Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość femina ultraS

Obciąganiu z połykiem mówimy stanowcze NIE!!!

Polecane posty

femina ultraS, porównywanie do tego, co występuje w naturze jest kompletną pomyłką. Tak jak kiedyś była debilna debata, że homoseksualizm jest zwyrodnieniem, bo żaden inny gatunek tego nie robi. Po czym ktoś odkrył, że jakieś zwierzęta to czasem robią i nagle stało się to usprawiedliwieniem. A ja na to: Jest pełno zwierząt, które pożerają własne małe. Więc co, może weźmy ludzkie dzieci do pieca i na kanapkę? No przecież to głupota taka, że aż głowa boli. Gatunek ludzki już dawno wyszedł seksualnie poza naturę. Naturalnym sensem seksu jest prokreacja. A tymczasem ludzie kopulują ciągle, większość par po kilka razy w tygodniu, a jednak rezultatów tego nie widać. Dlaczego? Bo się zabezpieczają i robią to dla przyjemności. Więc według standardów "naturalnych", 99% ludzkości jest wynaturzona. Więc proszę sobie darować wymówki o tym, co jest naturalne. Natomiast faktem bezsprzecznym jest to, że 99% facetów lubi seks oralny. I to, czy kobieta go robi i czy robi dobrze, wpływa na to, jak facet ją ocenia (obok innych rzeczy, jak uroda, inteligencja itp). Tak jak mówiłem, jak która nie ssie, nie połyka i nie mówi z pięknym uśmiechem "dziękuję", to po prostu obniża swoją wartość na rynku. Your choice.

Gość OzP rulezzz
tylko u ludzi sex nie jest związany wyłącznie z okresem godowym i rozmnażaniem!! Seks poza okresem płodnym u kobiet i stosowanie antykoncepcji jest nienaturalnym zboczeniem!! Sex tylko dla prokreacji!!!

Gość OzP rulezzz
u wielu gatunków kopulacja poprzedzona jest walką samców o samice, seks bez walk godowych jest wynaturzeniem i godnym potępienia zboczeniem!!!

Gość OzP rulezzz
jakkolwiek powyższa sytuacja mogła by ubezwłasnowolniać kobietę, pozbawiając ją jakiegokolwiek wpływu na decyzję o seksie, ale byłoby to bardziej naturalne

Gość Siemak
lizanie narzadów jest u wielu gatónków dotyczy to jednej i drugiej plci

Gość taka jedna ola
A ja lubie jak moj facet mnie zdominuje! i tak, polykam jego nasienie i dobrze mi z tym :) a autorka to niezla kretynka!

Tak jak mówiłem, jak która nie ssie, nie połyka i nie mówi z pięknym uśmiechem "dziękuję", to po prostu obniża swoją wartość na rynku. Your choice. czytam ze zrozumieniem i mało tego znam prawa rynku :classic_cool:

Gość OzP rulezzz
są ludzie którzy zamiast pójść do psychoterapeuty ze swoimi problemami emocjonalnymi, idą na zebranie feministek, nasłuchają się bzdur od równie skrzywionych emocjonalno- ideologicznie i czerpią radość ze swojego wspólnego nieszczęścia...

Gość -doda elektroda-
a ja popieram autorke tego postu to jest oblesne i nigdy bym tego nie zrobila fujjj! Ale wiekszosc to robi i nic na to femina ultraS nie poradzimy niestety

Gość OzP rulezzz
mineta też jest obleśna;) nawet lizanie wzajemne swoich języków i wnętrza ust jak się dobrze pomyśli jest obleśne... Seks jest obleśny...

Gość Siemak
ja mysle ze wszystko jest dla ludzi zawsze jest jakis wybór

Gość femina ultraS
Boszzz..... Kafeteria to forum dla kobiet a tu wypowiadają się prawie sami faceci :P Rozumiem panowie, że bronicie swoich - nomen omen :P - interesów. :P Ale prawda jest taka że zdecydowana większość kobiet robi wam loda z połykiem z wewnętrznego lub zewnętrznego przymusu. Nie chcą "wypaść z rynku" jak pisal ktoś wcześniej. To jest przejaw dyskryminacji. Robicie z nas niewolnice i przeciwko temu jako feministka protestuję! I jeszcze raz ponawiam apel DO KOBIET o damską solidarność w tym temacie. Jeśli WSZYSKIE konsekwentnie bedziemy odmawiać obciągu zazniecie śpiewać inaczej.... :P

Gość google1111
tak samo sex dla przyjemnosci nie jest praktykowany w naturze a ty pewnie glupia kretynko go praktykujesz i co ty na to?

