Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia 1992

Fochem i manipulacją emocjonalną należy wychować sobie faceta

Polecane posty

Gość Kasia 1992

Tak siedzę tu od jakiegoś czasu i czytam Wasze problemy dziewczyny i normalnie śmiać mi się chce z Waszej głupoty. Nadskakujecie facetom a to powinno być na odwrót. Wychować sobie faceta należy przy pomocy manipulacji emocjonalnej i fochów. Wtedy faceci jedzą nam z ręki i jest po naszemu a przecież o to chodzi nieprawdaż ? :-P

Gość Zuzanna Amelia & 02
Bardzo sluszna uwaga. Popieram.

Gość Kasia 1992
Faceci owinęli Was sobie w okół nie powiem czego bo to forum czytają dzieci :-P Nie wstyd Wam tak się poniżać ? A później płacz na kafeterii, że MISIO MNIE ZOSTAWIŁ :-o Normalnie ubaw po pachy. Ale same jesteście sobie winne. Faceta od samego początku trzeba postawić do pionu a jak się stawia to papa. Nie ten będzie inny :-P

Gość Zuzanna Amelia & 02
Masz lepszy pomysl ?

Gość Fokk
Mam tyle lat co ty a nie miałem nigdy dziewczyny.

Faceta od samego początku trzeba postawić do pionu a jak się stawia to papa. Nie ten będzie inny - no jestes wielka , szczegolnie mi sie podoba to zdanie. Powinnas Kasiu pisac poradniki -w tym wieku i juz takie doswiadczenie . Podziwiam :-D :-D :-D az swojemu mezowi to powtorze -lek na wszystkie problemy danie w pape :-P

Fochem i manipulacją emocjonalną należy wychować sobie faceta możesz jedynie rozśmieszyć i poprawić nam humor 💤:D jesteś istotą zależną i podległą humorom mężczyzn...:P

Gość Zuzanna Amelia & 02
Pobiega , pobiega i to z wywieszonym ozorem , byle cyc i dupa byly odpowiednio duze

Gość po czym ruchnie pustaka i
zostawi zrozpaczonego :classic_cool:

Gość Zuzanna Amelia & 02
Jak pustak ma leb na karku to bedzie wiedziec jak to rozegrac.

Gość sonny bono
Kasiu i inne takie...Przyjdzie czas, że traficie na lepszego manipulanta od siebie i nie przełkniecie porażki a łzy będą się lały. Takie podejście to żadna metoda i ordynarne pójście na łatwiznę. Tak związku się nie buduje tylko układ i lobotomie uczuć. Podstawa to inteligencja emocjo9nalna a kto ją ma nie da się zmanipulować no ale rynek jest płytki umysłowo więc pole dla Kasiopodobnych jest ogromne

Gość Zuzanna Amelia & 02
Mylisz sie i to bardzo. Takie podejscie to wlasnie JEST bardzo skuteczna metoda.

Gość na wielkich desperatow
bardzo skuteczna metoda :classic_cool:

Gość zzazmmazwqqq1
ale poradnik wywalił bym cie na zbity pysk i na tym by sie skończyły twoje fochy ,życie z kims to nie koncert życzeń i tak samo jak ty będziesz dla niego fochmistrzem tak samo on bedzie taki dla ciebie proste przynajmniej ja tak mam i moi znajomi im większym jesteś chuje... dla mnie tym większym bede dla ciebie proste małolato :)) za mało życia widziałaś

Gość sonny bono
Ja się nie mylę. Wy nie znacie innych metod i życia z zasadami. Manipulacja jest zwykłą lub niezwykłą manipulacją a nie metodą a że masa ludzi się na to łapie, to inna sprawa. Ja nie wyobrażam sobie życia z takimi ludźmi, znajomymi czy partnerami i wrzucam od razu krótką piłkę

Gość klama
nie ma się co oszukiwać, że faceta da się wychować. nie ma takiej możliwości, oczywiście pewne nawyki można w nim wyrobić, np. odkładanie za sobą rzeczy czy zmywanie, ale facet to też człowiek i ma granice. foch nie działa, a jak działa to na krótką chwile, na dłuższą mete to nie ma sensu, trzeba nauczyć się rozmawiać, jeśli myślisz o poważnym związku!! manipulacja emocjonalna? jeśli chcesz żeby partner czuł się przy tobie nieszczęśliwy to owszem jest to najlepsza metoda żeby on od ciebie uciekał gdzie pieprz rośnie. nie wiem gdzie wam dziewczyny takie pomysły się rodzą?! przede wszystkim nie czyń drugiemu co tobie nie miłe...

