Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ephemera

Mężczyzn należy wykorzystywać i porzucać bezpardonowo.

Polecane posty

Gość Ephemera
ej ty szukanie, nie pisz takich długich postów bo tylko stawy ci się wyrobią niepotrzebnie w palcach, ja nie czytam niczego co ma więcej niż 8 wyrazów🖐️:)

Gość Ephemera
revolver,przejdziemy przez to razem-pomoge ci zagłębić się w tajniki kobiecości:)bedziesz piękna samicą:)

oreore jak to skąd masz wiedzieć? jak napisałem tako jest faktem...;) ciężko jest rozśmieszyć - znacznie łatwiej wkurzyć....:)

Gość Ephemera
:classic_cool:

Rozumiem, że ten temat to noworoczne postanowienie po nieudanym związku...?

Gość Ephemera
tak generalnie to ta cała dyskusja nie ma sensu-w pierwszym poście zawarłam już potwierdzoną tezę:)

revolver,przejdziemy przez to razem-pomoge ci zagłębić się w tajniki kobiecości bedziesz piękna samicą zajmij się lepiej swoimi cyckami ok? tylko ich nie porzucaj.... piszesz farmazony w stylu transa - to niebezpieczne i obrzydliwe...

Gość Ephemera
nie martw się revolver, trajektorie drogi do kobiecości są zawiłe ale Twoja wrodzona inteligencja (?) pomoże Ci dotrzec na wyżyny:)

Głupotą jest sądzić - revolverze, że masz coś istotnego do przekazania - "tako" - mnie to rozśmiesza :D A wkurzaj się ile wlezie :D Ephemera - nie przeginaj :D Nikt normalny nie wysuwa tez bez pokrycia :D Żegnam wszystkich uroczym :D owocnej "dyskusji" życzę 🖐️

Ephemera to , że czytasz prawdę o kobietach ode mnie nie znaczy , że jesteś trudna...💤 miłego stawania sie babochłopem

oreore głupotą jest sądzić , że się nie czyta i dalej błądzi....tyle 💤

Gość Ephemera
ależ revolverze to Twoja metamorfozę mieliśmy tutaj śledzić:Pjeżeli jednak wolisz przeistaczać się w jakimś bardziej ustronnym miejscu to zaakceptujemy to. po co te nerwy?:P