usunięcia] DO POLICJI JEŚLI TU JEST Cytat z http://f.kafeteria.pl/ temat.php?id_p=5108825& start=360 16:45 [zgłoś do usunięcia] tutaj powinna policja szukac ,,Zagajnik, park i młodzi bez źrenic. Orgia i pakunek w bieli którego boją się nawet Ludzkie demony. Zsyp, oczyszczalnia, ulica końcowa gdzie kres podróży, światło i szlaban otwarty i dużo wody na której są wielkie wskazówki zegara pokazujące godzinę 15:45, będą dowody, niebieski płomień i neon z literą H litera ta to głębia niebieska jakby szyb windy zanurzonej w wodzie. ,, 16:55 [zgłoś do usunięcia] tutaj powinna policja szukac miedzy mikolajczyka a powstancow jest zbiornik wody w kształcie lit. H zobaczcie z satelity i uklada sie w 15:45 dwie jego czesci jak wskazowki zegara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
...fabetka 0 Napisano Luty 2, 2012 Taaaa, nie chodzi o dume, ale fajnie bylo wyzywac osoby,ktore od razu typowaly rodzine... A teraz ci, ktorzy wyzywali beda wstawiac swieczuszki i pisac o aniołkach :/ Ach jacy oni dobrzy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak to widze Napisano Luty 2, 2012 zrobila wszystkich w konia ,policje,dziennikarzy i innych a napisalem wczesniej spojrzcie na jej twarz i poruwnajcie obie polowy ,ona i tak jeszcze klamie ale to napewno wykaze sekcja zwlok..........i wtedy sie mocno zdziwicie !!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach