Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia 1992

Fochem i manipulacją emocjonalną należy wychować sobie faceta

Polecane posty

Gość gość
Nie podoba mi się co tu czytam,dziewczyny jeżeli uważacie że tylko manipulacją coś osiągniecie to widocznie jesteście tępe i brak wam jakichkolwiek wartości.

Gość gość
bo kobiety najpierw wybierają jakiś d*pków a później wyładowują swoją frustrację na dobrych facetach

akurat kasi facet był na tyle podatnym mieczakiem ze sie poddał manipulacji:classic_cool:

Gość gość
Niestety ale Kasia ma duzo racji. U mnie jest tak , że jak jestem miła, obiadek jest seks jest, posprzatane to jeszcze są wymówki czemu np zakupów nie ma :) A jak nie ma niczego to wtedy facet jest miły i zastanawia sie co się stało...

Gość gość
P.S. nie da się z wami po dobroci :)

gość Niestety ale Kasia ma duzo racji. U mnie jest tak , że jak jestem miła, obiadek jest seks jest, posprzatane to jeszcze są wymówki czemu np zakupów nie ma usmiech.gif A jak nie ma niczego to wtedy facet jest miły i zastanawia sie co się stało... xxx a potem jest miły bys ty byał miła i to tez jest manipulacja ooo naiwnosci:D:D:D jak uzyska to co chciał czyli nastawisz d*pki znowu zacznie byc sobą:classic_cool:

Gość gość
v34 D..pka nie stanowi już u mnie karty przetargowej wyrosłąm z tego :) Teraz jest seks kiedy ja chce, a nie on :) Jak było na odwrót to niestety nie doceniał tego :)

manipulacja zawsze ma wartosc zwrotną manipulujesz musisz miec odwage przyznac że jestes manipulowana:P ciekawe komu pierwszemu zacznie to ciązyc?:P

wspomniałam o d*pce ale kotrzyscia manipulacji z jego strony moze byc swiety spokój:classic_cool: tylko czy sie to kiedys komus nie znudzi:D:D Jak nie chcesz byc manipulowana to nie manipuluj :)

wspomniałam o d*pce ale kotrzyscia manipulacji z jego strony moze byc swiety spokój:classic_cool: tylko czy sie to kiedys komus nie znudzi:D:D Jak nie chcesz byc manipulowana to nie manipuluj :)