Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oigiopiofgooifpopdfpfdp[kllk;f

Czy powinnam wierzyc jemu czy jej?

Polecane posty

Od 4 miesięcy mam chłopaka, problemem jest z jego była(ona tak uważa) Na początku udawała moja psiapsiółe,przestrzegała mnie przed nim,że to pojeb.Teraz ona mi zaczęła grozić, że mam się od niego odpierdolić Jego wersja 3 lata temu, był w niej nieszczęśliwie zakochany i że to trwało do momentu,aż poznał mnie i do niczego miedzy nimi nie doszło Ona twierdzi że po prostu przejebał sobie u niej i zerwała z nim, ale myśłala że będzie o nią walczył On twierdzi,że ciągle mu powtarzała,że nie ma szans ,że przejebał sobie na wstępie Co ja mam robić, nie mówię że mi mega zależy bo za krótko to trwa, ale jeżeli ona chce żeby do niej wzdychał nadal, rozpierdalając ten związek to nie popuszczę

Drogie dziecko zapomnij o nim i o niej i znajdź sobie szczerego chłopaka bez dodatku w postaci byłej dziewczyny:)

To mnie obchodzi,że to ona jak by trochę pojebana jest, a on nie zauważyłam przez 4 mechy Jak jej powiedziałam,że jednak zaryzykuje, ona dostała histerii Nie wiem do czego jest zdolna Nie mówiłam mu jeszcze o tym

prawda jest taka, ze facet powibnien załatwić tę sprawę, powiedz mu jak jest i niech jej wypersfaduje

W ogóle co to za patologia żeby dyskutować z byłą? wiadome że jest nieobiektywna :) jak Ci tak na nim zależy to niech jej chłopaczek powie, że nie życzy sobie aby kontaktowała się z nim i Tobą. W końcu da sobie spokój jak będzie odpowiadała jej jedynie cisza.

no i tu jest cały problem, bo on twierdzi że z nią nawet nigdy nie rozmawiał dłużej niż 10 minut i żebym się z nią nie kontaktowała i tak będzie najlepiej bo on ja kochał to prawda i nie chce jej krzywdy robić,ale zrobi jak coś będzie,żeby mnie przed nią bronić

Wspólną częścią obu wersji jest to, że: - był w niej zakochany - miał u niej prze.... (tu wstawić wulgarne słowo) Wersje różnią się tylko tym kiedy nastąpiło owe prze..... Ale czy to jest takie ważne ? Zachowanie tej dziewczyny dowodzi, że zależy jej na twoim chłopaku. Jednocześnie chłopak dostał od niej kosza, więc z jego perspektywy wcale jej na nim nie zależało. Mówią co innego, ale niekoniecznie jest w tym sprzeczność. Ale co to ma za znaczenie, czy 3 lata temu tej dziewczynie zależało na twoim chłopaku ? Znaczenie ma tylko to, że teraz jej na nim zależy. Powiedz chłopakowi, niech z nią porozmawia - to chociaż ustalą wspólną wersję ;-)