femina a bierzesz pod uwage ze nie o rynek tu chodzi?:) ze są kobiety które to poprosytu kreci i nie tylko nie brzydzą się tym nie robią z przymusu ale wrecz nie wyobrazaja sobie seksu bez tego?:classic_cool:

Gość OzP rulezzz
kobieca solidarność i zaniechanie plotkowania!! Liga rządzi liga radzi liga nigdy cię nie zdradzi;):D

Gość Siemak
nie znam ani kobiety ani faceta co by nie lubil sexu oralnego zapolykanie sperny czy moczu to odmienna sprawa wiadomo ze nie chodzi o przymus kazdy powinien miec do tego dystans

Gość OzP rulezzz
Viciu ona nie bierze nic pod uwagę, ma klapki na oczach z dzieł zebranych Magdaleny Środy;):D

Gość -doda elektroda-
do femina- pisza na kobiecym forum bo to sa kobiety uwiezione w ciele mezczyzny przynajmiej tak im sie zdaje. Moj facet szanuje moja decyzje i mnie do tego nie zmusza bo mnie kocha i unas jest rownouprawnienie:p

Gość Siemak
sex ma byc zawsze przyjemnosci dla obojga

Gość femina ultraS
v34 - OK. Jest jakiś niewielki procent kobiet naprawdę zboczonych ktore to lubią. Niech im będzie. Ale pozostałe, normalne są w ten sposób niejako zmuszone żeby się naginać do upodobań faceta bo inaczej znajdzie sobie zboczoną. To nie jest fair...

Nikt nikogo do niczego nie zmusza. Tak jak np. nie musisz facetowi gotować. I tak samo - jak facet będzie miał do wyboru dwie _identyczne_ kobiety (obie obciągające ;)), ale jedna gotuje, a druga nie, to wybierze gotującą. I co, będziesz się teraz użalać nad sobą, że z "wewnętrznego przymusu" musisz gotować? I nie, brak oralu nie oznacza, że zupełnie wypadasz z rynku. To tylko obniża Twoją wartość dla mężczyzny. Przez to będziesz miała gorszego faceta - tzn. takiego, który wg. oceny kobiet ma mniejszą wartość na rynku "towarzyskim". Uprawiaj sobie swój feminizm, a te kobiety, które potrafią zadowolić faceta, tylko zacierają ręce, bo konkurencja dla nich maleje.

Gość Siemak
i tak powinno byc doda elekroda jestem za w tym wzgledzie

Gość OzP rulezzz
Bardzo słusznie, równouprawniony facet co drugi miesiąc ma miesiączkę...

Dokładnie przyjemność :> A jak dla kogoś jest przyjemne obciąganie z finałem to jego sprawa :> I nie ma to nic wspólnego z upodleniem droga Autorko. Szanuję Twój pogląd. Ale mam swój :>

femina ultraS v34 - OK. Jest jakiś niewielki procent kobiet naprawdę zboczonych ktore to lubią. Niech im będzie. Ale pozostałe, normalne są w ten sposób niejako zmuszone żeby się naginać do upodobań faceta bo inaczej znajdzie sobie zboczoną. To nie jest fair... wiesz co?? to potrzebna im specjalistyczna pomoc :classic_cool: dobrego psychologa :D:D seks ma byc przyjemnoscia a nie przymusem bo facet chce :P to dopiero dewiacja :D:D

Gość Siemak
trzeba uszanowac wole partnera jesli któras nie lubi z polykiem to niech bedzie ok

Gość OzP rulezzz
seks w jednej pozycji też może dawać przyjemność, więc po co urozmaicać?? Sex z partnerem/partnerką o dużym apetycie na sex, wysokim libido, szukającym/ą urozmaicenie będzie bardziej atrakcyjny, to nie fair wobec tych którzy kładą się na wznak i czekają na trzęsienie ziemi...:(

Gość femina ultraS
11:35 [zgłoś do usunięcia] v34 wiesz co?? to potrzebna im specjalistyczna pomoc dobrego psychologa seks ma byc przyjemnoscia a nie przymusem bo facet chce to dopiero dewiacja No widzisz, trochę zaczynamy się rozumieć. Z drugą częscia zdania zgadzam się calkowicie. Ale psycholog nic tu nie pomoże, najwyżej nauczy asertywnosci. Bo rzecz nie jest w tym żebu ta ktora nie lubi polubila irobiła to z miejszym obrzydzeniem tylko że by chłopy przestały nas do tego zmuszać.

> trzeba uszanowac wole partnera jesli któras nie lubi z polykiem to niech bedzie ok Oczywiście, żadnego zmuszania. Trzeba też uszanować wolę faceta, który zostawi taką dziewczynę, by być z tą, która potrafi go porządnie zaspokoić.