Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pirania_udomowiona

Dlaczego 35-letni facet jeszcze się nie ożenił???????

Polecane posty

Gość Moniczkaaaaaaaaaaaa23
znam 35 letnich facetów ,ktorzy sie nie ożenili.. trafiałam na takich i z obecnym jestem . choć sama mam 23 lata mam do takich szczęście było ich 2 czy 3 ( z tym jednym przelotna znajomość dosyć) . każdy z nich miał dość bujną przeszłość seksualną i wiedziałam to nie od nich. w łóżku każdy z nich był raczej dobry ,lepszy od tych w moim wieku i każdy z nich miał dziwny skomplikowany charakter.. pewnie dlatego się nie ożenili. ale ten charakter wychodził po jakimś czasie nie tak od razu z wyglądu byli różni. jeden przystojny ,a dwóch takich średnich z wyglądu ,ale absolutnie nie brzydkich przeważnie w interesach byli poważni , żaden z nich nie był biedny ,ani nie zaniedbywał sowich obowiązków to tak z moich osobistych doświadczen :) a i wolę wlaśnie takich starszych facetów choć z takimi w moim wieku też sie spotykałam ,a nawet młodszymi więc mam przekrój ;)

Gość gasdaser
Sam do 36 roku życia nie miałem nigdy kobiety, bo nie chciałem.

ale dziewczyny to mieli , ale albo nie chcieli się żenić ,albo np dziewczyna ich zdradziła.. ale to fakt ,ze mieli charakter dość trudny tak jak mój obecny facet starszy o 10 lat

a Ci w moim wieku niektórzy w łóżku nie są źli ,ale ... dużo gorsi jak ci po 30stce

Gość dssdfdfdgg
po prostu zwykli RUCHACZE

Gość pirania_udomowiona
Jak faceta zdradzi kobieta--to zaraz trzeba mu współczuć, ocierać łezki i być wyrozumiałym, bo on został już skrzywdzony przez złą babę i nie potrafi już zaufać. a jak facet zdradzi kobietę- to jest ok. Ciekawe.

Gość szabadabada amore
Może być aseksualny z natury. Może być stale na prochach bo sie leczy (znam jednego takiego). Może mieć skłonności homo. Może być w jakimś ruchu, wspólnocie, sekcie, gdzie nastawiali go negatywnie do małżeństwa a seks małżeński był fuj. Różne konfiguracje tych zjawisk mogą występować u jednego faceta.

ja nie mówię, ze to jest ok jak facet zdradzi. poprostu wiem ,ze jeden z nich zsotał zdradzony ,a miał sie ożenić .. różnie sie sklada w zyciu. ale tacy faceci zwykle maja jak zreszta pisałam dziwny charakter .sa uparci, maja swoje nawyki

Gość poranny kac
Ja mam żonę i powiem Ci tyle. CHŁOPIE NIE ŻEŃ SIĘ!! i niech mi nikt nie mówi że ja źle trafiłem bo nie znam faceta który jest szczęśliwy w związku.

Gość poranny kac
i pomysleć że mogłem mieszkać z grubym Zdzichem, sam mi to proponował tylko mamusia stanęła okoniem i kazała mi sie ożenić.

Gość pirania_udomowiona
oj biedaku, zawsze możesz stan cywilny zmienić- wystarczy się rozwieść i po sprawie.

Gość pirania_udomowiona
Upraszczając: małżeństwo to świstek papieru, sąd to bankomat: wciskujesz klawisz, bez orzekania o winie, 30min. max- 1 ha....i wypłata---znowu uprawniona wolność :)

Gość borys27
pelno tu stereotypow jak widze nie ma obowiazku sie ozenic, jak i kobieta nie ma przymusu wyjsc za maz

Gość NAJCZĘSTSZE SĄ
skrywane niekiedy przed sobą samym motywy homoseksualne.

Gość NAJCZĘSTSZE SĄ
przecież to prawda. Piszę o tych starszych, 35 i więcej.

Ja mam 45 lat i nie mam kobiety, a sex dwuch gejów mnie brzydzi i co ty na to?

Gość NAJCZĘSTSZE SĄ
Nie, wcale nie jesteś homo w tych swoich spódniczkach i pończoszkach!

Gość Saturnin
Offerma ma 37 lat i nie dość że się nie ożenił to nie miał dziewczyny. Wygrywa

Najprosciej odpowiedziec sobie na to pytanie, odpowiadajac sobie na inne, czyli: "Dlaczego 35-letni facet juz sie ozenil?" bo byc moze: -sytacja zyciowa go zmusila -bo chcial sie ozenic -bo bardzo pokochal jakas kobiete -bo uwaza ze tak trzeba w pewnym wieku -bospotkal kobiete ktorej on odpowiada ...A teraz powyzsze odpowiedzi prosze przeksztalcic na zdania przeczace i odpowiedz gotowa.

Podrywać kobietę to trzeba umieć, mieć odpowiemi wzrost, mieć bajere, a nie każdy to ma.

Gość Connie....
BO JEST MĄDRY!!! Baby to zguba narodu

Gość poczatkujacy stary kawaler
plote dobrze napisałeś :)

Gość poczatkujacy stary kawaler
A ja w sumie umiem zagadac do diewczyn choć nie tak od razu, jak poznam to podtrzymam kontakt. Ale jak sie nie trafi na odpowiednią osobę to choćby gory sie poprzewracały to nic z tego nie bedzie. Jak sie kogos spotyka to sięto wie.

Gość NAJCZĘSTSZE SĄ
Ależ chłopaki, zostańcie sami. gdybyście byli pewni siebie to byście się nie tłumaczyli. Każe wam ktoś się żenić? Może lepiej dla tych potencjalnych żon jesli nie zepsujecie im zycia.

Gość tak sobie myślę, że
znam jednego takiego 35latka. nie ożenił się, bo go narzeczona po 3 latach związku wystawiła do wiatru :P była z 10 lat młodsza i chyba jej się facet znudził. teraz on już 4 rok się leczy z miłości do eks ruchając wszystko, co ma ręce, nogi, nie jest blond i na drzewo nie spierdala :D biedny, pokrzywdzony miś. bardzo dobrze, że nie jest w żadnym związku, po co jakaś fajna kobieta ma robić za plaster na ranę? a tak, skoro znajduje chętne na seks bez zobowiązań wszyscy są szczęśliwy i nikt nikogo nie krzywdzi.