Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfjdjdjdjjd

A jednak to matka zabiła MAdzię !!!! tvn24

Polecane posty

Gość titka1234567
te dwa miesiące to taki wstęp ale będzie dożywocie!zobaczycie!już z paki nie wyjdzie, ja pierdziele ale się wkopało dziewcze głupie

Gość trtrykiuiu
Słyszeliście wypowiedź ojca w tv? Mówił, że mają nagrania z kamer i że nie daj Boże dla tego człowieka będzie tam widać jak idzie za Katarzyną a potem prowadzi wózek (!) to będzie z Nim źle (czy jakoś tak ). Pytanie: jakim cudem ten ktoś miałby prowadzić wózek skoro leżącą na chodniku Katarzynę znaleziono z wózkiem? Aż tak się pomylił?

Gość titka1234567
już się ściskać z mężem nie będzie

Gość titka1234567
wypowiedż ojca ale jakiego ojca, mówisz o bartku że szedł za kaśką?

Gość do trtrykiuiu
gdzie ta wypowiedz? podaj link

Gość titka1234567
daj link

Gość titka12345677
wybaczcie mi bredzę, jestem kurwą i Jackowski przewidział moją śmierć. buuuu

Gość titka1234567
ten u góry to poszyw!!!!!!!!nie podszywaj sie podemnie

Gość Mi też się wydaje
Że oni oboje to wymyślili:( po ojcu nie było widać że jest mu przykro że ktoś porwał jego dziecko. ciekawe czy oni nie zabili madzi bo może im przeszkadzała czy coś takiego. ta sprawa jeszcze nie jest do końca jasna. jutro sekcja zwłok madzi (jak o tym myślę to aż serce pęka, takie maleństwo)ona wszystko wyjaśni ale mam przeczucie że to nie był wypadek i oboje rodzice obcych maczali w tym palce.

Gość bnh
ja też mam córcie i sobie tego nie wyobrażam :( moja mała ma 5 msc - jej to jakiś koszmar !!!!!!

Gość Mama 6mc dziewczynki
Dzisiaj mowili ze nie ujawniaja w ktorym areszcie jest katarzyna w bo boja sie samosadu ze strony wspolwiezniow

Gość titka12345677
JA to marze zeby Jackowski mnie swoja pyta pomacal

No to jak juz tak strasznie im to malenstwo przeszkadzalo to czemu jej nie dali do adopcji ........ nie rozumiem. A ta malpa jej matka to plakala bo sobie bartus zycie ulozy,a ona pojdzie do paki nie wazne dziecko A po 2 nie wyobrazam sobie zostawic mojej corci samej w jakims parku przysypac gruzem i zostawic na ten czas a do rutkowskiego powiedziala Jej tam jest lepiej niz tutaj gdzie?Kurwa w grobie A slyszalyscie ze Rutkowskiemu postwic chca zarzuty o utrudnianie sledztwa bo dziala bez licencji?No smieszne !!! On dokonal przelomu w sledztwie i mam w dupie czy jest detektywem czy portierem czy pania z miesnego To Katarzyna jemu wyjawila swoj sekret a nie policji Smiac mi sie chce ze jest nagonka na Rutkowskiego Kolejny przyklad w jakim debilnym kraju zyjemy

Policji jest glupio ze taka szczeniara ich tyle czasu w balona robila a oni stali w miejscu! Wstyd teraz przed calym krajem i wyzuwaja sie na Rutkowskim. Chlop jaki jest taki jest ale w sumie to najwiecej on tu w tej sprawie zrobil. Moze fakt mogl nie mowic o tym ze z tej kurtki czuc bylo rozkladajace sie zwloki bo fakt jest taki ze przy takim mrozie bylo to nierealne! Ale wieli szacunek za to co Rutkowiski robi dla ludzi.!!! A nasza policja nadaje sie jedynie do zamykania ludzi pijanych ktorzy jada rowerem badz tez wsadzac mandaciki i siedziec z dupa na krzeselkach. Biedaczki Pan Rotkowski zmusil ich do tego ze musze teraz szybko dzialac. No tak bo siedzac i pierdzac w stolek popijajac kawe nie jest to latwe!!! Zenada i wielkie minusy dla policji POLSKIEJ!!!!!!!!!!!

