Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ephemera

Mężczyzn należy wykorzystywać i porzucać bezpardonowo.

Polecane posty

Gość Ephemera

I nie miec żadnych wyrzutów sumienia( czymkolwiek to cos jest). http://www.youtube.com/watch?v=6aZeDFGuyEk po to jesteście Kochani:P:P:P:P:P i tak pieknie i cudownie potraficie cierpieć:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Gość Ephemera
mam okres i swędzi mnie łechtaczka

Gość offerma z łazienki
poczekaj aż ktoś ci włoży do gardła to sie bedziesz głosniej darła ;):):):):)

marzycielka.... mężczyzna nigdy nie cierpi przez kobietę - zapamiętaj to sobie a kobiety są przeznaczone do cierpienia przez mężczyzn...ciao

Gość pirania_udomowiona
mężczyzna nigdy nie cierpi przez kobietę - zapamiętaj to sobie a kobiety są przeznaczone do cierpienia przez mężczyzn...ciao ---na jakiej podstawie wysuwasz tak daleko idące stwierdzenia??

---na jakiej podstawie wysuwasz tak daleko idące stwierdzenia?? na podstawie kobiet...

Gość pirania_udomowiona
a co masz taki jeden wzorzec?

Ephemera i revolver - spotkało się dwóch frustratów, mimo to tęskniceie za miłością lecz jej nigdy nie będziecie mieli z takim nastawieniem.Patologia dzisiejszych czasów ! 🖐️

wzór odpowiada większości - próg błędu to ok.10% kobietki są emocjonalnymi wampirami , więc żywią się i cierpią przez emocje - to już 100% i już bez błędu...

Ephemera i revolver - spotkało się dwóch frustratów, mimo to tęskniceie za miłością lecz jej nigdy nie będziecie mieli z takim nastawieniem.Patologia dzisiejszych czasów ! pirania_udomowiona nie słuchaj tej udomowionej wariatki - oreore ma problemy natury rozumowej i ocenia tylko poprzez swoje zwierciadło...💤:P

Gość pirania_udomowiona
wzór odpowiada większości - próg błędu to ok.10% Co za aptekarska miara. kobietki są emocjonalnymi wampirami , więc żywią się i cierpią przez emocje - to już 100% i już bez błędu... Kobiety są emocjonalne to fakt, ale wampirami też są faceci- czytaj psychopaci.

Booosze szkoda mi ich po ludzku czasami. Jesli oni mi nic zlego nie zrobili, a chcą ode mnie wiecej niz ja od nich i widze ze wpadli... no przykro mi po prostu.

pirania_udomowiona ale psychopaci to nie jest zbyt dobry wzór faceta , co? :P

"oreore ma problemy natury rozumowej i ocenia tylko poprzez swoje zwierciadło... " - zanim wyrazisz opinię o mnie przyjrzyj się sobie bowiem ja nie mam tego typu problemów - revolverze [cóż za szpetna nazwa], za to Ty je niewątpliwie masz i to duże. Atak na moją osobę nic nie zmieni. Jesteś patologią z takim stosunkiem do kobiet 🖐️

Gość Ephemera
revolver, jeżeli tylko jesteś mężczyzną będziesz cierpiał lub już cierpiałeś przez kobietę mojego pokroju:P

Booosze szkoda mi ich po ludzku czasami. Jesli oni mi nic zlego nie zrobili, a chcą ode mnie wiecej niz ja od nich i widze ze wpadli... no przykro mi po prostu. jak chcą od Ciebie wiecej niz Ty od nich , to tym bardziej mi ich nie szkoda...:classic_cool:

Gość pirania_udomowiona
ale psychopaci to nie jest zbyt dobry wzór faceta , co? wiesz, jakbyś żył z psychopatką, czego Ci osobiście nie życzę, to musiałbyś spać chyba z revolverem pod poduszką :)

revolver, jeżeli tylko jesteś mężczyzną będziesz cierpiał lub już cierpiałeś przez kobietę mojego pokroju uspokój się - weź głęboki oddech i zapomnij....:P

jak chcą od Ciebie wiecej niz Ty od nich , to tym bardziej mi ich nie szkoda... bo są na tyle głupi, że sie zakochują?

Gość Ephemera
revolver to kobieta?:o

zanim wyrazisz opinię o mnie przyjrzyj się sobie bowiem ja nie mam tego typu problemów - revolverze [cóż za szpetna nazwa], za to Ty je niewątpliwie masz i to duże. Atak na moją osobę nic nie zmieni. Jesteś patologią z takim stosunkiem do kobiet nie mam żadnych problemów z kobietami i to wiesz , a moje podejście to tez ironia , czego Ty , swoim długodystansowym rozumkiem nie widzisz...cóż za piękna nazwa...:P

wiesz, jakbyś żył z psychopatką, czego Ci osobiście nie życzę, to musiałbyś spać chyba z revolverem pod poduszką jedną spluwę chowam gdzie indziej....

Gość Ephemera
revolver, jesteś kobietą i musisz zaakceptować ten fakt...:o

bo są na tyle głupi, że sie zakoch*ją? facet to idiota jak nie ma wyczucia i się zakochuje bez głowy , a potem do tego beczy jak baba...:P

revolver, jesteś kobietą i musisz zaakceptować ten fakt.. pojebało Cię? :classic_cool:

Gość Ephemera
na początku możesz mieć pewne problemy ale z czasem przywykniesz do tego.

Ephemera Należy ich wykorzystywać, jak najczęściej :) Dokładnie, dogłębnie i wiele razy. No, tego im trzeba, Złociutka! Tego im trzeba! I jeszcze nie wolno nic od nich nie chcieć! Nie sobie nie myślą, podłe samce... Nie daj się zapraszać do restauracji czy na drinka. Wycieczki wykluczone! Zero przyjmowania prezentów. Zero doświadczania czułości czy innych takich niekobiecych potrzeb! A poszli Wy... z Waszymi dobrymi chęciami ode mnie! :) I oczywiście - zero troski i zaangażowania z Waszej strony! Żadnego "związku". Żadnego dziecka. Żadnego zobowiązania do odwiedzania chorej matki czy inne takie! Pasuje, o, Słodka? To po prostu zmień płeć. :p

"nie mam żadnych problemów z kobietami i to wiesz"- hahahaha, a niby skąd mam to wiedzieć ? :D LOL dla tego pana :D "a moje podejście to tez ironia" - śmiem twierdzić, że dość słaba :D