Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nikossssss

Jak wyglada uczulenie na plyn do plukania na skorze dziecka????

Polecane posty

Gość Nikossssss

No jak opiszcie...

zaczerwienienia, krostki... po prostu jakiś odczyn na skórze, zmiany skórne

u nas czy to przy uczuleniu na płyn czy proszek do prania momentalnie robi się bardzo sucha, zaczerwieniona, swędząca broda. często też takie suche, czerwone placki z maleńkimi krostkami na pleckach i brzuszku.

Gość Nikossssss
Oooo jak placki to mnie pocieszylas bo byc moze to plyn uczulil, corcia ma 9msc karmiona piersia je to co zwykle, a na raczkach i miejscami na nozkach placki suche miejscami czerwone pomaranczowe, no chyba nie jakas skaza???????

Gość wegdqieg
ja od zawsze mam lekko zaczerwienioną brodę, grudkowatą i szorstką w dotyku. Myśllicie, ze to może byc alergia na proszek jak mówi mała-agatka?

Gość babbinka
U nas były suche czerwone placki z drobną wysypką, ale nie na brodzie, raczej pod ubraniem. Na szczęście wszystko minęło, odkąd zmieniłam proszek na listki piorące. Nawet juz płynów do płukania nie musze używać, bo one od razy zmiękczają pranie.

Gość gość
Gdzie kupujesz te listki, rozglądałam się za nimi bo czytałam pozytywne opnie na blogach, ale nie mogę trafić.

Gość babbinka
Ja kupuję Smart Eco Wash. Bywają w rossmannie, sa w tesco express, w necie też spokojnie znajdziesz.