Gość KOLEDA-ZALEWSKA do posredniaka
KOLĘDA-ZALEWSKA to już dala wczoraj popis, slyszeliscie jak mowila Rutkowskiemu, zarzucając mu ze jej osobiscie żal jest tej dziewczyny jak oni ją trakltowali, i strasznie szkoda jej jest tej matki? paranoja, smiech na sali.Koleda Zaleewska wielka pieprzona katolioczka a broni matki morderczyni ,ktora takze wielce religijna byla

ogladalam ten wywiad daj spokoj ona jest psychiczna wogole zerwo profesjonalizmu powinnabylabyc neutralna ona w swoim odczuciu to moze nawet popierac dzialania tej szmaty ale w wywiadzie zachwowywac sie neutralnie

Gość bnh
gdyby nie Rutkowski to kto wie ile maleńka Madzia leżała by jeszcze pod tymi gruzami :O haha policja widać,że się spisali :O ciekawe czy oni teraz dojdą prawdy ?

Gość żeenuuaa jednym slowem
to bylo strasznie żenuujące u Zalewskiej slysząc takia oborne ze jej tak bardzo przykro i szkoda bylo tej Matki Madzi jak ona zostala naciskana i potraktowana...breecch z tego pustostanu, poiwnni ja wypierdoolic za obrone idiotki ktora cala polskę a nawet Europe tak okantowala swiadomie wiedząc ze klamie tylu ludziom by kryc swoja dupe.Dzieciaka wyrzucila jak zuzytą podpaske i super dokladną bejeczke zmyslila z porwaniem opisujac ktok po kroklu w jakich miejsach szla i jak wygladal domniemany porywacz a Zalewska z tyjem na Rutkowskiego ze jest piekielnie żal dziewczyny co oni jej tam robili :o :o

Gość kolka123456
szok!! baba ma cos nie tak z glowa skoro broni matki, kogo obchodzi czy ja rozjechal czy ja zmusil, wazne ze doszedl do prawdy! zreszta jakze odmiennej od obranego kierunku sledztwa!! Dla mnie temat jest jednoznaczny, rutkowski zrobil to co co powinna zrobic policja, tyle.

Gość @#$%^&
Już nie wspomnę o nagrywaniu po kryjomu rodziny i dawanie tego do netu i mediom!! ta rodzina powinna go pozwać!

Gość ooootak
racja, ona popełniła by samobójstwo, Madzi by nie odnaleziono a wszyscy byśmy w szoku byli że matka nie przeżyła porwania dziecka, załamała się i odebrała sobie życie szkoda małej Madzi :(

Gość Ona mogła popełnić
samobójstwo przez naciski Rutkowskiego!!! A policja nie była opieszała, to nie film gdzie wszystko ma się dziać szybko, a i na filmach czasem mówią debilom, że trzeba mieć najpierw dowody żeby kogoś pocisnąć! Tępi jesteście i tyle, i świecicie brakiem wiedzy na temat prawa i metod śledczych tak jak Rut zresztą, głąby

Gość taaa za to ty jesteś specjalis
tką:O weź mnie nie rozśmieszaj:O policja stosuje tak samo PROWOKACJĘ by skłonić podejrzanego do przyznania się więc nie pieprz bzdur:O

Gość jakijanos
Pojebało Was z tym Rutkowskim racja

Gość Stosuje w innych
warunkach jełopie, z obecności biegłego sądowego psychologa bez podpowiadanek i sugerowania co się mogło stać i wtedy stanowi to dowód w sprawie, a tak nie idioto!

Gość Rutkowski to stary zomowiec
wszystko co robi to dla kasy i sławy, pieprzy, że policja nie wiedziała jak wiedziała, ale musi rozmyślnie a nie bezmyślnie! A ten teraz gada, że on jeden odkrył, gówno prawda! mydli oczy takim tępakom laikom! Policja nie zdradzała swojego działania mediom ale to nie znaczy, że nic nie wiedziała!

Gość ooootak
ale Rutkowski jet skuteczny, dzięki niemu Madzia będzie pochowana a nie leży tam do teraz

Gość ooootak
szkoda że od razu policja nie przesłuchała dobrze tej matki bo może wtedy dziecko jeszcze żyło :(