W życiu mnie facet nie zostawił, to ja zostawiałam ich, raz tylko zostawiłam kogoś, czego później bardzo, bardzo żałowałam. Bo trzeba wiedzieć kiedy się wycofać. A manipulacja jest świetnym sposobem na facetów, o ile potrafi się to dobrze robić, by facet nie wiedział, że jest manipulowany. Foch to tylko mała część manipulacji, która działa nie zawsze i nie we wszystkich przypadkach. A manipulacja już tak, nawet na najbardziej twardego faceta. Ja manipulację opanowałam do perfekcji. I korzystam z tego ile mogę.I nikogo przy tym nie krzywdzę, bo wszyscy są zadowoleni.

Gość gość
wystarczy wybierać normalnych facetów a nie d*pków. No ale tak to już jest d*pkom dajecie wszystko co najlepsze by później obsmarować tych porządnych mężczyzn.

Normalni faceci po takim żenującym tekście jak autorki wątku pokazują palcem na drzwi. Nie ta to inna. Sfochowanym manipulantkom stanowcze nie!

Gość QkA
cienk pipa

Gość taki jeden facet 28
jak chcecie "zdobyć" i "zatrzymać" przy sobie przyd**asa, sługę to manipulujcie sobie.

Gość Mnie też taka jedna
próbuje w taki sposób ustawić, manipulować, myśli że jestem głupi i nie widzę tych jej chorych gierek... i wiesz co Kasia 1992 mam już jej dość... wszystko ale to wszystko się we mnie wypaliło, awansowała do poziomu d**y na r****nie NIC WIĘCEJ i kłamię ją że ją kocham itd. tylko po to żeby sobie pobzykać, trafi się inna to ją zostawię... wsadźcie te manipulację sobie w d**ę każdy w miarę rozgarnięty się połapie co jest zgrane... jak widać po mojej obecnej pannie odbije się jej to czkawką WTEDY DOCENI CO STRACIŁA!!!, jak zaczynałem z nią znajomość obawiałem się tego że z czasem jak się ja zaangażuje zacznie grać swoją gierkę, tylko nie wie o jednym we mnie wszystko gaśnie jak ktoś mną manipuluje i uczucia nawet jak są wielkie zostają przyćmione i z dnia na dzień gasną do zera... i jedyne co zostaje to pożądanie.

Gość taki jeden facet 28
Mnie też taka jedna wypisz wymaluj moja była

Gość taki jeden facet 28
z tym ,że ja takie bzykanie oparte na nieszczerości sobie darowałem ..jakoś nie sprawiało mi to przyjemności...i Tobie facet wyżej też radzę bo owszem jej się to odbije czkawką ,ale tobie też. ... Dla mnie szczerość to ważna sprawa i można mieć nawet koleżankę do samego seksu ,ale ona musi o tym wiedzieć ,że się tylko bzykamy i to co czujemy do siebie to tylko pożądanie ..bo w innym wypadku krzywdzimy się wzajemnie...owszem ona tobą zaczęła manipulować ok zrobi źle ,ale teraz ty odpłacając jej pięknym za nadobne nie jesteś w niczym od niej lepszy.

Gość taki jeden facet 28
z tym ,że ja takie bzykanie oparte na nieszczerości sobie darowałem ..jakoś nie sprawiało mi to przyjemności...i Tobie facet wyżej też radzę bo owszem jej się to odbije czkawką ,ale tobie też. ... Dla mnie szczerość to ważna sprawa i można mieć nawet koleżankę do samego seksu ,ale ona musi o tym wiedzieć ,że się tylko bzykamy i to co czujemy do siebie to tylko pożądanie ..bo w innym wypadku krzywdzimy się wzajemnie...owszem ona tobą zaczęła manipulować ok zrobi źle ,ale teraz ty odpłacając jej pięknym za nadobne nie jesteś w niczym od niej lepszy.

Manipulacja emocjonalna i foch!!! No tak bardzo słuszna teoria, bardzo??? Moja sąsiadka to przerabiała i?? No i teraz jeździ na wózku. Dobrze że na michę "papu" nie woła!!! A taki jej facet był zakochany, zakręcony, uległy, no i? No i jakaś żyłka pod deklem mu pękła i "kuku" jej zrobił. I teraz ta fochem robi .... pod siebie robi teraz!!!

Gość Mnie też taka jedna
taki jeden facet 28 - i dobrze jej dostanie nauczkę bo nie jestem pierwszym z którym tak pogrywała, mam się nią przejmować, wiesz ile razy mnie okłamywała i zmieniała zdanie? nie wiesz co było więc nie pisz ja mam sumienie czyste nie zdradzam jej a jak dostanie w d**ę raz to może dostrzeże swoje głupie podejście, myślisz że z nią nie rozmawiałem nie chciałem jakoś tego zmienić chciałem, ale jak grochem o ścianę, więc zobojętniałem, nie muszę być od niej lepszy... mam na nią w******e.

Gość Mnie też taka jedna
a kretynki które myślą że to droga do szczęścia powodzenia wam życzę... Zdzichu a co - każdy ma jakąś wytrzymałość psychiczną i jeżeli gromadziło się to w nim przez lata w końcu nie wytrzymał, siadła mu psycha przypuszczam że nawet się nie kontrolował...